- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.521
O çubuklardan yok simge olarak hiç anlamam ki böyle islerdennn kot kafaliiiiyummm
hoşgeldnn gızzz şekercaaannnahh anaaamm bu kocişler yok mu zatii hemen isterler kaçyo sanki hee pcc nasılsn bakm ii misinnnn
gızzz ne got gafalisii heeeee deme öleeeeegız bacı oralarda çoluk çocuk yokmu bak onlara sor gızz öle daha rahat oluo valla pcden telefondan sıkıntılı oluo anlayan birini bul yaptr bacımmmmm
çok şükür gülüm sen nasılsın?ilnur gıızzzzzz p.tesi yumurtalrım kocaman olmuştu aşılamam iptal oldu....sence çatlamışmıdır kız?yoksada çatlamak üzere midir?dün 1 bardak havuç suyu içtim çatlasın diye bakalım ne olcekkkkkk
çok şükür gülüm sen nasılsın?ilnur gıızzzzzz p.tesi yumurtalrım kocaman olmuştu aşılamam iptal oldu....sence çatlamışmıdır kız?yoksada çatlamak üzere midir?dün 1 bardak havuç suyu içtim çatlasın diye bakalım ne olcekkkkkk
gızzz ne got gafalisii heeeee deme öleeeeegız bacı oralarda çoluk çocuk yokmu bak onlara sor gızz öle daha rahat oluo valla pcden telefondan sıkıntılı oluo anlayan birini bul yaptr bacımmmmm
valla mı gızzzz uyyyyy bacımm bilmemkii ama çatlamıştr belki hissedeblyonmu bişiler karnında falan ağrı var mıayy inşallah gız habu günlerini ii değerlendr bacımm ne güzell vallaaa
Nazcimmmmmm hg nasılsın ins catlamistir ya aşılamaya gerk kalmaz belki
hem güzel hemde değil anacım bisürü iğne yedim bir hafta göbeğimden vurdum sonra aşılamam iptal oldudoktor çok büyümüş çatlatmamız zor olur dedi anacım hayırlısı tabiki ama dediğin gibi değerlendirmeye çalışıyorum....heç anlamam ki anacım ne hissetmesiiiii nerdeeeeeeeeee bazıları ne güzel anlıyor ama ben o konuda da beceriksizimmmm
inşallah bacım ya tek duam o ama hayırlısıysa tabiki...hiçte anlamıyorum canım ya çatlamasını filan ama akıntım azaldı çatlamış mıdır acaba bu gecede değerlendirelim bakalım mevlam büyükkkkkk....sen nasılsın gülüşüm bu arada sen naptın iğnen bitti değil mi canım uyuz doktoruna ne zaman gideceksin
Tesekkurler cnm kocis anlar ona yaptirayimmm telden çok zor oluyor
inşallah bacım ya tek duam o ama hayırlısıysa tabiki...hiçte anlamıyorum canım ya çatlamasını filan ama akıntım azaldı çatlamış mıdır acaba bu gecede değerlendirelim bakalım mevlam büyükkkkkk....sen nasılsın gülüşüm bu arada sen naptın iğnen bitti değil mi canım uyuz doktoruna ne zaman gideceksin
tm bacım ayarla sen yapsn goncannbacılarm ben kaçarr öpyorm sizleri allaha emanet olun az işlerim var onları yapm..yine gelirim
canım normalde bende yumurtalama filan takmam zaten anlamıyorum bile ama doktor aşılama için yumurta takibi yaptı bana iki güne bir oyüzden çatlamak üzere olduğunu biliyorum anacım....aman canım eskiden yumurtlama zamanı mı vardı sanki ne güzel çatır çatır doğurmuşlarolsunn bacıımm sen gün aşırı devam et çalışmalara yinedee...bana doktorum çle demişti adetn bittikten sonra gün aşırı ilişkiye girin demişti yani o yüzden ben öle yumurtlamayı falan pek takip etmyorm gün aşırı devam en iisi... sende öle yapp bacımm
Canım bende catladigini hiç hissetmezdim ama bu ay resmen hissettim kasik agrisi oldu ovu testi cuma gün pozitif oldu cumartrsi sabah da akinti oldu aynı yumurta akı şeklinde çalıştık hala çalışıyoruz
Senden bir gün sonra bitti iğnem dr regli olursam gidicezzz yada bebiş olursa on gün sonra
canım normalde bende yumurtalama filan takmam zaten anlamıyorum bile ama doktor aşılama için yumurta takibi yaptı bana iki güne bir oyüzden çatlamak üzere olduğunu biliyorum anacım....aman canım eskiden yumurtlama zamanı mı vardı sanki ne güzel çatır çatır doğurmuşlar
bu ay ov testi almıştım ama aşılama olacak ilaç kullanıyorum diye yapmadım canım bende inşallah regl olmam olursa önümüzdeki ay yapacağım....anladım canım ama doktorun sana aşılama yapmayacak mıydı canım?ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa:26:bizde bugün 3.gün olacak çalışmaya canım ondan önce hiç yapmadık zaten regliliydim de hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhh
Vay hamilim ya millet soruyo sonra ne diyorsun diye 10 dk sonra 14. GünDuygucum ben de senin le aynı durumdayım senin yazdıklarını okuyorum diğer topiklerde yazdıklarını ve hamil beni de takip ediyoooo
Vay hamilim ya millet soruyo sonra ne diyorsun diye 10 dk sonra 14. Gün
Vay hamilim ya millet soruyo sonra ne diyorsun diye 10 dk sonra 14. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?