- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.161
Daha çok yeniler evlilik düzenleri de oturmamış ve ayrı şehirlerde zor yani hayırlısı herşeyin
Canım çok teşekkür ederim...inşallah gecikmemin sebebi bebektir...yani gönlüm kalbim herşeyim bundan yana....olmazsa pazartesi giderim beklemem daha fazla gelmezse şayet :) Karmakarışığğımm valla .... eşim de üzülüyor ...[/QUOT kızlar hamile değilim ......senim
oku iwantımmmmmmmmmmmm
Kiz varda kullanmıyorum ben bide kocisde bakiyo arada özel paylaşımlar oluyormuş doğru olmazhicranım gız senin face varmıydı ekleyelim unuttum gızzz
bende gelim mi?
Kiz varda kullanmıyorum ben bide kocisde bakiyo arada özel paylaşımlar oluyormuş doğru olmaz
Agir silketci serap serap gelmiş hg bacim
gız ac kendine bitane konuşak işte aynı topik gibi oda
Gizz hamil bisey mi kaçırdım ben
hoşgeldin gariiii gızzzz ağır siklet nerden çıktı gariiiii
gızzzz duygumu çözemedim ben hayırlısı diyorum bizimle baska konuşuyo diğer topiğe baska
Agir silketci serap serap gelmiş hg bacim
Beyşehir canım senhemsommm benim gel opim seni muahhhhhh
Canım çok teşekkür ederim...inşallah gecikmemin sebebi bebektir...yani gönlüm kalbim herşeyim bundan yana....olmazsa pazartesi giderim beklemem daha fazla gelmezse şayet :) Karmakarışığğımm valla .... eşim de üzülüyor ...[/QUOT kızlar hamile değilim ......senim
oku iwantımmmmmmmmmmmm
Netim bi gelsinnn açayım emii telden zor oluyor
hoşbulduk canım...
Su an hamissin dimi canim oy oy ne tatlı
hoşbulduk canım...
ooooohbende konya meram beyşehirde bi tanıdıgım oturuyo merkezinde :)
Himmm kim ki acep
kız bu bızımle oyun mu oynuyo DUYGUUUUUUU senin için dün seferber olduk derdini dinledik halletmeye calıstık üzüldük senin için bize mi yalan söylüyon o yazdıgın topiğemi ?? anlamlandıramadım acıklama yaparmısın kocan hamile olmadıgına üzülüyorsa nıye boşanmak istiyo boşanmak istiyosa niye üzülüyo anlamadım siz karmasıksınzz acıkcası ben sevindim hamile olmadıgına !
gız gelemedi net gitti yani a a a a
ooooohbende konya meram beyşehirde bi tanıdıgım oturuyo merkezinde :)
kız bu bızımle oyun mu oynuyo DUYGUUUUUUU senin için dün seferber olduk derdini dinledik halletmeye calıstık üzüldük senin için bize mi yalan söylüyon o yazdıgın topiğemi ?? anlamlandıramadım acıklama yaparmısın kocan hamile olmadıgına üzülüyorsa nıye boşanmak istiyo boşanmak istiyosa niye üzülüyo anlamadım siz karmasıksınzz acıkcası ben sevindim hamile olmadıgına ![/QUOTEanladınmı emos o yazmamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?