- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.701
duygum çok dikkat et sıcak bişi koy karnına gecer gariiiii gitmesen olmaz mı
Cnm mrb seni bugün rüyamda hamileliginu topikte açıkladığını gördüm kisssss halay çekiyorduk ohhhhh
Günaydın cano canlarım bugün mide bulantisiyla utandım sabah sabah çok kötü oldum içim dışıma çıktı karnım acıdı resmen yormak istemiyorum ama merak ediyorum bu kadar erken belirti olmaz dimi test yapsam mi ki
günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrrcanım hiç belli olmaz kız inşallah hamilesindir eğer üzülmeyeceksen ki üzülmeni asla istemem canım sen bilirsin istersen yap testi hadı bakem hakkında hayırlısı gülüşümmmmmmm
gız nereye gidiyonuz gariii ...üzülme gız sezerim hersey yoluna girer gari sen kendine çok dikkat et ...ev mi alcanız hayırlısı olsun insallah
hoş geldin bende yeni girdim sayılır sana baktım yoktun yeni geldin sanırım nasılsın yazdıklarını okudum negatif çıkmış hakkında hayırlısı canım üzülme ne kadar çok takıntı yaparsan o kadar zorlanırsın canım takmamaya çalış hayat müşterek ummadık anda çıkıp geliverir bebişlerimiz inşallah
Canım bu kez içmeyi denedim ama beceremedim bana tadı çok kötü gerisi çok miy miyimdir bu konularda ve ilaç kullandığım için sıcak bakmıyorum kürlere tedavi olmadigim bu sürede yaparım berki bal çörek otu tarcın.sogan kürünü denedin mi hiç ?çok meht eden var hamile bile kalan varmı 2. ayda denesek mi acaba nedersin ?
Adminler el koyar cnm bazen çok saf olabiliyoruz duygularımızı sömürüyorlaröbür topikte hamileyim de millet ortaya bir iddaa attı tartışıyorlar canım
hicran çarşamba günü doktora gidecegim daha kırmızılar gelmedi ilaç biteli4 gün oldu anlamadım niye gelmediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?