- Konu Sahibi ilknurum28
-
3 gün sonra 4.ayı bitireceğiz inşallah.Güzel bi hamilelik geçiriyorum (hormonlar yüzünden azan duygularım hariç tabi:).Bundan sonra da böyle devam eder inşallah.
yasakımm nasıl yapyorm pekiiii:26::26::26:
gız sen işmi yapıyon enişte yapsın gariiiiiiiiii
amiinnn inşallaaahhh ayy çok mu duygusalsnnn ayşeemmmbende öyleydm herşeye ağlardm artk eşim bıkmıştı yani benden herşeyi kafama takyodm falann anaammmm çok kötü bişi yaaaaa:2::2::2::2:
Yormuyom tatlım ya öyle üstten supurtturuvedim gari saol canımmmm
Tam buldun yapcek adamı nerdeee çok tembel benim kocam:))
Tam buldun yapcek adamı nerdeee çok tembel benim kocam:))[/QUOT
gız didemim allah sabır versin gariiiiiiiiii
yasakımm nasıl yapyorm pekiiii:26::26::26:
amiinnn inşallaaahhh ayy çok mu duygusalsnnn ayşeemmmbende öyleydm herşeye ağlardm artk eşim bıkmıştı yani benden herşeyi kafama takyodm falann anaammmm çok kötü bişi yaaaaa:2::2::2::2:
ilknurum iş başa düştü sen yapcan gariiiiiiiiiii:
bendeeeeeee
ilknurum bildigim kadariyla ben hic topik acmadim ama gebelik bölümüne bakann yönetime mesaj atip durumu söyleyecenki sen ilk sayfayi istegin gibi yönettt...
garim kalan islerimi hallaediyodumm
Sırf bunu duyduğum için idrar vermedim ben kana gittiğimde.Hemşire diyor önce idrar yaparız diye istemiyorum dedim.Ben kan testine geldim.İdrarda evde çıktı kan vericem dedim.Baya inatlaştım öyle ikna oldular.Özel hastane olduğu halde baskı yapıyor aptallarİdrar vermeyin kan testine gittiğinizde.Ve adeti sorarlarsa geçti 3-4 gün diyin.Geçmemişse onu da yapmıyorlar.
Bol bebiş topiği bizim yerimiz.Üç ayda baya hamiş aldık çok şükür.Martta biraz duruldu ama baharla yeniden açacağız eminim ben.Hamile kalan gitmiyor topikten daha güzel oluyor.Sohbet kopmuyor.
ben kan testi yapar yarın sonucu alırım diye düşünmüştüm.ebeye 2 gün geçti dedim ona ramen idrar testi yaptı.o ilk çıkan kırmızı çizgi çıktı daha o bile kırmızı olmamışken yok negatif dedi çöpe attı.hayır bana vrseydi bari ben bekleyip iyice incelerdim
heee du öyle yapm hayalim sen nasılsn
gız bırak dağınık kalsın gariiiiiii
garim kalan islerimi hallaediyodumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?