Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

slm kuzularımmm ya çok ihmal ediyorum sizi kusura bakmayın ama fazla fırsatım olmuyo umarım herşey yolundadır çok öpüyom siziii

Ayyy evet yaaa kız hamiiiiil seni ne yapmalı hepimizi aleve verdirdin kızın bi sucu yokmus boşuna saydırdım kusura bakma duygucummmmmmm

Telefondan girdiğim içın başkasının yazısına alıntı yapmışım yanlış olmuş ama topigi okusaydiniz anlarsınız beni yargılamadan önce. moralim cok bozuk sarjimda bitmek üzereydi hastaneden yeni geldim anca yazabildim. Beni yargisiz infaz etmenize üzüldüm ki ben bu topige cok özel şeylerini yazdım ne kadar sıkıntılarının olduğunu biliyorsunuz birde böyle yorumlar yılması beni cok kırdı çünkü içimi rahat rdokebildigim bu tipik vardı sadeah hamile degilsindir yazan arkadasim değilim ve belkide bir daha böyle bir şansımda olamayacak cok teşekkür ederim. Ayakta zor duruyordum şimdi de ağlıyorum mutlu olun

gızzzzz ben eşşegim ya yanlış oldu ah nası yaptım ben bu hatayı offfff

Duygucum kiyamam sana üzülme ağlama lütfen

canım yaaa ben kendi adıma özür diliyorum ben okumadım bana öyle söylenince sinirlendim kusura bakma tekrardan ve üzülme senin için en hayırlısı buymus o adama bide cocukmu vercektin Allah ım bilir herseyi üzülme lütfen ama sen barısmaya calıs belkıde son sansın degildir nerden biliyosun

duygum benim hatam nedesen haklısın istediğini söle boynum eğik

duygucum uzulme tatlım yaa yanlıs anlasılma oldu sadece onlarda cok uzgun hatanın farkndalar!!ınsanlar bırbırını tanımadgı ıcın boyle seyler olabılıo kasıtlı bısey yok!!boyle kandıran cok ınsan oldgu ıcın ınsanlar tedırgın zaten o yuzden yanlıs anlasılmalar cok oluoherkesın hakkında hayırlısı uzulme tatım hersey duzelcek zamanla kocanlada duzelcek bebelerınde olcak

duygu allah beni bildiği gibi yapsın inan şimdi bnende ağlıyom çok üzgünümmmmmmmm seni seviyorum yanlış anlamışım allah belemı versin çok kötü oldum ne desen haklısın offffffffff azına geleni sayyyyyyy

gızzzz cok duğru sölüyosunnnnn offffffffffffff kafayı yedim affffffffffffffettttttttttttt nolurrrr boynum egik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…