Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız öle deme vardır herseyde bi hayır sen sıkma canını daha fazla anam sıkıldın mı kaç topige

aslında yalnızlığı çok severim bekarkende işten okula oradanda eve giderdim annem hayatta gezmeye götüremezdi canım yine seviyorum ama bazen boğulduğumu hissediyorum sürekli yalnız olunca bekarken enazından memlekette arkadaş çevrem vs vardı buarada kimsem yok....haklısın canım bunda da vardır bir hayır
geçen hafta karşı komşum komşuları çağırmış benide çağırdı sonuçta yüzyüze bakıyoruz gidelim dedim gelenlerinde bebişleri vardı sevdim kokladım anammm sen misin seven başladılar vır vır konuşmaya çocuğum yok diye evim kirlenmezmiş temiz kalırmış bakkar mısın lafa ne alakası var saçlarımın dökülmesi yeter dedim bende konuyu kapattım uzatsaydı dalacaktım vallahiiiiiiiherşeyi çocuğa maaal etmelerinden nefret ediyorum anacım

gız aman sen fazla içme boşver uzak olsun gariiiii bebişin olcak uzak dur gızzzzz

he gız sen resim yüklemeyi biliyon mu gariii

uzak duruyorum bebişim mirak etme sen gariiiiiiibikere denedim bacım biliyorum galiba hehehe konularıma baksana bacım gelinliğimi satmak için koymuştum buarada ben kapalıyım eşim görse keser

gız öle valla evlenmezsin niye evlenmiyon avlenirsin cocuk yok mu türk milletiyiz işte gızzzz hep daha fazlasını istiyozzzz....sen bakma onlara tamam de gec konuşup dursunlar senin hayatın .....karanfilim olur insallah allahım vercegi zamanı çok iyi biliyo valla gerisi boşşş

aynen öyle haklısın canım ama bizler acele etmesek keşkeogün eşime dedimki arkadaşların hangi ara çocuk yapmışadamcağız önce şöleeeee bir baktı banasonrada işten fırsat buldukça dediokadar yoğunki gerçekten bebiş yapanlara hayranımmmmm gariiiiiii

uzak duruyorum bebişim mirak etme sen gariiiiiiibikere denedim bacım biliyorum galiba hehehe konularıma baksana bacım gelinliğimi satmak için koymuştum buarada ben kapalıyım eşim görse keser

gız niye satıyon gelinligini ......ilknurumda kapalıdır gız sizin durumlar aynı haaaa kızkandım bak şimdi...banane banane kız görmez nerde görcekkk ohoooo o görene kadar

kız burdaki kızlardan biliyom çok çalışınca olmuyo tam ümidi kesiyon bebiş olluyo gariiii anlamadım gitti ...demek allahım kafamızın rahat olmasını bekliyo gariiiiii

gız niye satıyon gelinligini ......ilknurumda kapalıdır gız sizin durumlar aynı haaaa kızkandım bak şimdi...banane banane kız görmez nerde görcekkk ohoooo o görene kadar

anam ne bileyim durduğu yerde çürümesin dedimaman görürsede görsün bacım ne yapayım onada bişey demesin gariiiiiiiiyaa ilknurumda mı kapalı ama en büyüğünüz benim galiba dimi?yaşım 28 benim yaşlandım gııııııııııııı gariiiiiiii

kız burdaki kızlardan biliyom çok çalışınca olmuyo tam ümidi kesiyon bebiş olluyo gariiii anlamadım gitti ...demek allahım kafamızın rahat olmasını bekliyo gariiiiii

evet canım ya okadar kişi varki dediğin gibi amannnn olursa olur olmazsa olmaz dediğim an hamile kaldım diyorlar:26:aslında 1 yıldır bende okadar takmıyorum canım ama bu ay okadar iğne yedim boşa gitmesin diye adamı rahat bırakmadım ne yapayım Allah kerim canım biz yeterki ümidimizi kesmeyelim...

gız çürümesin ver evlencek kızlara ödünç giysinler gari ilknurumda kapalı gız ilknurumda 23 yasında ana gız ben 22 yasındayım abooo ben sana hem karanfilim hemde abam diyim gariiiii

gız allah iyiliğini versin adamı rahat bırakmadım diyonn gız iğnede olmuşşun bu ay senden ümitliyim bak demedi deme gariiiiiiii

gız çürümesin ver evlencek kızlara ödünç giysinler gari ilknurumda kapalı gız ilknurumda 23 yasında ana gız ben 22 yasındayım abooo ben sana hem karanfilim hemde abam diyim gariiiii

de kuşum ne dersen de benim için no problem ama görünüş olarak 18im heheheh yaşasın minyon tipli olmak

ilknurum sana sesleniyorummm duy sesimi üzme gel artık gariiiiii hamilin ve kızların seni bekler dön evine

gız allah iyiliğini versin adamı rahat bırakmadım diyonn gız iğnede olmuşşun bu ay senden ümitliyim bak demedi deme gariiiiiiii

inşallah kuşum ya ama yumurtam çatlamıştır umarım doktor iğneyle bile zor çatlatırız aşılaman bu ay kalsın dedi havuç suyu içitm 2 kere inşallah çatlamıştır canım yoksa kiste dönüşür Allah korusun....ben hepimizden ümitliyim inşallahhhhh

insallah gız bak benim dediğim cıkıyo senden ümitliyim herseyin yolunda gider insallah abam karanfilim bide aslan pencesi al aktardan kaynat iç rahmi rahatlatıyomuş gariiiiiiiii

kuşum üzülerek bende çıkmak zorundayım benimki yoldaymış gülüm yemeğini ısıtayım adamcağızınyarın gelirim inşallah kuşum çok öptüm bütün kızlar yarın gelsin gariiiiiiiiiiiiiiiigörüşürüz canım

tamam gızzzzz çok öptüm görüşürüz gelirler insallah gız özledim valla nese karanfilim aabam dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…