- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.201
hoşgeldin pelooo..benim şey biraz uzun sürdü
Aminnnn ins topigini takip ediyordum ama bu aralar çok sessiz sanki
hahahhaaaaaa ben benımkını yaparken sıze laf yetıstırıyodum naber
evet canım bende yeni yeni düzeldim kendime geliyorum yeni yeni...başsız kaldı topik...
Evet yeni evliyiz ama mutlu huzurlu değilim ki nisanliykende sorunlar vardı. 2 gün benim çektiğimi cekebilen olur mu hiç bilmiyorum ama sevdiğim, aşık olarak evlendiğim adamdan hemde anne olmak istediğim zamanda bebeğim olsun istiyordum hemde biteceğini bile bile. Salakmiyim hayır asla çünkü ben sadece aşık olduğum adamın çocuğunu taşımak, annelik duygusunu ilk onda taşmak istiyordum ve bundan sonra da başkasıyla evlenmesem bile anne olacaktım ve bu benim içın tüm ömrümü tek başıma geçirmeye değerdi. 0.86 olan degerim 0.01 çıktı ve herşey benim içın bitti. Elimde annemin bile haberi olmadan gittiğim hastaneden zor döndüm, bosanmaktan bile zor geldi. Tamam bana eş değil ama bebeğime mükemmel bir baba olacağını biliyordum. Hala elimde kinalarim dururken bosanmaktan bile ağır geldi tahlil sonucu.
birşeye odaklanmam lazım o zaman zevk alamam ikisini birlikte yapınca..
Evet yeni evliyiz ama mutlu huzurlu değilim ki nisanliykende sorunlar vardı. 2 gün benim çektiğimi cekebilen olur mu hiç bilmiyorum ama sevdiğim, aşık olarak evlendiğim adamdan hemde anne olmak istediğim zamanda bebeğim olsun istiyordum hemde biteceğini bile bile. Salakmiyim hayır asla çünkü ben sadece aşık olduğum adamın çocuğunu taşımak, annelik duygusunu ilk onda taşmak istiyordum ve bundan sonra da başkasıyla evlenmesem bile anne olacaktım ve bu benim içın tüm ömrümü tek başıma geçirmeye değerdi. 0.86 olan degerim 0.01 çıktı ve herşey benim içın bitti. Elimde annemin bile haberi olmadan gittiğim hastaneden zor döndüm, bosanmaktan bile zor geldi. Tamam bana eş değil ama bebeğime mükemmel bir baba olacağını biliyordum. Hala elimde kinalarim dururken bosanmaktan bile ağır geldi tahlil sonucu.
Canım ilk zamanlar oluyor böyle şeyler ben uc dört ay sürekli agladimmm esimle tartışmak için bahaneler aradım ama o hep alttan aldı ilişki de bu taraf alttan almalı burda sende elinden geleni yapıyorsun zaten ama biraz zaman ver kendine eşine herşey oturacak yerineEvet yeni evliyiz ama mutlu huzurlu değilim ki nisanliykende sorunlar vardı. 2 gün benim çektiğimi cekebilen olur mu hiç bilmiyorum ama sevdiğim, aşık olarak evlendiğim adamdan hemde anne olmak istediğim zamanda bebeğim olsun istiyordum hemde biteceğini bile bile. Salakmiyim hayır asla çünkü ben sadece aşık olduğum adamın çocuğunu taşımak, annelik duygusunu ilk onda taşmak istiyordum ve bundan sonra da başkasıyla evlenmesem bile anne olacaktım ve bu benim içın tüm ömrümü tek başıma geçirmeye değerdi. 0.86 olan degerim 0.01 çıktı ve herşey benim içın bitti. Elimde annemin bile haberi olmadan gittiğim hastaneden zor döndüm, bosanmaktan bile zor geldi. Tamam bana eş değil ama bebeğime mükemmel bir baba olacağını biliyordum. Hala elimde kinalarim dururken bosanmaktan bile ağır geldi tahlil sonucu.
Ne kadar zamandan sonra meleğin geldi canım birde bi sıkıntı var mıydı ne kadarlik oldu cok soru sordumtecrübelisin ya
yahu zevkle ne alakası var zevk ıcınmı yapıyonsenbenımkı tamamen ıhtıyac :44::44: ne degısık gacısın sen yaaa
Kimseye kızmadim kirildim sadece inş hepiniz en kısa zamanda annelik duygusunu tadarsiniz. Rabbim benim yaşadıklarımı düşmanima bile yasatmasin. Zaten bende kendime kızıyorum bu evlilik içın ama sevdim bunca acıya da ondan katlandim ve maalesef hala seviyorum zerre kadar kiymetim olmasa da. Ben biraz dinleneyim lütfen sizde daha fazla üzülmeyin olmuş bi yanlış anlaşılma. Teyze olmak istiyorum bebis yapın.gariii
yahu zevkle ne alakası var zevk ıcınmı yapıyonsenbenımkı tamamen ıhtıyac :44::44: ne degısık gacısın sen yaaa
ne kadar zamandan sonra kız emoşşş unuttum valla...1 yıl herifle bir araya gelemedik..geçen yıl mayıs ayında çalışmalar başladı eylülde hamiş kaldım...ama bebeğim 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum...3 ay korunma süreci verdi.eşimde bende çocuk delisiyiz.3 ay korunmadım iki kere regl oldum üçüncüsü nasipolmadı...silkeletmeyle başladık ve o ay hamiş kaldım...
ne kadar zamandan sonra kız emoşşş unuttum valla...1 yıl herifle bir araya gelemedik..geçen yıl mayıs ayında çalışmalar başladı eylülde hamiş kaldım...ama bebeğim 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum...3 ay korunma süreci verdi.eşimde bende çocuk delisiyiz.3 ay korunmadım iki kere regl oldum üçüncüsü nasipolmadı...silkeletmeyle başladık ve o ay hamiş kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?