- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.221
Duygucum kiyamam sana üzülme ağlama lütfen
Siiitttt siz ne yapiyonuz orda
Vavvvvv super sağlıkla al kucağına hayırlı evlat olur insss
Siiitttt siz ne yapiyonuz orda
ne sen sor ne biz cevap verelim canım
canTelefondan girdiğim içın başkasının yazısına alıntı yapmışım yanlış olmuş ama topigi okusaydiniz anlarsınız beni yargılamadan önce. moralim cok bozuk sarjimda bitmek üzereydi hastaneden yeni geldim anca yazabildim. Beni yargisiz infaz etmenize üzüldüm ki ben bu topige cok özel şeylerini yazdım ne kadar sıkıntılarının olduğunu biliyorsunuz birde böyle yorumlar yılması beni cok kırdı çünkü içimi rahat rdokebildigim bu tipik vardı sadeah hamile degilsindir yazan arkadasim değilim ve belkide bir daha böyle bir şansımda olamayacak cok teşekkür ederim. Ayakta zor duruyordum şimdi de ağlıyorum mutlu olun
Evet yeni evliyiz ama mutlu huzurlu değilim ki nisanliykende sorunlar vardı. 2 gün benim çektiğimi cekebilen olur mu hiç bilmiyorum ama sevdiğim, aşık olarak evlendiğim adamdan hemde anne olmak istediğim zamanda bebeğim olsun istiyordum hemde biteceğini bile bile. Salakmiyim hayır asla çünkü ben sadece aşık olduğum adamın çocuğunu taşımak, annelik duygusunu ilk onda taşmak istiyordum ve bundan sonra da başkasıyla evlenmesem bile anne olacaktım ve bu benim içın tüm ömrümü tek başıma geçirmeye değerdi. 0.86 olan degerim 0.01 çıktı ve herşey benim içın bitti. Elimde annemin bile haberi olmadan gittiğim hastaneden zor döndüm, bosanmaktan bile zor geldi. Tamam bana eş değil ama bebeğime mükemmel bir baba olacağını biliyordum. Hala elimde kinalarim dururken bosanmaktan bile ağır geldi tahlil sonucu.
bizde teyze olmak istiyoruz sen önce kocişinle barıs sonra hemen haberlerini duycaz insallah :)Kimseye kızmadim kirildim sadece inş hepiniz en kısa zamanda annelik duygusunu tadarsiniz. Rabbim benim yaşadıklarımı düşmanima bile yasatmasin. Zaten bende kendime kızıyorum bu evlilik içın ama sevdim bunca acıya da ondan katlandim ve maalesef hala seviyorum zerre kadar kiymetim olmasa da. Ben biraz dinleneyim lütfen sizde daha fazla üzülmeyin olmuş bi yanlış anlaşılma. Teyze olmak istiyorum bebis yapın.gariii
valla baskasını bılemem benımkı tamamen ıhtıyac ama bana gore benımkı degıl sıbosunkı anormal
Anacim çok merakıyımdur benne sen sor ne biz cevap verelim canım
hicranım arayı düzelttik ama kırgın duygum kötü oldu yaaaaa ben nedesem bilemedim kötü oldum
can
ım benım kıyamam yaaaaaooof ama ınan simdi mutlu olabilirdin ama ilerde cok pişman olacaktın bu devirde tek basına cocuk yetiştirmek hiç kolay degil hiiiç hemde bak ben cocuk gelişimciyiz sen kendin mutlu olabilirsin ama anne baba ayrı cocukların piskolojileri bozuk oluyor cok zor yanı Rabbim en hayırlısını versin sana en yakın zmanda sevdigin adamdan... insallah boşanmazsınız
bizde teyze olmak istiyoruz sen önce kocişinle barıs sonra hemen haberlerini duycaz insallah :)
ne sen sor ne biz cevap verelim canım
Vavvvvv super sağlıkla al kucağına hayırlı evlat olur insss
isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın mevlam..serabım hayırlısı olmuş valla ya oh annemiz
gız neler oluyo gariiiiiiiiiiii
gız neler oluyo gariiiiiiiiiiii
hahahhaaaa benımkını sormaya gerek yok soru sorulması gereken kısı sendın bebıs
pelo isterseniz ben cevap veriyim
zevksiz gacıvalla baskasını bılemem benımkı tamamen ıhtıyac ama bana gore benımkı degıl sıbosunkı anormal
anam nasıl anlatam hamiş kalınca anlarsınız halimden...gız sordum bile noluyo orda
hahahhaaaa benımkını sormaya gerek yok soru sorulması gereken kısı sendın bebıs
ıcımden bı ses hemserı olabılcemızı soyluyo ama bılmem yanılıyomuyum
pelo isterseniz ben cevap veriyim
ıcımden bı ses hemserı olabılcemızı soyluyo ama bılmem yanılıyomuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?