- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.981
gız ana sayfada araçlar kısmında ovulasyon testi var onu yap önemli tarihleri gösteriyo örtmenimmmmmmmmm
Biliyorum canım hesaplama yaptım. 16 nisan çıktı hesaplamada. Ben 15 ve 17 nisanda ilişkiye girdim. Bakalım ne olacak.
amin canım insallah hoşgeldin ...... gızzzzzzz
yokmu bı topıkın bı bat lıstesı
iyi geceler kızlaarrrrrrrrrrrr
çıkıyorum bende
hoşbulduk :)
Hamilimmm ben çıkıyorum canım. Çok öptümmm
slm arkadaşlar... ben ilknur...bu topiği arkadaşlarım hamil yasakhayal ve Iwanttobaby ile birlikte açıyoruz...herkes bu dünyada özgürdür nasıl konuşacağını nasıl davranacağını insanların keyfine göre değiştiremez. onun için bu tür kişiler inat bu sayfamızı açma kararı aldık... herkesin dileği sağlıklı ve hayırlı bir bebeğinin olmasıdır ve bu topiğimizde birbirimize sahip çıkıp yasaksız yalansız herşeyizimzle bütün doğallığımızla dertlerimize ortak olalım...bu dünya ölümlü ...insanları kırmaya üzmeye değmez ...her ne kadar sanal olsada buraya yazanlar İNSAN...herşeyden önce buna saygılı olunması gerektiğini düşünüyorum isteyen istediği şivede konuşabilir kendinizi kasıp farklı karaktere bürünmenize gerek yok burası rahat olabileceğiniz bi topic ...rabbim isteyen herkese yavrularını nasip eder inşallah... ....
ve son olarakta' HATIRAM OLSUN ' diyorum...
saol arkidaşım
gız sende neler var anlat bakim bebiş vami canımmmmmm
kızlar eyü gecelerrrrrr ben cıkıyoremmmm :*
bende gidem bariii geceler bayanlar
5 yıllık evliyim henüz bebiğim yokgeçen sene ikiz bebklerimi erken doğum yüzünden kaybettim hala unutamadım tekrar hamile kalmak istiyorum inşallah ama adet düzensizliğim var doktor 3 ay doğum kontrol hapı verdi 3 ayda kendimiz korunup sonra allah nasip ederse çalışmalara başlıcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?