- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.401
Insss gelmez kac gün var benim bat 26nisan
Noluyo burda kızlar ya !!!
mart 27 sat tarihim ben 25 nisan gibi bekliyorum ama 23 oluyo herhaldeemin değilimmmm adı batasıca bat gelmeyiversinnnn
Inssss 9ay gelmezasilama olmustun dimi kaç gün oldu birde kızına nasıl hamile kaldın
Topigin eski haline dönmesi iyi olmuş öğlen o kadar olay oldu üzüldüm tek kelime etmeyi bırak kendi aralarında gırgır yapıyorlardı. Anlaşılmak içın o kadar açıklama yaptım ama yok baktım gırgıra devam. Sinirlenmistim iyice sinirlendim çıktım bende
Bİzim kızlar bu topiği kendimize yakın hissettik geldik ama sürüden ayrılanı kurt kaparmıs ayıp oldu gelmiyoruz bi daha buraya bura benım topiğim diyen hamil alsın basına calsın topiğini acayip sinirlendim kk da senin babanındır kesin !!! terbiyesizliğin luzumu yok cocukca davranıslar bunlar hepimiz birlşik olalım diye ben sizi facede ki gruba bıle ekledim bunu bilip baı susmanız laf atmamanız gerekirdi nebiye pelin yeşim sibel hepsi benım yanın dotlarım onlarla catısmaya girdiniz kötü bişey söylememek için kendimi zor tutuyorum !!!
iyidir kizlar ..sizden naber? ? meltem ben.30yasindayim... 10 aydir bebis icin ugrasiyoruz. testlerimizde bir sorun yoktu.bekliyoz iste bat bugun su.ama daha gelmedi kirmizilar bekliyoruz...sizler kimsiniz? ?
Bu devrin çocukları nazlı oluyo gelmiyorlar bi turlu11. günüm bu gün kızım kendiliğinden oldu bu nazlı olacak galiba uğraştırıyo beniii
Duygummm nasıldın şimdi üzdük seni ama bilmeden oldu canımsınTopigin eski haline dönmesi iyi olmuş öğlen o kadar olay oldu üzüldüm tek kelime etmeyi bırak kendi aralarında gırgır yapıyorlardı. Anlaşılmak içın o kadar açıklama yaptım ama yok baktım gırgıra devam. Sinirlenmistim iyice sinirlendim çıktım bende
burdayım hicranım..sen napn bakm ayarlayamadn hala dimi şu internet işiniiii
sen varsa simd yanımda olsan agzını burnunu kırar eline verirdim terbiyesiz ben senin için dün o kadar üüzldüm cagre aradım yazık ya nankör valla sacını basını yolasım var terbiyesiz
iyidir kizlar ..sizden naber? ? meltem ben.30yasindayim... 10 aydir bebis icin ugrasiyoruz. testlerimizde bir sorun yoktu.bekliyoz iste bat bugun su.ama daha gelmedi kirmizilar bekliyoruz...sizler kimsiniz? ?
Bu devrin çocukları nazlı oluyo gelmiyorlar bi turlu
Duygummm nasıldın şimdi üzdük seni ama bilmeden oldu canımsın
Kiz benim koca yapacakta biraz zaman olur üstüne çok gitmiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?