Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

3 gün sonra 4.ayı bitireceğiz inşallah.Güzel bi hamilelik geçiriyorum (hormonlar yüzünden azan duygularım hariç tabi:).Bundan sonra da böyle devam eder inşallah.

amiinnn inşallaaahhh ayy çok mu duygusalsnnn ayşeemmm bende öyleydm herşeye ağlardm artk eşim bıkmıştı yani benden herşeyi kafama takyodm falann anaammmm çok kötü bişi yaaaaa:2::2::2::2:

amiinnn inşallaaahhh ayy çok mu duygusalsnnn ayşeemmm bende öyleydm herşeye ağlardm artk eşim bıkmıştı yani benden herşeyi kafama takyodm falann anaammmm çok kötü bişi yaaaaa:2::2::2::2:

gız keşke olsada ağlasam bende gariiiiiiiiiiii

ben kan testi yapar yarın sonucu alırım diye düşünmüştüm.ebeye 2 gün geçti dedim ona ramen idrar testi yaptı.o ilk çıkan kırmızı çizgi çıktı daha o bile kırmızı olmamışken yok negatif dedi çöpe attı.hayır bana vrseydi bari ben bekleyip iyice incelerdim

gız attığı yerden alsaydın ben öle yapardım valla banane gariiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…