Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

ana gız cok yoğunmuş valla akraba yok mu hiç arkadaş falan gız fena oldum yaaaa

ana gız cok yoğunmuş valla akraba yok mu hiç arkadaş falan gız fena oldum yaaaa

yok anacım kimsem yok burada komşularda kafa dengi değil hepsi çocuk diye başımın etini yediler burnumdan getirdiler hiçbirine hakkımı helal etmiyorum24 saat evde yalnızım canım iyiki sizler varsınız hepinizi çok seviyorummmmmmmm gerçekten

alo alao alooooo hicroşşşşşşş altta duruyosun bacım telde açık mı bıraktın yoksammmmmm:26:hamilim kız ben bazen işim çıkınca unutuyorum pcyi açık heheh

gız bende sesleniyom duymuyo acık unuttu gariiii.......gız sen sıkılma bak bizler varızzz gız bide çay içelim mi

gız nedemek gızzzzz herzaman 7 24 burdayız seninde aynı ilknurum gibiymiş onunda kimsesi yok ama istanbula tasıncaklar 3 aya rahat etcek gariii sende tasın gızzzzz

gız ben içmiyom cigara yeşil aycıyım ohhh böle daha güzel gaeiiiiiii

çay mı olur bacımmmmm çay olmazsa olmazımdır benim onsuz aslaaaaaaaacigarayıda kafam eserse arada içerim bacım yada sıkıntıdan tiryaki içici değilimburada tütün sarıyorlar canım tütünü meşhur buarada malatyadayım ben eşim almış getirmiş saf tütün arada tüttürüyom bende gariiiiiiii

gız nedemek gızzzzz herzaman 7 24 burdayız seninde aynı ilknurum gibiymiş onunda kimsesi yok ama istanbula tasıncaklar 3 aya rahat etcek gariii sende tasın gızzzzz

aslında bu sene tayinciyiz canım ama eşim kalmak istedi yaaaaaa oyüzden birşey diyemedim evimden de çok memnunum ama çokta yalnızım

gız allah iyiliğini versin cigaranın vatanındasın desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…