- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.001
merhaba cnm bişi sorcamda düzcelimsin
5 yıllık evliyim henüz bebiğim yokgeçen sene ikiz bebklerimi erken doğum yüzünden kaybettim hala unutamadım tekrar hamile kalmak istiyorum inşallah ama adet düzensizliğim var doktor 3 ay doğum kontrol hapı verdi 3 ayda kendimiz korunup sonra allah nasip ederse çalışmalara başlıcaz :)
merhaba cnm bişi sorcamda düzcelimsin
balıkesirliyim :)
üzüldüm arkadasım ama napalım allahım ol der olur insallah tutar bebişin seni bende izmirliyim 2 yıllık evliyim düşünüyoruz bakalım nolcak
inşallah olur. çok çok istiyorum bende çannaklede oturuyorum.hep dua ediyorum Allah kimsenin kollarını boş bırakmasın kimseye evlat acısı vermesin
gız bide balıkesirlimiz oldu gariii anam gel öpim bi
teşekkürlerrrrr :93:
bende ediyom canım herkese allahım ol desin yeter
evet haklsın Allah istedikten sonra her şey olur :)
anatolya diye bi arkadasımız var oda 4 senedir bekliyo allahım vercek insallah zamanında
balıkesirliyim :)
tmm cnm 81 olunca öle sandmda
gız hoşgeliverdin gariiiiiiiiiiii
gız topiğin sahibide giresunlu alo alo alo alo
benim eşim varikoseldi ilk 3 yıl o yüzden hamile kalamamıştım sonra ameliyat oldu daha ertesi ay hamile kaldım ama işte 6 aylıkken malesef erken doğum oldu hatta izmir de doğum yaptım dokuz eylül üniversitesinde.7 hafta sonra kontrole geldim tekrar izmire doktorum her şey normal dedi ama kendimi moral olarak hazır hissedemedim işte bakalım inşallah bu sefer her şey iyi olur :)
hoşbulduk şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?