- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.961
istanbulluma alkıışşşşşşş
gız sen yokmusun sen yine güldürdün beniiii yaaaaaaaaa
Ama öyleee değilmiii =)
Hamilimmm anında olmasa da yıkanmak gerekiyor sabah ezanina kalmamak lazım
aBu cümleyi şöyle düzeltiyoruz.
Selam tanısak ben konyadan anasınıfı öğretmen adayıyım :) bu dönem son inşallah evli mutlu cocuksuzumSizinle anne olduğum haberini paylaşmak için gün sayıyorum diyoruz.
Pozitif oluyoruz bebişlerimizi bekliyoruz.
hhhh canım ahhh inşallah tek umudum o bu ayda olmazsa tedavi falan görmek istemiyorum mahfoldum ben klomenden ondna bundan simdide progestanoooofff basımı dönderiyo namuzsuz
istanbulluma alkıışşşşşşş
ilknurummmmmmmm sen alkıs yapacagına topiğin basına benım adımıda ekle bakıyım ben topladım milleti bi teşekkür mayetinde:90:
Ama öyleee değilmiii =)
doğru gızzzzz öle valla hep öleyizzzzzzzzz
gız benim adamın spermler canavar maşallah bütün değerler normalin üstüne hareketlilik fln tavan yapmış öle uğraşlara gerek yok da benm yumoşlar güzelce büyüyp çatlasalar
bi de Rabbim ol dicek de olcak daha bacım yoksa dötümüzü yırtsak da boşşşşşş:44::44:
iyi geceler annemizzzzzz
a
hhhh canım ahhh inşallah tek umudum o bu ayda olmazsa tedavi falan görmek istemiyorum mahfoldum ben klomenden ondna bundan simdide progestanoooofff basımı dönderiyo namuzsuz
ilknurummmmmmmm sen alkıs yapacagına topiğin basına benım adımıda ekle bakıyım ben topladım milleti bi teşekkür mayetinde:90:
gız ben topiğin isim annesiyim sende mucidi oldun gariiiii yazar ,ilknurum yarınnnnn tamam gızzzzz
Eki Görüntüle 689205 şekercanlarr ben kaçarr hamilim faceden yazyorm sana gtmyo galiba yaa çıldırdm haaaaaanese ben kaçar... benim herif geldii öptm sizi yeni gelen arkideşlerrr bırakmayın bizi yine gelin emiiii alaha emanet olun hayırlı geceler... hayırlı cumalaarrrrrrrr
Hamilimmm anında olmasa da yıkanmak gerekiyor sabah ezanina kalmamak lazım
slm arkadaşlar... ben ilknur...bu topiği arkadaşlarım hamil yasakhayal ve Iwanttobaby ile birlikte açıyoruz...herkes bu dünyada özgürdür nasıl konuşacağını nasıl davranacağını insanların keyfine göre değiştiremez. onun için bu tür kişiler inat bu sayfamızı açma kararı aldık... herkesin dileği sağlıklı ve hayırlı bir bebeğinin olmasıdır ve bu topiğimizde birbirimize sahip çıkıp yasaksız yalansız herşeyizimzle bütün doğallığımızla dertlerimize ortak olalım...bu dünya ölümlü ...insanları kırmaya üzmeye değmez ...her ne kadar sanal olsada buraya yazanlar İNSAN...herşeyden önce buna saygılı olunması gerektiğini düşünüyorum isteyen istediği şivede konuşabilir kendinizi kasıp farklı karaktere bürünmenize gerek yok burası rahat olabileceğiniz bi topic ...rabbim isteyen herkese yavrularını nasip eder inşallah... ....
ve son olarakta' HATIRAM OLSUN ' diyorum...
sonucta gebe kalmak icin yaptigimdan ,,gunah olacagini dusunmuyorum sahsen,,ve evet sabah ezanindan once yikanmak lazim
emoşumm ekledim seni ahaaaa saol şekermmmhep gelin sürekli gelinn heriiiii
kiz benim esiminde degerleri normalin uzerindeydi ,,boyle tuttu iste ,,belki denemek istersin diye yazdim
sagol canim ,sizlerede iyi geceler olsunn
tamam şekerim sağol denicem bunu bu ay
ama ben hamiş kaldığımda ne yatmış ne beklemiştim bilionmu o ay ilişkiden hemen sonra kalkıp yıkanıyodum Allahın işi işte olcak olan her şekilde oluyor
gız anam ben yatıyodum öle oy oy cıkar hemen diye yıkanmıyodum ....ben nerelere gidem nerelere vuram başımı offfffff
gız ana sayfada araçlar kısmında ovulasyon testi var onu yap önemli tarihleri gösteriyo örtmenimmmmmmmmm[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1 Nisan[/TD]
[TD]2 Nisan[/TD]
[TD]3 Nisan[/TD]
[TD]4 Nisan
Adet[/TD]
[TD]5 Nisan
Adet[/TD]
[TD]6 Nisan
Adet[/TD]
[TD]7 Nisan
Adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8 Nisan
Adet[/TD]
[TD]9 Nisan
Adet[/TD]
[TD]10 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]11 Nisan[/TD]
[TD]12 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]13 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]14 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]16 Nisan[/TD]
[TD]17 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]18 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]19 Nisan[/TD]
[TD]20 Nisan[/TD]
[TD]21 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22 Nisan[/TD]
[TD]23 Nisan[/TD]
[TD]24 Nisan[/TD]
[TD]25 Nisan[/TD]
[TD]26 Nisan[/TD]
[TD]27 Nisan[/TD]
[TD]28 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29 Nisan[/TD]
[TD]30 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu arada son 4 aylık adetlerim.
14 Ocak
10 Şubat
8 Mart
4 Nisan
Bu ay değerlendirmişimdir inşAllah. Hemen kalkmamaya çalıştım. İlişkiden sonra ayaklarımı kaldırıp uzun süre yattım. Hemen duş almamaya çalıştım. Benim için dua edin olurmuuu
hmmkiz bisi olmaz hem bilmemissin ,,hemde gebelik niyetine oyle yaptigindan gunah olucagini sanmam ,,ama bundan sonra sabah ezanindan once yikan olurmu
hadi busefer gercekten kactim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?