Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

sızın canınızı yırım ben yırımmmmmm canlarım benımmmmm ıyıkı varsınız lennnn sevgı pıtırcıklarımmm

sende iyi ki varsın kuzu.... ama bazen var ya tepeme alıp yerden yere vurasım geliyo seni...accık toparla kuzu kendini...ne dedim kötü düşünüp kötüyü çağırmma...

bebeği bilmem ama sizin yüzünüzden şiddete ben meyilli oldum..kafayı duvara sürtüp kıvılcım çıkartmadığım mı kalmadı tepeme alıp yerden yere vuramadığım mı kalmadı...

arkadaslar kendi aramızda konuşmayalım herkesin bir derdi var birlikte konusalım biz herkese acığız ama hep beraber konuşalım elimizden geldiğince umarım anlaşılmışımdırrrrrr

arkadaslar kendi aramızda konuşmayalım herkesin bir derdi var birlikte konusalım biz herkese acığız ama hep beraber konuşalım elimizden geldiğince umarım anlaşılmışımdırrrrrr

rahatsız oldysanız çıkarız kızlar no problem...herkes yazdı cevap yazdım ben kendi adıma...peloda sorununu yazdı yanında olduğumu belirttim ben kendi adıma yine......

sakin ol yawrum gidişat iyi diil

rahatsız oldysanız çıkarız kızlar no problem...herkes yazdı cevap yazdım ben kendi adıma...peloda sorununu yazdı yanında olduğumu belirttim ben kendi adıma yine......

serom haklısın kuzum bızımde var bı suru derdımız ama bız astık en azından asamayan ınsanlarada sıkıntı olmayalım.bız bıraz olsun bırbırımızle moral buluyoruz.buda rahatsız edıyo.napalım yanı bebegımız olmuyo dıye geberelımmı.bende 2 bebegımı kaybettım bugunde genetık tarama ıcın kan verdım rıskım yuksek cunku napayım bunun ıcın karalarmı baglayayayım.ama zaten bunlarla doluyuz sureklı bızım amacımız bırbırımızın yanında olmak.rahatsız olanlar varsada acık acık soylesın bızım grubumuz zaten gerektıgı kadar neselı.kımseye destek olmayıverırız olur bıter.

arkadaşım burası rahat bir topiktir ama ben sadece dedimki kendi aramızda konuşmayalım cevap veriyoruz size cevap vermiyosunuzz böle olunca sıkıntı oluyo ben beni anlarsınız sanmıştım .....destek olunda köstekte olmayınnnnnnnnnnnnnnnnn

haklısın yawrum...

bizim arkadaşlık artık sanallıktan çıktı canım...birimizin derdine hepimiz üzülüp çareler arayabiliyoruz...ben bir gün birinizi görmesem haber almasan başına birşey mi geldi diye düşünüyorum haber alıncaya kadar da içim rahat etmiyor...biz böyleyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…