Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız bende senin gibiydim aileme çok üzülüyodum şimdi diyorum kendi kendime benim ailem kocam artık herkes herseyi söler sen sıkılma aglama evlatlarını düşün gız hala tepikliyolar mı benim gelinler gızzzz

Ahhhhh canım ahhhhh niye böyle yaparlar kiiiii hamile kadını niye düşünmezler ki bak biz olsun diye neler yapmıyoruz

gız allah iyiliğini versin bbak bende giycem bugün benimkilerden .....ama hastayım gız giymeyim üşüttüm zaten totom donqar artık iyice hasta olurum gariiiiii sezerimmmm ......sen üzülme bitanem biz üzülüyoz bak şimdi hicranım hadi sezerimin yerine üzülelim:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Ay biliyorum canım ikizleri var sen üzülme sezer biz senin yerine üzülürüz sen evlatlarını düşün[/QUOTE]
Saol canım benım allah razı olsun elde degıl yawrum zor sahıp oldum ben yawrularıma

Evet kuzum devam ama cok buyumus senın gelınler bıcır bıcır masallah bı gorsen çok korktum erken dogum olcak dıye
Ahhhhh canım ahhhhh niye böyle yaparlar kiiiii hamile kadını niye düşünmezler ki bak biz olsun diye neler yapmıyoruz
Tup bebek bunlar melekım parasını gectım cok acı ve üzüntuyle sahıp oldum evlatlarıma hıc yumurtamda yok dusuk yaparsam bı daha tup bebekte tutmaya bılır zaten yumurtalarım cok kotu kıslerden oluolar bılıolar gene benı uzuolar

Ay biliyorum canım ikizleri var sen üzülme sezer biz senin yerine üzülürüz sen evlatlarını düşün
Saol canım benım allah razı olsun elde degıl yawrum zor sahıp oldum ben yawrularıma

Evet kuzum devam ama cok buyumus senın gelınler bıcır bıcır masallah bı gorsen çok korktum erken dogum olcak dıye

Tup bebek bunlar melekım parasını gectım cok acı ve üzüntuyle sahıp oldum evlatlarıma hıc yumurtamda yok dusuk yaparsam bı daha tup bebekte tutmaya bılır zaten yumurtalarım cok kotu kıslerden oluolar bılıolar gene benı uzuolar[/QUOTE]

Kötü düşünme anneleri herşey güzel olacak isim ne düşünüyorsun

Kızlar bahar geldi karıncalar da geldi nasil uzaklastirabilirim fikriniz var mi ha bu arada 3.katta oturuyorum

Ay biliyorum canım ikizleri var sen üzülme sezer biz senin yerine üzülürüz sen evlatlarını düşün

Tup bebek bunlar melekım parasını gectım cok acı ve üzüntuyle sahıp oldum evlatlarıma hıc yumurtamda yok dusuk yaparsam bı daha tup bebekte tutmaya bılır zaten yumurtalarım cok kotu kıslerden oluolar bılıolar gene benı uzuolar[/QUOTE]

aman dikkat sezerim dediğim gibi senin hayatın ayrı biliyom ailenide düşünüyon ama onlar sana yanlış yapmış bebişlere odaklan sen

Oyle yapıcam kızcem napalım hala doktora gıtmedınızmı sız bı gıdın arkadaslar gorunun ıcınız rahat olur ben uc ay denedım olmadı hemen gıttım doktora ıkı ay doktor kontrolunde denedık sızınle kendımı kıyaslayamam sız saglıklısınız ama doktor kontrolunde daha ıı sonuc alınıo tatlıslarım

Kızlar kocisin yanina gidiyorum annem alicak ameliyat olucak burnundan hastaneye gidicem. Dua edinde konuşmak yasak olsun sussun biraz moralim bozuk zaten kirmizilardan. Dua edin ne olur cok yorgunum hiç gücüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…