Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Bende özledim hepinizi camların hicranimmm hamilimmm ilknurumu da özledim gari ama yok ortalıkta. Daha iyiyim düne göre ama zor oldu kendimi hamilelige hazirlamisim meğersem

bende özledim hepinizi camların hicranimmm hamilimmm ilknurumu da özledim gari ama yok ortalıkta. Daha iyiyim düne göre ama zor oldu kendimi hamilelige hazirlamisim meğersem

ilknurum gelcekti ama gelemedi ya dün konuştuk face de tlfnla girdiği için kntr yüklemesi gerekiyodu halledemedi galiba ....gız duygum dikkat et kendine allahım herseyin hayırlısını verir ...koçişle konuşuyon mu

Yok iyi bisi yazmıyor bende cevap vermedim. Kirmizilarin geldiğini de söylemedim daha alan cok sinir oldum ya cepten ben görünümünde girmek ne kadar zormus ya niye böyle oldu poff ben kaçtım size iyi.geceler cok.sancim var öptüm hepinizi gariiii

kız boşver iyi yapmışşın konuşma duygum gitme yaaaaaaa dikkat et kendine çok öptüm duygummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…