- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.381
tartışmaya grek yok kızlar... ben biraz önceden beri size hoşgeldnz diorum cvp yok... ben bu topiğn kurucsm diorum nasılsnz diorum cvp yok... yani kendi aranızda konuşutyorsunuz...halbuki biz öle değiliz herkesle konuşuruz...maddem çok kendi aranızda konuşmakidtiyorsunuz geldiğiniz yere gidin ... okkk..
ortada bişey yokken nasıl olduda ortamı bu kadar gerdiniz anlamadım...ilknur arkadasım bombayı attın kactın hayırdır?
cok pardon ama ne sordunda cevap vermedık bı soylede hatamızı bılelım.bız gayet normal bı dılle konusuyoruz.arada kacan sorular olabılır.ne oldu ılknur gelınce bı anda degısıverdın.daha demın bızle sohbet edıp gulen sen degılmıydın
tartışmaya grek yok kızlar... ben biraz önceden beri size hoşgeldnz diorum cvp yok... ben bu topiğn kurucsm diorum nasılsnz diorum cvp yok... yani kendi aranızda konuşutyorsunuz...halbuki biz öle değiliz herkesle konuşuruz...maddem çok kendi aranızda konuşmakidtiyorsunuz geldiğiniz yere gidin ... okkk..
bombayı atıp kaçamz topik sahibi ilknurum bende öleeee konuşmadığın için bizle çözememişşin arkadaşım daha[/QUOTE gercekten çirkinleşmeye basladı artık bnde gidiyorum size iyi dertleşmeler
bombayı atıp kaçamz topik sahibi ilknurum bende öleeee konuşmadığın için bizle çözememişşin arkadaşım daha[/QUOTEayrıca sende topiğin avukatısın sanırım ilknurun sesi cıkmıyo..hadi eyvallah.................
bombayı atıp kaçamz topik sahibi ilknurum bende öleeee konuşmadığın için bizle çözememişşin arkadaşım daha[/QUOTE gercekten çirkinleşmeye basladı artık bnde gidiyorum size iyi dertleşmeler
adam gibi konuşmaya calıştık olmadı bizde böle olduk pardon yanniiiiiiiiii aha aha
bombayı atıp kaçamz topik sahibi ilknurum bende öleeee konuşmadığın için bizle çözememişşin arkadaşım daha[/QUOTEayrıca sende topiğin avukatısın sanırım ilknurun sesi cıkmıyo..hadi eyvallah.................
topiğin sahibiyim bende güle güle canımmmmmm
İyiyim anacimmmm sessiz sessiz takip ediyorum sen nasılsın
bu arada facede actıgımız ozel grubu terkedın yoksa bız sızı atmasını bılırız
ortada bişey yokken nasıl olduda ortamı bu kadar gerdiniz anlamadım...ilknur arkadasım bombayı attın kactın hayırdır?
çok şükür şimdilik iyiyim bat gelmediği sürece iyi olucam inşşallahhhhhh
topiginiz hayirli olsun. kucaklarimiz bebis dolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?