Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

şekercanlarr ben kaçarr hamilim faceden yazyorm sana gtmyo galiba yaa çıldırdm haaaaaanese ben kaçar... benim herif geldiiöptm sizi yeni gelen arkideşlerrr bırakmayın bizi yine gelin emiiii alaha emanet olun hayırlı geceler... hayırlı cumalaarrrrrrrr

kiz benim esiminde degerleri normalin uzerindeydi ,,boyle tuttu iste ,,belki denemek istersin diye yazdim

iyi geceler annemizzzzzz

sagol canim , sizlerede iyi geceler olsunn

bende uyuz oldum ya cevaplarını görmedim face offffffff iyi geceler bitanem cok öptüm gariiiiiiiiii

emoşumm ekledim seni ahaaaa saol şekermmm hep gelin sürekli gelinn heriiiii

kiz benim esiminde degerleri normalin uzerindeydi ,,boyle tuttu iste ,,belki denemek istersin diye yazdim

sagol canim , sizlerede iyi geceler olsunn

tamam şekerim sağol denicem bunu bu ay
ama ben hamiş kaldığımda ne yatmış ne beklemiştim bilionmu o ay ilişkiden hemen sonra kalkıp yıkanıyodum Allahın işi işte olcak olan her şekilde oluyor

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1 Nisan[/TD]
[TD]2 Nisan[/TD]
[TD]3 Nisan[/TD]
[TD]4 Nisan
Adet
[/TD]
[TD]5 Nisan
Adet
[/TD]
[TD]6 Nisan
Adet
[/TD]
[TD]7 Nisan
Adet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8 Nisan
Adet
[/TD]
[TD]9 Nisan
Adet
[/TD]
[TD]10 Nisan
İlişki
[/TD]
[TD]11 Nisan[/TD]
[TD]12 Nisan
İlişki
[/TD]
[TD]13 Nisan
İlişki
[/TD]
[TD]14 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15 Nisan
İlişki
[/TD]
[TD]16 Nisan[/TD]
[TD]17 Nisan
İlişki
[/TD]
[TD]18 Nisan
İlişki
[/TD]
[TD]19 Nisan[/TD]
[TD]20 Nisan[/TD]
[TD]21 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22 Nisan[/TD]
[TD]23 Nisan[/TD]
[TD]24 Nisan[/TD]
[TD]25 Nisan[/TD]
[TD]26 Nisan[/TD]
[TD]27 Nisan[/TD]
[TD]28 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29 Nisan[/TD]
[TD]30 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu arada son 4 aylık adetlerim.

14 Ocak
10 Şubat
8 Mart
4 Nisan

Bu ay değerlendirmişimdir inşAllah. Hemen kalkmamaya çalıştım. İlişkiden sonra ayaklarımı kaldırıp uzun süre yattım. Hemen duş almamaya çalıştım. Benim için dua edin olurmuuu

gız anam ben yatıyodum öle oy oy cıkar hemen diye yıkanmıyodum ....ben nerelere gidem nerelere vuram başımı offfffff

hmm kiz bisi olmaz hem bilmemissin ,,hemde gebelik niyetine oyle yaptigindan gunah olucagini sanmam ,,ama bundan sonra sabah ezanindan once yikan olurmu

hadi busefer gercekten kactim

gız ana sayfada araçlar kısmında ovulasyon testi var onu yap önemli tarihleri gösteriyo örtmenimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…