Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

ilknurummmmmm herseyimmmmmmm nerdesin merak ediyom gariiiiiii alo alo alo alo alo alo alo

A A A GIZ SEN NASI ANLAMIYON GIZZZZ AZCIK CİLVELİ OLUVERCEN GARİ BEN BENİMKİNDEN BİŞİ İSTEDEĞİM ZAMAN AZ CİLVE NAZ HALLETTTİRİYOM Gariiiiiiiiii
gizz dört takımım var sadeece birini bi kez giydim çok komik geldi bana bi tuhaf hissetim kendimi

Anla yavrum anlaaa. Giy güzel güzel. Süslen püslen. Gerisi zaten gelir :)
Ohhh ohhh beceremiyom ben ya
Canlarımmm ben çıkıyorum. Azıcık kocişimle oturayım sonrada uyku. Malum sabah iş var. Öpüldünüzzz
görüşürüz cnm optuk

üzüntü sitres bebegim ne olcak canım benim dert bitmiyoki hiç huzur yok bi anlatsam sana ağzın acık kalır olanlara

anam sen hamilesin neye üzülüyon ya bırak koçiş düşünsün sen 2 can tasıyon diikkatli ol dert bitmez ama sen hamilesin bitanem herseyim

anam sen hamilesin neye üzülüyon ya bırak koçiş düşünsün sen 2 can tasıyon diikkatli ol dert bitmez ama sen hamilesin bitanem herseyim

annem terketti gitti beni bu halde kociskomun bişey yaptıgı yokki garibim benm için herşeyi göze alıyor zaten annem ortalıgı karıştırdı bu evden cıkıyoz zaten bide sofrada kocama ben erkeklere hiç güvenmiyom dedi ayrılar babamla bende dedimki dogru adamı bulamamışsın dedim herkes böle degilki kocamın yuzune bakıp sanki seninki adam dedi kala kaldık böle esim kızdı bi hışımla cıktı dedim evliligimemi geldi sıra dedim herkese küstürdün beni babam konusmuyo benle teyzem öyle yengem konuşmuyo ne istiyosun dedim daha yaw bi ağrı girdi kasıklarıma doktorumu aradım hemen acile git dedi bişey yokmuş yorulmusum çok dinlen üzülme dedi eee nasıl üzülmicen kadın bıraktı gitti beni yaw dayımı aramış cocuklara soyle ne halleri varsa görsün demiş resmen

Canım canım canım üzülme sen bebiş lerine zarar verirsin o anne olarak seni düşünmüyor olabilir ama sen meleklerini düşün lütfen

gercekten kötü olmuş sezerim ama seni bu halde bırakması iyi değil bide annen ya bu halinle yanında olması gerekiyo laflarıda cok ağırmış koçişin zor dayanmıştır annen diye bişi dememiş çıkmış gitmiş .sezerim sen bence önüne bak imseyle konuşmuyomuşun ...kocan var o yeter sana ailen o senin ....sezerim tabi bana bişi demek düşmez ama dikkatli ol hayatım senin hayatın nede olsa herkes baksın başının caresine kayın valideyle aran nasıl

kayın valide uzakta kuzucum memlekette biz burada yanlızız esimle tek basımıza ustesinden gelicez inşallah kocacım bakıcakmış bana diyo ben senin yanındayım diyoo zaten benim arkamda olmasa evlatlarımı öldürcekler kaç gündür ağlıom hep ev bullalım gidicez yakın zmanda

anam gız yeni al dogum gününe eski giyme gariiii ateşli bişi alll seninki böle olsunnn sonada böle
giz daha hiç giymediklerim var eee malum düğün alışverisinde alınıyor benimkiler sıfır duruyo garii

gız sezerim 2zi var of annesinin yaptığına bak ya

Ay biliyorum canım ikizleri var sen üzülme sezer biz senin yerine üzülürüz sen evlatlarını düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…