Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

üzüldüm arkadasım ama napalım allahım ol der olur insallah tutar bebişin seni bende izmirliyim 2 yıllık evliyim düşünüyoruz bakalım nolcak

üzüldüm arkadasım ama napalım allahım ol der olur insallah tutar bebişin seni bende izmirliyim 2 yıllık evliyim düşünüyoruz bakalım nolcak

inşallah olur. çok çok istiyorum bende çannaklede oturuyorum.hep dua ediyorum Allah kimsenin kollarını boş bırakmasın kimseye evlat acısı vermesin

anatolya diye bi arkadasımız var oda 4 senedir bekliyo allahım vercek insallah zamanında

benim eşim varikoseldi ilk 3 yıl o yüzden hamile kalamamıştım sonra ameliyat oldu daha ertesi ay hamile kaldım ama işte 6 aylıkken malesef erken doğum oldu hatta izmir de doğum yaptım dokuz eylül üniversitesinde.7 hafta sonra kontrole geldim tekrar izmire doktorum her şey normal dedi ama kendimi moral olarak hazır hissedemedim işte bakalım inşallah bu sefer her şey iyi olur :)

allahım yardımcımız olsun bacım beklemek cok zor dua ediyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…