Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

ne köstekliğimizi gördünüz canım benim....

aynen tatlım bizde öleyiz ama kendi aranızda konujşuyosunuzzz anlayın lütfen .....bizim topik gır gır şamatadırrr ....bize cevap vermediğiniz için tanımadınız daha o yüzden böle konuşmalar olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben arkadaslarımın adınada kendı adımada cevap yazdım kusura bakma selam vermeden daldık dıye ıstersen don gecmısede bı oku.acık acık soyleseydın arkadaslar cevap vermeyınce rahatsız oluyoruz dıye bızde ona gore dıkkat ederdık ama oyle ozelden falan yazınca kusura bakma ama bızım grubumuzda boyle seylere yer olmadıgından rahatsız oluruz.bızım kostek olma gıbı bı amacımız olsaydı buraya gelır aglar sızlardık.ama derdı olanı neselendırmeye calısıyoruz sadece amacımız bu KOSTEK olmak degıl.

canım ne sordun da cevap vermedik...açık bir şekilde yaz.şunu sordum cevap vermedin de...

okudum cevap yazdım onu bile görmemişsin sende geçmi,se bak hem burasıda odun bi topik degil hersey konusuluyo oynuyo gülüyo .....siz bizi tanımadığınız için konuşmsaı kolayyy .....cevap verin diyoruzzzz tık yok .....bizde bu dilden konuşuyozzzz bak nasıl cevap veriyon ama

tartışmaya grek yok kızlar... ben biraz önceden beri size hoşgeldnz diorum cvp yok... ben bu topiğn kurucsm diorum nasılsnz diorum cvp yok... yani kendi aranızda konuşutyorsunuz...halbuki biz öle değiliz herkesle konuşuruz...maddem çok kendi aranızda konuşmakidtiyorsunuz geldiğiniz yere gidin ... okkk..

saygısızlaşmayalım lütfen....

ben çıktım kızlar....gerek yok tartışmaya...tartışmada bile kalite ararım ben...

cok pardon ama ne sordunda cevap vermedık bı soylede hatamızı bılelım.bız gayet normal bı dılle konusuyoruz.arada kacan sorular olabılır.ne oldu ılknur gelınce bı anda degısıverdın.daha demın bızle sohbet edıp gulen sen degılmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…