Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Benim actigim topik sessiz canım zaten acemiydim o zaman.
Bugün kocis evde olunca pek giremiyorum ben bu ay ilk kez ovu testi de kullandım çift çizgiyi yakaladım

Benim actigim topik sessiz canım zaten acemiydim o zaman.
Bugün kocis evde olunca pek giremiyorum ben bu ay ilk kez ovu testi de kullandım çift çizgiyi yakaladım

kocişin evdeyken fırsatını değerlendir ozaman canım çok sevindim etkisini görürsen söyle bende alayım kırmızılar geçtikten sonra:)

benim koçiş üye olduğumu bile bilmiyorhaberi yok olsa neder bilmem neyseee takmıyorum bile bütün gün evde otur otur bıktım hastalık hastaı oldum iyice

gız biz yokken iyi sahip çıktın topiğe çokk saol bitanem geldik kaldırıldı pasiflik

siteye giriş yapamıyoduk ama okuya biliyoduk gız cok özledim gızzz geldim gRİİİİİİİİİİ

bakıp kaçmayın toplanalım dertleşelim herkes durumunda bir nebze bahsetse herkes bilinçlenmiş olur haydi buraya toplanalım herkes arkilerini çağırsın :)

gız biz bize yeeriz gariiiiiiii hoşgeldin topiğimize izmirliyim bende gelllll öpim gariiiiiiiiii

kızlar yettim gariiiiiiiii ilknurumda gelir birazdannnnn cok özledik sizi ay çokkkk heycanlandım gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hicranım ve rosem size teşekür ediyorummmmm biz yokken hep burdaydınızzzzzzz bitanelerimmmmmmmm

ben çıkıyorum kızımı almaya gidiyorum okula ilk firssatta dönerim aeo öpüyorummm hepinizi byyyy

Canım yazdıklarımı okudun mu biz de 4 ay falan zor günler geçirdim ama geçti çok mutluyuz şimdi biraz sabır bende iyiyim canım ne olsun
O

Anammmmm pasif mi olmuslarrrrrr giz ne zaman gelecekler ki uffffffffffff sinir oldum şimdi tmm canım sen keyfine bakkk optumm ohh missss

bir kaç güne gelirler sanırım canım ama hiç iyi olmadı bu şimdi yaaaaaaneyse bacım çok öptüm görüşürüz

neden pasif olmuşlar ki biir uyarı mı almişlar acaba

Canım ilknurda yok galiba olsa kesin yazardı bide onun profiline bakım pasif mi diye

cevrim içiydi ilknur şimdi çevrımdışı hicran haberin olsun umarım en kısa zamanda kalkar

Baktim canım oda pasifffff offfff offfff

Bende yeni sayılırım canım da zaten telden girdigim için çoğu şeyi göremiyorum neyse bakalım

Telefondan giriyorum bir garip rolmuş cepten ya offf ben yettim gari bu arada kırmızı kartı gördüm bugün

Cnm mrb seni bugün rüyamda hamileliginu topikte açıkladığını gördüm kisssss halay çekiyorduk ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…