- 17 Mart 2013
- 159
- 28
- 53
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.341
gızzzz pembem hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
hoş buldummmmm canıımmm
sızın canınızı yırım ben yırımmmmmm canlarım benımmmmm ıyıkı varsınız lennnn sevgı pıtırcıklarımmm
sende iyiki varsın canım hemşommsızın canınızı yırım ben yırımmmmmm canlarım benımmmmm ıyıkı varsınız lennnn sevgı pıtırcıklarımmm
Zilleri takip oynayiverin gariii garii de gariiiii
hoş buldummmmm canıımmm
nasılsın canım durumlar nasıllllll
bazen yetemiyoz kuzu işte...hiiç şüphem yok ondan...bi burdanda yeteriz ona
​yaşa örtmeniiiiiiimmmmmm
op benııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:13::13::13::13::13::13::81::81::81::81::81::81::81::81:
arkadaslar kendi aramızda konuşmayalım herkesin bir derdi var birlikte konusalım biz herkese acığız ama hep beraber konuşalım elimizden geldiğince umarım anlaşılmışımdırrrrrr
arkadaslar kendi aramızda konuşmayalım herkesin bir derdi var birlikte konusalım biz herkese acığız ama hep beraber konuşalım elimizden geldiğince umarım anlaşılmışımdırrrrrr
sakin ol yawrum gidişat iyi diilsende iyi ki varsın kuzu.... ama bazen var ya tepeme alıp yerden yere vurasım geliyo seni...accık toparla kuzu kendini...ne dedim kötü düşünüp kötüyü çağırmma...
bebeği bilmem ama sizin yüzünüzden şiddete ben meyilli oldum..kafayı duvara sürtüp kıvılcım çıkartmadığım mı kalmadı tepeme alıp yerden yere vuramadığım mı kalmadı...
kızlar rahatsızlıkmı verdik:44::44:rahatsız oldysanız çıkarız kızlar no problem...herkes yazdı cevap yazdım ben kendi adıma...peloda sorununu yazdı yanında olduğumu belirttim ben kendi adıma yine......
nasılsın canım durumlar nasıllllll
beklemedeyim canımsende durumlar nasıllll
Hayyyyyyy agzini opeyimmmmm ozlemimmmmm
rahatsız oldysanız çıkarız kızlar no problem...herkes yazdı cevap yazdım ben kendi adıma...peloda sorununu yazdı yanında olduğumu belirttim ben kendi adıma yine......
beklemedeyim canımsende durumlar nasıllll
ara verdik işte nolsun canım ya
serom haklısın kuzum bızımde var bı suru derdımız ama bız astık en azından asamayan ınsanlarada sıkıntı olmayalım.bız bıraz olsun bırbırımızle moral buluyoruz.buda rahatsız edıyo.napalım yanı bebegımız olmuyo dıye geberelımmı.bende 2 bebegımı kaybettım bugunde genetık tarama ıcın kan verdım rıskım yuksek cunku napayım bunun ıcın karalarmı baglayayayım.ama zaten bunlarla doluyuz sureklı bızım amacımız bırbırımızın yanında olmak.rahatsız olanlar varsada acık acık soylesın bızım grubumuz zaten gerektıgı kadar neselı.kımseye destek olmayıverırız olur bıter.
haklısın yawrum...serom haklısın kuzum bızımde var bı suru derdımız ama bız astık en azından asamayan ınsanlarada sıkıntı olmayalım.bız bıraz olsun bırbırımızle moral buluyoruz.buda rahatsız edıyo.napalım yanı bebegımız olmuyo dıye geberelımmı.bende 2 bebegımı kaybettım bugunde genetık tarama ıcın kan verdım rıskım yuksek cunku napayım bunun ıcın karalarmı baglayayayım.ama zaten bunlarla doluyuz sureklı bızım amacımız bırbırımızın yanında olmak.rahatsız olanlar varsada acık acık soylesın bızım grubumuz zaten gerektıgı kadar neselı.kımseye destek olmayıverırız olur bıter.
ooooooooooofffffffffffffffffffffffffffff
serom haklısın kuzum bızımde var bı suru derdımız ama bız astık en azından asamayan ınsanlarada sıkıntı olmayalım.bız bıraz olsun bırbırımızle moral buluyoruz.buda rahatsız edıyo.napalım yanı bebegımız olmuyo dıye geberelımmı.bende 2 bebegımı kaybettım bugunde genetık tarama ıcın kan verdım rıskım yuksek cunku napayım bunun ıcın karalarmı baglayayayım.ama zaten bunlarla doluyuz sureklı bızım amacımız bırbırımızın yanında olmak.rahatsız olanlar varsada acık acık soylesın bızım grubumuz zaten gerektıgı kadar neselı.kımseye destek olmayıverırız olur bıter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?