- Konu Sahibi ilknurum28
-
gız attığı yerden alsaydın ben öle yapardım valla banane gariiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
gızlar günün konusu eşiniz annesinimi yoksa sizin yemeklerinizi mi daha cok seviyor.......
heee du öyle yapm hayalim sen nasılsn
Tabisikiii benim
gızlar günün konusu eşiniz annesinimi yoksa sizin yemeklerinizi mi daha cok seviyor.......
aklıma gelmedi değil
hatta odadan önce o çıksın diye baktım ama çıkmadı bende utandım almaya :)
gitti caanım test ben evde 24 saat bekletip öle atıyom
bnm k.validem yemek konusnda pek iddalı değil.yaptımı çok yapar 3 gün aynı yemeği yedirir.dolayısıyle benim yemeklerimi beğeniyo zavallım napsın
gıcılaaarr şimdi ne listesi yapcaz nasıl bakm ne yazczz yazın bana ona göre yönetcye msj aycm hadin beklyrm bu arada hamilim konuna cvpo yazm benim herif benim yemekleri beğenyooben baharatlı yaparm yemeklerimde muhakkak olur anası baharatlı yapmazmış ki yapmyoo bi senin yemeklerin bi halamın bide babaannemin yemekleri dio vallaaa
vaahh yazık adama ama olsun gız senin yemeklerini beğenyobenim herif hayatta bekletilmiş yemek yemez ısıtıp yemeği sevmez
Benim koca naz yapsam amuda da kalksam ev işi yapmaz temizlikci çağır der bende oyle yapiyom arada napem:)
vaahh yazık adama ama olsun gız senin yemeklerini beğenyobenim herif hayatta bekletilmiş yemek yemez ısıtıp yemeği sevmez
gıcılaaarr şimdi ne listesi yapcaz nasıl bakm ne yazczz yazın bana ona göre yönetcye msj aycm hadin beklyrm bu arada hamilim konuna cvpo yazm benim herif benim yemekleri beğenyooben baharatlı yaparm yemeklerimde muhakkak olur anası baharatlı yapmazmış ki yapmyoo bi senin yemeklerin bi halamın bide babaannemin yemekleri dio vallaaa
bnm k.validem yemek konusnda pek iddalı değil.yaptımı çok yapar 3 gün aynı yemeği yedirir.dolayısıyle benim yemeklerimi beğeniyo zavallım napsın
ilknurumm listeyi bilgisayarda yapiyolar kopyalayipp ilk basa koyuyolar hani cizgiler ne var ben türkcesini bilmedigim icin nasi aciklayacagimi bilemedimm:26::26::26: önce bat listesi yap hamileler ciktikca hamile listesida yaparssinn diger topiklere bi bak fikir edin
ilknırum adını nereli olduğunu bide her yeni gelene sorcaz işte bide nezamandır cocuk istediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?