- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.181
Su an hamissin dimi canim oy oy ne tatlı
Siboşuuummmmmmmmmmmmm hoşgeldin aşkıtoşkommm yiğenimin anasıııııı
Siboşuuummmmmmmmmmmmm hoşgeldin aşkıtoşkommm yiğenimin anasıııııı
evet canım hamişim..mevlam isteyen herkese nasip eder inşallah...
Aminnnn ins topigini takip ediyordum ama bu aralar çok sessiz sanki
Ayyy evet yaaa kız hamiiiiil seni ne yapmalı hepimizi aleve verdirdinkızın bi sucu yokmus boşuna saydırdım kusura bakma duygucummmmmmm
evet canım hamişim..mevlam isteyen herkese nasip eder inşallah...
hicranım özelden msj attım ya .....ben yanlış kişinin cevabını okumuşum yok öle bişi benim eşşekliğim oldu ya offffffffff
kızlar yanlıs anlıyosunuz suan bende baktım dedıgınız konuya duygu sadece alıntıyı hatalı yapmıs ordada sadece hamıle deılm yazmıs baska bırının yorumu o kocam uzuluo falan dıe bosuna soylenmeyın kıza!!!baska sansım olmayabılır o yuzden hamıle kalmak ıstıyorum yazmıs kız!!!
Telefondan girdiğim içın başkasının yazısına alıntı yapmışım yanlış olmuş ama topigi okusaydiniz anlarsınız beni yargılamadan önce. moralim cok bozuk sarjimda bitmek üzereydi hastaneden yeni geldim anca yazabildim. Beni yargisiz infaz etmenize üzüldüm ki ben bu topige cok özel şeylerini yazdım ne kadar sıkıntılarının olduğunu biliyorsunuz birde böyle yorumlar yılması beni cok kırdı çünkü içimi rahat rdokebildigim bu tipik vardı sadeah hamile degilsindir yazan arkadasim değilim ve belkide bir daha böyle bir şansımda olamayacak cok teşekkür ederim. Ayakta zor duruyordum şimdi de ağlıyorum mutlu olun
Duygudan özür dile gelince artik canım üzülme insanlık hakkı yanlış anlaşılma oldu
Telefondan girdiğim içın başkasının yazısına alıntı yapmışım yanlış olmuş ama topigi okusaydiniz anlarsınız beni yargılamadan önce. moralim cok bozuk sarjimda bitmek üzereydi hastaneden yeni geldim anca yazabildim. Beni yargisiz infaz etmenize üzüldüm ki ben bu topige cok özel şeylerini yazdım ne kadar sıkıntılarının olduğunu biliyorsunuz birde böyle yorumlar yılması beni cok kırdı çünkü içimi rahat rdokebildigim bu tipik vardı sadeah hamile degilsindir yazan arkadasim değilim ve belkide bir daha böyle bir şansımda olamayacak cok teşekkür ederim. Ayakta zor duruyordum şimdi de ağlıyorum mutlu olun
duygucum uzulme tatlım yaa yanlıs anlasılma oldu sadece onlarda cok uzgun hatanın farkndalar!!ınsanlar bırbırını tanımadgı ıcın boyle seyler olabılıo kasıtlı bısey yok!!boyle kandıran cok ınsan oldgu ıcın ınsanlar tedırgın zaten o yuzden yanlıs anlasılmalar cok oluoTelefondan girdiğim içın başkasının yazısına alıntı yapmışım yanlış olmuş ama topigi okusaydiniz anlarsınız beni yargılamadan önce. moralim cok bozuk sarjimda bitmek üzereydi hastaneden yeni geldim anca yazabildim. Beni yargisiz infaz etmenize üzüldüm ki ben bu topige cok özel şeylerini yazdım ne kadar sıkıntılarının olduğunu biliyorsunuz birde böyle yorumlar yılması beni cok kırdı çünkü içimi rahat rdokebildigim bu tipik vardı sadeah hamile degilsindir yazan arkadasim değilim ve belkide bir daha böyle bir şansımda olamayacak cok teşekkür ederim. Ayakta zor duruyordum şimdi de ağlıyorum mutlu olun
duygucum uzulme tatlım yaa yanlıs anlasılma oldu sadece onlarda cok uzgun hatanın farkndalar!!ınsanlar bırbırını tanımadgı ıcın boyle seyler olabılıo kasıtlı bısey yok!!boyle kandıran cok ınsan oldgu ıcın ınsanlar tedırgın zaten o yuzden yanlıs anlasılmalar cok oluoherkesın hakkında hayırlısı uzulme tatım hersey duzelcek zamanla kocanlada duzelcek bebelerınde olcak
bende geldım bendeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?