- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.761
gördüm kuz halayini çekiyorduk ohhhhhh yandan yandanİnşAllah canım. Hicranımda rüyasında görmüş zaten. İnşAllah güzel haberler veririm.
çalışın canım teyze olmayada ihtiyacımız vargız örtmenimi adare etcez gari bizim için calışıyo teze olalım diye
Test yaptım ama daha çok erken canım bir hafta var gariiiigız kendine gel noluyo a a a gız hamişmisin yoksa ama test yaptın sen dimi kacgün vardı daha
Aslında davet ettim ama işleri varmış mecburen sonraya kaldı gariay gızzzz biraz dinlen kendini topla öle gelsin misafirler gariii a a a a a a a a
gız benim koçişin elinde pc karışmıyo bana ohhhh ilgiyi gece görüyo gariiii
gördüm kuz halayini çekiyorduk ohhhhhh yandan yandan
çalışın canım teyze olmayada ihtiyacımız var
test yaptım ama daha çok erken canım bir hafta var gariiii
aslında davet ettim ama işleri varmış mecburen sonraya kaldı gari
hamilim cok fenasin gariiiiiii
gız iyi olmuş dinlen .....allahım insllah bu ay olur gızzz ay cok istiyom yaaa
yok canım sorun kız yada erkek olması değil. Onun yanındayken başka bişeye çok fazla dalınca ilgi bekliyo.
gız azcık fena oluvercen ...bu hayatta kafaya takmıcan ohhh hayat bizi güzellllll
gız evli mutlum örtmenim 150 msj atınca 2 tane kalpciğin olcak gariiii
iki aydır iğne yemekten bıktım cnm ya allahım in gücüne gitmesin de yorucu bi süreç
İnternete biraz fazla dalınca ters ters bakmaya başlıyo. Öyle olunca taksitli internet kullanıyoruz mecburrr =)
senin kaç kalpcik var gari
Anladım canım bi an komik geldi kusura bakma:)
gız benim koçişin elinde pc karışmıyo bana ohhhh ilgiyi gece görüyo gariiii
A A A GIZ SEN NASI ANLAMIYON GIZZZZ AZCIK CİLVELİ OLUVERCEN GARİ BEN BENİMKİNDEN BİŞİ İSTEDEĞİM ZAMAN AZ CİLVE NAZ HALLETTTİRİYOM GariiiiiiiiiiGiz hamilimmm ben bu işve cilve işlerinden hiç anlamiyom gariiii
Giz hamilimmm ben bu işve cilve işlerinden hiç anlamiyom gariiii
Yok canım ne kusuru =)
:) :) :) Bizde her an ilgi isteyen biri var maalesef.
Anla yavrum anlaaa. Giy güzel güzel. Süslen püslen. Gerisi zaten gelir :)
ayy ne güzel gariiii benim koca görmesin garigız benim 3 kalpçik var seninde 1 385 msjın var 1 500 olunca 4. Kalpcimiz olcek gariiii
Benim kocisde çok nazlıdır sürekli ilgi ister başka şeyle ilgilenince kiskaniyoooYok canım ne kusuru =)
Cnm yaas
:) :) :) Bizde her an ilgi isteyen biri var maalesef.
ayy ne güzel gariiii benim koca görmesin gari
Benim kocisde çok nazlıdır sürekli ilgi ister başka şeyle ilgilenince kiskaniyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?