- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.481
bilmeyen vardır diye bahsetmek istedim arkadaşlar yumurtlama testi var aranızda kullanan var mı bilmiyorum yumurtlama testi aynı gebelik testi gibi birşey pozitif çıkarsa yumurtlama zamanındasın demek negatifse yumutlama zamanında degilsin demek bunu çok kullanan var ve faydasını görmüşler nediyorsunuz bu konuda kullanan var mı hiç
Benim actigim topik sessiz canım zaten acemiydim o zaman.
Bugün kocis evde olunca pek giremiyorum ben bu ay ilk kez ovu testi de kullandım çift çizgiyi yakaladım
duygubaby ppasifliğin kaldırıldı sanırım geçmiş olsun öbürleri ne zaman gelecek acaba
kayboldun bir ara yoktun
benim koçiş üye olduğumu bile bilmiyorhaberi yok olsa neder bilmem neyseee takmıyorum bile bütün gün evde otur otur bıktım hastalık hastaı oldum iyice
bakıp kaçmayın toplanalım dertleşelim herkes durumunda bir nebze bahsetse herkes bilinçlenmiş olur haydi buraya toplanalım herkes arkilerini çağırsın :)
ben çıkıyorum kızımı almaya gidiyorum okula ilk firssatta dönerim aeo öpüyorummm hepinizi byyyy
OCanım yazdıklarımı okudun mu biz de 4 ay falan zor günler geçirdim ama geçti çok mutluyuz şimdi biraz sabır bende iyiyim canım ne olsun
anammmmm bizim kızlar geçici olarak pasif olmuş yaaaaaa gelemeyecekler mi şimdik
duygucuğum üzülme canım yanlış anlaşılma olmuş arkadaşlar özrünü dilemiş olur böyle şeyler ayrıca daha çok yeni evlisin zamanla oturur canım evliliğin bizde ilk zamanlar öyleydik severek evlendik ama evlilik alışma süreci çok farklı tanıdığın insanın tanımadığın huyları çıkabiliyor birazcık sabır canım üzülme kendini yıpratma bebişinde olur daha inşallah hayırlısı böyleymiş canım
hicran bacım sen nasılsın gülüm ben yine çıkacağım yemek yiyeceğiz canım sonrada çalışma vargelmeye çalışırım gülüm çok öptüm
Anammmmm pasif mi olmuslarrrrrr giz ne zaman gelecekler ki uffffffffffff sinir oldum şimdi tmm canım sen keyfine bakkk optumm ohh missss
bir kaç güne gelirler sanırım canım ama hiç iyi olmadı bu şimdi yaaaaaaneyse bacım çok öptüm görüşürüz
neden pasif olmuşlar ki biir uyarı mı almişlar acaba
Canım ilknurda yok galiba olsa kesin yazardı bide onun profiline bakım pasif mi diye
cevrim içiydi ilknur şimdi çevrımdışı hicran haberin olsun umarım en kısa zamanda kalkar
Baktim canım oda pasifffff offfff offfff
Bende yeni sayılırım canım da zaten telden girdigim için çoğu şeyi göremiyorum neyse bakalım
O
Telefondan giriyorum bir garip rolmuş cepten ya offf ben yettim gari bu arada kırmızı kartı gördüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?