- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.361
haklısın yawrum...
arkadaşım burası rahat bir topiktir ama ben sadece dedimki kendi aramızda konuşmayalım cevap veriyoruz size cevap vermiyosunuzz böle olunca sıkıntı oluyo ben beni anlarsınız sanmıştım .....destek olunda köstekte olmayınnnnnnnnnnnnnnnnn
bizim arkadaşlık artık sanallıktan çıktı canım...birimizin derdine hepimiz üzülüp çareler arayabiliyoruz...ben bir gün birinizi görmesem haber almasan başına birşey mi geldi diye düşünüyorum haber alıncaya kadar da içim rahat etmiyor...biz böyleyiz...
canım sen ne sordun söyle hele bakimhaklı olabiliir ama bizde sorularımıza cevap alamıyoz bumudur dert paylaşmak arkadaşlar
ne köstekliğimizi gördünüz canım benim....
arkadaşım burası rahat bir topiktir ama ben sadece dedimki kendi aramızda konuşmayalım cevap veriyoruz size cevap vermiyosunuzz böle olunca sıkıntı oluyo ben beni anlarsınız sanmıştım .....destek olunda köstekte olmayınnnnnnnnnnnnnnnnn
canım sen ne sordun söyle hele bakim
aynen tatlım bizde öleyiz ama kendi aranızda konujşuyosunuzzz anlayın lütfen .....bizim topik gır gır şamatadırrr ....bize cevap vermediğiniz için tanımadınız daha o yüzden böle konuşmalar olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kösteklik şu kendi aranızda konuşmanız canım benimmmmmmmmmm anlata bildim mi
ben arkadaslarımın adınada kendı adımada cevap yazdım kusura bakma selam vermeden daldık dıye ıstersen don gecmısede bı oku.acık acık soyleseydın arkadaslar cevap vermeyınce rahatsız oluyoruz dıye bızde ona gore dıkkat ederdık ama oyle ozelden falan yazınca kusura bakma ama bızım grubumuzda boyle seylere yer olmadıgından rahatsız oluruz.bızım kostek olma gıbı bı amacımız olsaydı buraya gelır aglar sızlardık.ama derdı olanı neselendırmeye calısıyoruz sadece amacımız bu KOSTEK olmak degıl.
kösteklik şu kendi aranızda konuşmanız canım benimmmmmmmmmm anlata bildim mi
canım ne sordun da cevap vermedik...açık bir şekilde yaz.şunu sordum cevap vermedin de...
enteresanmış.......derdini söyledin de konuşmadıysak söyle...
okudum cevap yazdım onu bile görmemişsin sende geçmi,se bak hem burasıda odun bi topik degil hersey konusuluyo oynuyo gülüyo .....siz bizi tanımadığınız için konuşmsaı kolayyy .....cevap verin diyoruzzzz tık yok .....bizde bu dilden konuşuyozzzz bak nasıl cevap veriyon ama
ortada bişey yokken nasıl olduda ortamı bu kadar gerdiniz anlamadım...ilknur arkadasım bombayı attın kactın hayırdır?gecti artık tatlım boşver unnuttum bile size iyi muhabbetler
İyiyim anacimmmm sessiz sessiz takip ediyorum sen nasılsınhicraannn nasılsın bacımmmm
sakinnnnnn olalım kızlaaaarrr tartışmaya gerek yoookkk ki
okudum cevap yazdım onu bile görmemişsin sende geçmi,se bak hem burasıda odun bi topik degil hersey konusuluyo oynuyo gülüyo .....siz bizi tanımadığınız için konuşmsaı kolayyy .....cevap verin diyoruzzzz tık yok .....bizde bu dilden konuşuyozzzz bak nasıl cevap veriyon ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?