- Konu Sahibi ilknurum28
-
valla bende hiç sevmem yaptımı az yaparım ertesi güne kalmaz.
ama hakkını yemiyim şimdi kayınvalideciğim boşnak olduğu için boşnak böreği ve biryan ı süperrr ötesi yapar
kis adini napacan özele girmeye gerekk yokknickini , batini memeleketini yazin yeterlii.. bide ne zaamndir istedigini varsa kullnadigi haplari ve tedavi sekilleri yeterli benceeee
du ben başka topiclere bi gidim bakim nasıl yapmışlar tablo
Kızlar ovu testi kullanan var mu aramızda
slm arkadaşlar... ben ilknur...bu topiği arkadaşlarım yasakhayal ve hamil ile birlikte açıyoruz...herkes bu dünyada özgürdür nasıl konuşacağını nasıl davranacağını insanların keyfine göre değiştiremez. onun için bu tür kişiler inat bu sayfamızı açma kararı aldık... herkesin dileği sağlıklı ve hayırlı bir bebeğinin olmasıdır ve bu topiğimizde birbirimize sahip çıkıp yasaksız yalansız herşeyizimzle bütün doğallığımızla dertlerimize ortak olalım...bu dünya ölümlü ...insanları kırmaya üzmeye değmez ...her ne kadar sanal olsada buraya yazanlar İNSAN...herşeyden önce buna saygılı olunması gerektiğini düşünüyorum isteyen istediği şivede konuşabilir kendinizi kasıp farklı karaktere bürünmenize gerek yok burası rahat olabileceğiniz bi topic ...rabbim isteyen herkese yavrularını nasip eder inşallah... ....
ve son olarakta' HATIRAM OLSUN ' diyorum...
gız 3 günde bıkar insan enişte ye yazık valla kurtulmuşşşşşş
ooo süper gızzzzzz yaptığında bizede gönder gariiiiiii
adet oldum canım ben gerek kalmadı ......niye sordun gızzzzzzz
du ben başka topiclere bi gidim bakim nasıl yapmışlar tablo
buuldum gızlaarr anaam fene yorulduma beeennnnese bakın şunları yazmayı düşnyorm ne dersiniz( üye memleket sat bat hamiş ? ) nasıl ?
Ya benimde adetin son günü ovulasyon testine baslayacam hangi gün baslasam diye soracaktım ilk kez kullancam bende
Kızlar ovu testi kullanan var mu aramızda
Bence sata gerk yok yinede sen bilirsin
tamam şekerim yollarm kargoyla
kıız aşmı eriyon yoksaa ???
buuldum gızlaarr anaam fene yorulduma beeennnnese bakın şunları yazmayı düşnyorm ne dersiniz( üye memleket sat bat hamiş ? ) nasıl ?
Bence sata gerk yok yinede sen bilirsin
Yarın başlayayım o zaman ins ise yarar tsklerhicran reglin bitince bi gün sonra basla hergün ayni saatte testi yapmadan iki saat önce bisey yemeden icmeyi testi yappp
hicranım ben hiç kullanmadm bilmyormmm
hicranım ben hiç kullanmadm bilmyormmm
efenim o zaman bendeniz kendimi deşifre edeyim
sat 8 mart
bat 5 nisan
aranıza eskişehirden katılıyorum :)
gız sat ne anlamadım gariiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?