Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Duygucum kiyamam sana üzülme ağlama lütfen

duyguuu gıcııı noldu bacımmmmmm ağlama yaaaaaaaüzülme dünyanın sonu değil ya bacımmm.... her şerde bir hayır varmış bacımm... sen allaha dua et sadece senin için haırlısı böyleymiş demekki...bak sakın üzülme bacım allah aşkına ..... bebeğin olmaması belkide çok ii olacak senin için böle bi adamdan bebeğin olmaması bence çok ii olmuş bacım beni yanlış anlama.. bak daha yaşın çookkk genç... boşanırsann belki daha mutlu olacağn kişiler çıkacak karşına.. ahh bacım keşke yanında olabilsem yaaa ben çok üzülyorm böle offfffffyapma nolu bacım...

can
ım benım kıyamam yaaaaa ooof ama ınan simdi mutlu olabilirdin ama ilerde cok pişman olacaktın bu devirde tek basına cocuk yetiştirmek hiç kolay degil hiiiç hemde bak ben cocuk gelişimciyiz sen kendin mutlu olabilirsin ama anne baba ayrı cocukların piskolojileri bozuk oluyor cok zor yanı Rabbim en hayırlısını versin sana en yakın zmanda sevdigin adamdan... insallah boşanmazsınız

bizde teyze olmak istiyoruz sen önce kocişinle barıs sonra hemen haberlerini duycaz insallah :)

gız teyzelerin kralı olurum ben gariiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…