- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.521
ilknur gelmedi mi gari kadın hastalıklarindaki topikte mıydın önceden
GIZ BİZ HAKLIYDIK GEREKSİZ YERE OLDU YANİ NESE ÖNÜMÜZE BAKCAZ GARİİİİİ NAPALIM TECRÜBE EDİNDİK İLKNURUMLA
gız gelir biraz sona ben seni ararken girmişimdir baktım cevap yok aramaya cıktım gariiii
haklıda olsan tartışmayı kesiceksin benceçünkü hemen ban yersin Burda artık öğrenmişsindir tecrübe edindin
yok anacim hayal melek orda oluyordu tahmin ettim sedece
gız rose die bi arkadaş vardı geliyomu hergün izmirliymiş benim gibi koonusurduk gariiiiiii
GIZ BİZ HAKLIYDIK GEREKSİZ YERE OLDU YANİ NESE ÖNÜMÜZE BAKCAZ GARİİİİİ NAPALIM TECRÜBE EDİNDİK İLKNURUMLA
canım sorma coj dertli 6 yıldır uğraşıyormuş daha yeni öğrenmiş pko olduğunu topik topik dolasiyor bi umut canım buraya da gelir tekarar
kıscem sen diğer topiğe geliyomudun:44:Yok anacim hayal melek orda oluyordu tahmin ettim sedece
iyiyim hamilim senhe ya öğrendik bundan sona akıllandık yani nasılsın iyimisin gız ilknurumda gelcekti ama gelemedi gitti gariiiiiiiiiii
istersen tekrar banlanmayalım haklıymıs cok haklıydn canım benım biz sizden daha cok tecrübe edindik
kıscem sen diğer topiğe geliyomudun:44:
:44::44:
Iyiyim hamilim sen
insallah gelir gızzzzz merak ettim hicranım pko hastalığı kötü bişi mi
taryışmaya gerek yok artık tanıştık olmadı birbirimize kaynasamadık ....oldu bitti
canım sorma coj dertli 6 yıldır uğraşıyormuş daha yeni öğrenmiş pko olduğunu topik topik dolasiyor bi umut canım buraya da gelir tekarar
gız insallah daha fazla beklemez alır kucana bebişini gariiiiiiiii
evet senınle hiç yıldızlarımız barısmadı özenti arkadasım.! Toopiğinizde size mutluluklaaar
bende pkoluyummmmmmmmmmmmm:
kronik canım çözümü yok sadece kontrol altına alınıyor adet düzensizliği kilo tüylenme yapiyo hamileliği zorlaştırıyor
Adet düzensizliği için gittim yıllar önce o zaman öğrendim canımgecmiş olsun hicranım ya nası anlıyosun piko oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?