- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.621
biz bize yeteriz gız boşver oynayı veriiriz gari ilknurum olsaydı horon teperdi gariiiiiii
Bende konya kasık oynarım gari
Öyle de giz benim kide arada yazıyommm diye biliyo gari
Bazıları pimpirikli iste benim koca gibi
gız hepsini oynarız gariiiii bizim topik oynak birazzzzzzz
gızzzzzz hoşgeldin anam bacım benim karanfilim gelmiş gariiiiiiii
hayırlı geceler canlarım nörüyonuz bakem?hamilim hoşgeldin canım ilknurum nirdeeeeeeee o gelmemiş
doru sölüyosun bacı koçiş böle oluyo
doru sölüyosun bacı koçiş böle oluyo
sende hoşgeldin kuşummmmmmmmmmmm
benim kocişte bişey söylesem sen kkdan mı duydun diyorrrrrrradam bile anladı silkeletme vs böyle şeyleri söleyince adamda haklı çıksa çıksa kkdan çıkar bu fikirlerrrrrrrrrrrrrrr
hoşbuldum gariiiiii ilknurum telefondan bağlanıyodu kntr yüklemesi gerekiyodu halledemedi galiba gızzzzz gelir insallah ....bizyokken aratmadınız bizi teşekür ederizzzz gariiiiii
Aynen canım benim kocis bilse oda böyle olur belki
Ama yinede kıramaz kissssss kiyamiyo gariiiii:95: :26
anam gız nası özledim valla bi gün geçmek bilmedi gariiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
lafı mı olur bacım çok giremedim kkya dahaaaaaakızlar ya çalışmaya ara versem artık p.tesi,salı,çarşamba ve cuma çalıştık ptesi yumurtalarım büyüktü çatlamıştır değil mi normal dönsek 2 güne bir çalışsak nasıl olur akıl verin bana gariiiiiiiiii
maaşallah diyim kizzz iyi çalışmışsınız gün aşırıya dön artik sposlar güçlensinnnlafı mı olur bacım çok giremedim kkya dahaaaaaakızlar ya çalışmaya ara versem artık p.tesi,salı,çarşamba ve cuma çalıştık ptesi yumurtalarım büyüktü çatlamıştır değil mi normal dönsek 2 güne bir çalışsak nasıl olur akıl verin bana gariiiiiiiiii
Ayyyyy cnmmmmm cok seviyom giz senikız ben bile kıyamıyom sana koçiş nası kıysın gariiiiiiiii
kuşum kıyamam sana gariiiiiiiieee anacım bende sürekli evdeyim bebişte olmayınca iyiki kk varda yoksa iyice sıyırırdım sanırım
he gız onlarda kendilerine EK külübü acsınlar gariiiiii ...ozaman anlarlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?