Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Benim koca naz yapsam amuda da kalksam ev işi yapmaz temizlikci çağır der bende oyle yapiyom arada napem:)

gız attığı yerden alsaydın ben öle yapardım valla banane gariiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

aklıma gelmedi değil
hatta odadan önce o çıksın diye baktım ama çıkmadı bende utandım almaya :)
gitti caanım test ben evde 24 saat bekletip öle atıyom

gıcılaaarr şimdi ne listesi yapcaz nasıl bakm ne yazczz yazın bana ona göre yönetcye msj aycm hadin beklyrm bu arada hamilim konuna cvpo yazm benim herif benim yemekleri beğenyooben baharatlı yaparm yemeklerimde muhakkak olur anası baharatlı yapmazmış ki yapmyoo bi senin yemeklerin bi halamın bide babaannemin yemekleri dio vallaaa

bnm k.validem yemek konusnda pek iddalı değil.yaptımı çok yapar 3 gün aynı yemeği yedirir.dolayısıyle benim yemeklerimi beğeniyo zavallım napsın

vaahh yazık adama ama olsun gız senin yemeklerini beğenyo benim herif hayatta bekletilmiş yemek yemez ısıtıp yemeği sevmez

gız aynen bende baharatlı yemek yapıyom anneside bayılıyo benimki tavuk hastasııı

ilknurumm listeyi bilgisayarda yapiyolar kopyalayipp ilk basa koyuyolar hani cizgiler ne var ben türkcesini bilmedigim icin nasi aciklayacagimi bilemedimm:26::26::26: önce bat listesi yap hamileler ciktikca hamile listesida yaparssinn diger topiklere bi bak fikir edin

vaahh yazık adama ama olsun gız senin yemeklerini beğenyo benim herif hayatta bekletilmiş yemek yemez ısıtıp yemeği sevmez

valla bende hiç sevmem yaptımı az yaparım ertesi güne kalmaz.
ama hakkını yemiyim şimdi kayınvalideciğim boşnak olduğu için boşnak böreği ve biryan ı süperrr ötesi yapar

gız hayal bi gidiyon bi geliyon anlamadım gariiiiiiiii

ilknırum adını nereli olduğunu bide her yeni gelene sorcaz işte bide nezamandır cocuk istediğini

kis adini napacan özele girmeye gerekk yokknickini , batini memeleketini yazin yeterlii..bide ne zaamndir istedigini varsa kullnadigi haplari ve tedavi sekilleri yeterli benceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…