- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.561
sorarım gız bu konuları bilmiyom hiç çünkü doktora gitmedim muayeneye
canım sen büyük şehirde yaşıyosun istediğin doktora gidebilirsin çook bekleme bence inş olur ama daha sonra düzelmsi zor sorunlar olabiliyo
bence bir anönce git hele bide adetlerin düzensizse acele et derim
ayyy cnmm hic korkma sen rahat olusan muayenende kolay ve acisiz gecer tabi alttan muayene yaparsa
evlendiğimden beri düzünsiz 2 senedir yani
gız ne alttan muayenesi benim kociş kıskançtır abooooooo
o zaman daha bekleme git bir an önce doktora:26::26:
bayan dr git cnm ve hersey saglik bebek icin
slm arkadaşlar... ben ilknur...bu topiği arkadaşlarım hamil yasakhayal ve Iwanttobaby ile birlikte açıyoruz...herkes bu dünyada özgürdür nasıl konuşacağını nasıl davranacağını insanların keyfine göre değiştiremez. onun için bu tür kişiler inat bu sayfamızı açma kararı aldık... herkesin dileği sağlıklı ve hayırlı bir bebeğinin olmasıdır ve bu topiğimizde birbirimize sahip çıkıp yasaksız yalansız herşeyizimzle bütün doğallığımızla dertlerimize ortak olalım...bu dünya ölümlü ...insanları kırmaya üzmeye değmez ...her ne kadar sanal olsada buraya yazanlar İNSAN...herşeyden önce buna saygılı olunması gerektiğini düşünüyorum isteyen istediği şivede konuşabilir kendinizi kasıp farklı karaktere bürünmenize gerek yok burası rahat olabileceğiniz bi topic ...rabbim isteyen herkese yavrularını nasip eder inşallah... ....
ve son olarakta' HATIRAM OLSUN ' diyorum...
canımmmm ilknurcumm benım adımı sil burdan olur mu
melekim alttan muayane de varmış pkoda aboooooo
haklısın gız kadın doğumda erkek doktor varmıdır
alttan muayane mecbur canımAma sen istersen bayan doktor secebilirsin
gız bak bilmiyodum pkonun böle oldugunu aklımda bulunsun gariiii
kız napiyorsun? Dün zaten.canim sikkindi.birde durduk yere banlanmis olduk gerçi sizde yoktunuz gariii cok ozledimmmm hepiniziii
Kız Napiyorsun? Dün zaten.canim sikkindi.birde durduk yere banlanmis olduk gerçi sizde yoktunuz gariii cok ozledimmmm hepiniziii
kız napiyorsun? Dün zaten.canim sikkindi.birde durduk yere banlanmis olduk gerçi sizde yoktunuz gariii cok ozledimmmm hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?