- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.661
gız pofuduk karanfilim bi kayfe içelimEki Görüntüle 690834
hep böyle canım ya boşuna demiyorum ben yalnızlıktan sıyırıyorum diye canım çalışma saati düzensiz telefonu kapatması yasak eve gelir 2 saat tlf görüşmrsi olur pcyi elimden alır işi gereği işte böleeeee bende gurbette kös kös tek başıma oturuyorum canım akşam yemeği yaptım gelemeyeceğim dedi yine yalnız yedimayyyyyyy efkar bastı gariiiiiiiiiiiiiiiii
hicranım gız gittin miiiii kayfe içseydik
kuzum ya çok duygulandım şimdiiiiiiiiiiioh mis bacımmmmmm ellerine sağlık gariiiiiiiiiiiii
ana gız cok yoğunmuş valla akraba yok mu hiç arkadaş falan gız fena oldum yaaaa
gız afiyet olsun gariiii ama acı yapmışım kahveyi gızzzz
alo alao alooooo hicroşşşşşşş altta duruyosun bacım telde açık mı bıraktın yoksammmmmm:26:hamilim kız ben bazen işim çıkınca unutuyorum pcyi açık heheh
olsun bacım mırra içeriz bizdeeeeee birde ciğara yaktık mı tememdir
yok anacım kimsem yok burada komşularda kafa dengi değil hepsi çocuk diye başımın etini yediler burnumdan getirdiler hiçbirine hakkımı helal etmiyorum24 saat evde yalnızım canım iyiki sizler varsınız hepinizi çok seviyorummmmmmmm gerçekten
gız ben içmiyom cigara yeşil aycıyım ohhh böle daha güzel gaeiiiiiii
gız nedemek gızzzzz herzaman 7 24 burdayız seninde aynı ilknurum gibiymiş onunda kimsesi yok ama istanbula tasıncaklar 3 aya rahat etcek gariii sende tasın gızzzzz
çay mı olur bacımmmmm çay olmazsa olmazımdır benim onsuz aslaaaaaaaacigarayıda kafam eserse arada içerim bacım yada sıkıntıdan tiryaki içici değilim burada tütün sarıyorlar canım tütünü meşhur buarada malatyadayım ben eşim almış getirmiş saf tütün arada tüttürüyom bende gariiiiiiii
aslında bu sene tayinciyiz canım ama eşim kalmak istedi yaaaaaa oyüzden birşey diyemedim evimden de çok memnunum ama çokta yalnızım
gız allah iyiliğini versin cigaranın vatanındasın desene
oh mis gibi dumanı üzerinde mis mis gariiiiiiiiiiiiiii
aynen öyle bacım adıyaman çelikhanın tütünü meşhur orasıda malatya ya daha yakın adıyamana uzak oyüzden burada çok yaygın
oh mis gibi dumanı üzerinde mis mis gariiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?