Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

hicran bir biz yazıyoruz diğerleri birşey yazmıyor neyse sorularımla sıkmak istemem canım

Gelecek mi ki kırmızılar nerelisin canım iyi bi dr git canım pko olunca bazen ilgisiz oluyo dr gerçi sen 6 yıldır ogrenmissindir drleri

rose3507,
minnie,
HICRAN4242,
pofuduknaz,
kaderiminoyunu
bukadarız canım yok dediğn kişiler

canım yüzde99 gelecek geçen cuma gittim gebe değildim ilaç verdi yolladı sat zamanında gel prolaktinine bakıp tedaviye başlayacagız dedi sonunda iyi ilgili bir doktor buldum özelde hemde diyetisyene başlayacagım ya pazartesi yada carsamba gidecegim antalyada yaşıyorum 6 tane kadın doğum doktoru gezdım en iyisi bu

Bende burda ünlü bi prof a gidiyorum canım sağolsun iyidir çevremdeki tüm yakınlarım gitmiştir bu dr

Ahh canım hiç sorma neler neler oldu oku oku tabi bitirebilirsen:94:

anammmmm bizim kızlar geçici olarak pasif olmuş yaaaaaa gelemeyecekler mi şimdik
duygucuğum üzülme canım yanlış anlaşılma olmuş arkadaşlar özrünü dilemiş olur böyle şeyler ayrıca daha çok yeni evlisin zamanla oturur canım evliliğin bizde ilk zamanlar öyleydik severek evlendik ama evlilik alışma süreci çok farklı tanıdığın insanın tanımadığın huyları çıkabiliyor birazcık sabır canım üzülme kendini yıpratma bebişinde olur daha inşallah hayırlısı böyleymiş canım
hicran bacım sen nasılsın gülüm ben yine çıkacağım yemek yiyeceğiz canım sonrada çalışma vargelmeye çalışırım gülüm çok öptüm

Anammmmm pasif mi olmuslarrrrrr giz ne zaman gelecekler ki uffffffffffff sinir oldum şimdi tmm canım sen keyfine bakkk optumm ohh missss

benim oturduğum konumda hep opr. dr var prof. yok malesef şanlısın sen benden
yok canım dr merkezde ben ilçede 100km gidiyorum dr için pekde şansli sayılmam aslında

bir kaç güne gelirler sanırım canım ama hiç iyi olmadı bu şimdi yaaaaaaneyse bacım çok öptüm görüşürüz
baktım canım hepsi pasif ufffff yaaaa çok kötü

neden pasif olmuşlar ki biir uyarı mı almişlar acaba

Evet canım tartışma oldu o yüzden

cevrim içiydi ilknur şimdi çevrımdışı hicran haberin olsun umarım en kısa zamanda kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…