Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

çok büyük terbiyesizlik yaptığınız kızlar her gelen misafirinize siz böyle mi davranıyosunuz kocaman kadınlarız bi derdi olan özelden msj atıp konuşur derdini ulu orta böyle konuşmak nedir ya hiç yakışmıyoorrrrrrrrrrrrrrr
şaşkınlık içerisindeyim
yaptığınız muamele çok ama çok iğrenç alın topiğinizi de........... neyse bozmıcam ağzımı ayıppp tek diyeceğim bu

Topigin eski haline dönmesi iyi olmuş öğlen o kadar olay oldu üzüldüm tek kelime etmeyi bırak kendi aralarında gırgır yapıyorlardı. Anlaşılmak içın o kadar açıklama yaptım ama yok baktım gırgıra devam. Sinirlenmistim iyice sinirlendim çıktım bende

Bİzim kızlar bu topiği kendimize yakın hissettik geldik ama sürüden ayrılanı kurt kaparmıs ayıp oldu gelmiyoruz bi daha buraya bura benım topiğim diyen hamil alsın basına calsın topiğini acayip sinirlendim kk da senin babanındır kesin !!! terbiyesizliğin luzumu yok cocukca davranıslar bunlar hepimiz birlşik olalım diye ben sizi facede ki gruba bıle ekledim bunu bilip baı susmanız laf atmamanız gerekirdi nebiye pelin yeşim sibel hepsi benım yanın dotlarım onlarla catısmaya girdiniz kötü bişey söylememek için kendimi zor tutuyorum !!!

iyidir kizlar ..sizden naber? ? meltem ben.30yasindayim... 10 aydir bebis icin ugrasiyoruz. testlerimizde bir sorun yoktu.bekliyoz iste bat bugun su.ama daha gelmedi kirmizilar bekliyoruz...sizler kimsiniz? ?

sen varsa simd yanımda olsan agzını burnunu kırar eline verirdim terbiyesiz ben senin için dün o kadar üüzldüm cagre aradım yazık ya nankör valla sacını basını yolasım var terbiyesiz

bacımm emoşş tm daaa uzatmayalımm... oldu bitti...

iyidir kizlar ..sizden naber? ? meltem ben.30yasindayim... 10 aydir bebis icin ugrasiyoruz. testlerimizde bir sorun yoktu.bekliyoz iste bat bugun su.ama daha gelmedi kirmizilar bekliyoruz...sizler kimsiniz? ?

bende ilknur 23 yaşındaym.. bende 10 ayd beklyorm kızzzzzama gelmedi bebiş.. daha önce bi bebeğimi kaybettm 11 hjaftalıkken kalbi durdu öle işte nerelisinnnn bu aradaa

11. günüm bu gün kızım kendiliğinden oldu bu nazlı olacak galiba uğraştırıyo beniii
Bu devrin çocukları nazlı oluyo gelmiyorlar bi turlu
Duygummm nasıldın şimdi üzdük seni ama bilmeden oldu canımsın
burdayım hicranım.. sen napn bakm ayarlayamadn hala dimi şu internet işiniiii

Kiz benim koca yapacakta biraz zaman olur üstüne çok gitmiyorum bende

sen varsa simd yanımda olsan agzını burnunu kırar eline verirdim terbiyesiz ben senin için dün o kadar üüzldüm cagre aradım yazık ya nankör valla sacını basını yolasım var terbiyesiz

Kendine gel tamam mi haddini bil ayıp ya çare aradin diye terbiyesizlik yapmanin lüzumu yok. Ona bakılırsa sabahat cok ağır konustun. Senin şahsına bisi dedim mi? Her yerin bir nizami kuralı vardır ya ona uyarsin ya çeker gidersin

Canım bende hicran 23 yaşındayım 9 aydır bekliyorum 6 aydır tedavi görüyorum pko var ve gonyaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…