Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

hayırlı geceler canlarım nörüyonuz bakem?hamilim hoşgeldin canım ilknurum nirdeeeeeeee o gelmemiş

hoşbuldum gariiiiii ilknurum telefondan bağlanıyodu kntr yüklemesi gerekiyodu halledemedi galiba gızzzzz gelir insallah ....bizyokken aratmadınız bizi teşekür ederizzzz gariiiiii

benim kocişte bişey söylesem sen kkdan mı duydun diyorrrrrrradam bile anladı silkeletme vs böyle şeyleri söleyince adamda haklı çıksa çıksa kkdan çıkar bu fikirlerrrrrrrrrrrrrrr

he gız onlarda kendilerine EK külübü acsınlar gariiiiii ...ozaman anlarlar bizi

hoşbuldum gariiiiii ilknurum telefondan bağlanıyodu kntr yüklemesi gerekiyodu halledemedi galiba gızzzzz gelir insallah ....bizyokken aratmadınız bizi teşekür ederizzzz gariiiiii

lafı mı olur bacım çok giremedim kkya dahaaaaaakızlar ya çalışmaya ara versem artık p.tesi,salı,çarşamba ve cuma çalıştık ptesi yumurtalarım büyüktü çatlamıştır değil mi normal dönsek 2 güne bir çalışsak nasıl olur akıl verin bana gariiiiiiiiii

çatlamıştır canım am dr lar gün aşırı calışın özellikla sabahları diyolar taze taze yani

maaşallah diyim kizzz iyi çalışmışsınız gün aşırıya dön artik sposlar güçlensinnn

kız ben bile kıyamıyom sana koçiş nası kıysın gariiiiiiiii
Ayyyyy cnmmmmm cok seviyom giz seni

kuşum kıyamam sana gariiiiiiiieee anacım bende sürekli evdeyim bebişte olmayınca iyiki kk varda yoksa iyice sıyırırdım sanırım

aynen gız sıkılıyom valla fazla tanımasakta birbirimizi görmesekte kanımız kaynıyo yine girmeden duramıyom gariiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…