- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #3.801
kayın valide uzakta kuzucum memlekette biz burada yanlızız esimle tek basımıza ustesinden gelicez inşallah kocacım bakıcakmış bana diyo ben senin yanındayım diyoo zaten benim arkamda olmasa evlatlarımı öldürcekler kaç gündür ağlıom hep ev bullalım gidicez yakın zmanda
kayın valide uzakta kuzucum memlekette biz burada yanlızız esimle tek basımıza ustesinden gelicez inşallah kocacım bakıcakmış bana diyo ben senin yanındayım diyoo zaten benim arkamda olmasa evlatlarımı öldürcekler kaç gündür ağlıom hep ev bullalım gidicez yakın zmanda
giz daha hiç giymediklerim var eee malum düğün alışverisinde alınıyor benimkiler sıfır duruyo garii
Ay biliyorum canım ikizleri var sen üzülme sezer biz senin yerine üzülürüz sen evlatlarını düşün
gız allah iyiliğini versin bbak bende giycem bugün benimkilerden .....ama hastayım gız giymeyim üşüttüm zaten totom donqar artık iyice hasta olurum gariiiiii sezerimmmm ......sen üzülme bitanem biz üzülüyoz bak şimdi hicranım hadi sezerimin yerine üzülelim:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Ahhhhh canım ahhhhh niye böyle yaparlar kiiiii hamile kadını niye düşünmezler ki bak biz olsun diye neler yapmıyoruz
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Evet kuzum devam ama cok buyumus senın gelınler bıcır bıcır masallah bı gorsen çok korktum erken dogum olcak dıyegız bende senin gibiydim aileme çok üzülüyodum şimdi diyorum kendi kendime benim ailem kocam artık herkes herseyi söler sen sıkılma aglama evlatlarını düşün gız hala tepikliyolar mı benim gelinler gızzzz
Tup bebek bunlar melekım parasını gectım cok acı ve üzüntuyle sahıp oldum evlatlarıma hıc yumurtamda yok dusuk yaparsam bı daha tup bebekte tutmaya bılır zaten yumurtalarım cok kotu kıslerden oluolar bılıolar gene benı uzuolarAhhhhh canım ahhhhh niye böyle yaparlar kiiiii hamile kadını niye düşünmezler ki bak biz olsun diye neler yapmıyoruz
gız hicran cilve bilem yapmıyon koçişe bide sezerime neler neler yapıyoz wdiyon gariiiii
Giyme gis bugün de böyle olsun cnm sen kedinin git dr tmm ne zaman regli olcan
Saol canım benım allah razı olsun elde degıl yawrum zor sahıp oldum ben yawrularımaAy biliyorum canım ikizleri var sen üzülme sezer biz senin yerine üzülürüz sen evlatlarını düşün
bizim ki tak fişi bitir işi iki dkkadao anlamda demedim gis 6 aydır tedavi görüyorum yaaa
gız allah iyiliğini versin gari hheee kesin o anlamda dememişindir gız insallah tedavi sonuç verir gari ya burda oynarız gariii
Saol canım benım allah razı olsun elde degıl yawrum zor sahıp oldum ben yawrularımaAy biliyorum canım ikizleri var sen üzülme sezer biz senin yerine üzülürüz sen evlatlarını düşün
Kızlar bahar geldi karıncalar da geldi nasil uzaklastirabilirim fikriniz var mi ha bu arada 3.katta oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?