Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Günaydın kızlar hepinize mutlu pazarlar diliyorum. Bugün burda kimseyi görmek istemiyorum gariii kocislerinizle ilgilenin

Günaydın cano canlarım bugün mide bulantisiyla utandım sabah sabah çok kötü oldum içim dışıma çıktı karnım acıdı resmen yormak istemiyorum ama merak ediyorum bu kadar erken belirti olmaz dimi test yapsam mi ki

cok sevindim insalalh bidaha böyle durumlar yasanamazzzz

Son düzenleme:

günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrrcanım hiç belli olmaz kız inşallah hamilesindir eğer üzülmeyeceksen ki üzülmeni asla istemem canım sen bilirsin istersen yap testihadı bakem hakkında hayırlısı gülüşümmmmmmm

Yaptım canım testi tabiki negatif ama üzülmedim canım

gız nereye gidiyonuz gariii ...üzülme gız sezerim hersey yoluna girer gari sen kendine çok dikkat et ...ev mi alcanız hayırlısı olsun insallah

nerde yawrum ev alacan istanbulda bu kadar pahalı memelekette bu evi kiraya verip kiraya çıkacaz melekim arç borç kapanınca belki oda işte yawrucukların durumuna göre rabim saglık versinde dünya malına sahip oluruz bi güncük :44:

hoş geldin bende yeni girdim sayılır sana baktım yoktun yeni geldin sanırım nasılsın yazdıklarını okudum negatif çıkmış hakkında hayırlısı canım üzülme ne kadar çok takıntı yaparsan o kadar zorlanırsın canım takmamaya çalış hayat müşterek ummadık anda çıkıp geliverir bebişlerimiz inşallah

Hb cnm sende hg nasılsın ben çok erken davrandım canım daha reglime bir hafta var yarın eşimin doğum günü o yüzden test yaptım sürpriz olur diye ama yine de kırmızılar gelmeden küçücük olan umudumu kaybetmicemmmmmmmm

sogan kürünü denedin mi hiç ?çok meht eden var hamile bile kalan varmı 2. ayda denesek mi acaba nedersin ?

sogan kürünü denedin mi hiç ?çok meht eden var hamile bile kalan varmı 2. ayda denesek mi acaba nedersin ?
Canım bu kez içmeyi denedim ama beceremedim bana tadı çok kötü gerisi çok miy miyimdir bu konularda ve ilaç kullandığım için sıcak bakmıyorum kürlere tedavi olmadigim bu sürede yaparım berki bal çörek otu tarcın.
Eğer içebilirsen soğan çok etkili canım dene bi bakalım

öbür topikte hamileyim de millet ortaya bir iddaa attı tartışıyorlar canım

hicran çarşamba günü doktora gidecegim daha kırmızılar gelmedi ilaç biteli4 gün oldu anlamadım niye gelmediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…