- Konu Sahibi ilknurum28
-
gız napıyon sen gariiiiiiiiii
evet yaa ben kendi evime taşnalı 2 ay olacak işte normalde birlikteçokkk zor ya ben... kültür farklılığı çok var hemde çok.. ben çok ince fikirlym ama onda o yok burdaki kimsede yok o yüzden burda kimseyle görşmyorm kafayı sıyırcm yakında yanii eşim olmasa sıyırırım kafayııı
gıcı net kopmuştu bide yukarıda forum takip dio ordan takip et daha ii hemen yazanları göryosn ben öle yapyorm
kültür farkı derken nası yaniiii
şöyle anlatim gıcım burası çok küçük bir şehir ama ben alışmışım büyük şehirde yaşamaya falan yemek yeme olayları falan bir tabaktan yiyorlardı mesela bendede huy var yani tiksinyorm bende titizlik takııntı var yanii.. ilk zamanlar çokkkk zorlandm daha yeni yeni onlar bana ayak uydurdu yokksa ben ayak uydııramam yanii. sonra hep arkamdan laf dedikodu yüzüme gülüp arkamdan konuştlar... ayy daha çokkk şeyy
aaaaa kız doru söylüyon biz mesela kahvaltıda ayrı tabaklarla yerizzzzz ...ama napcan canım alışmışlar ölede gitmiş ...ama arkandan konuşmaları yanlış bence .....ben deli gibi titiz değilim ama yinede dikkat ederim canım ...sende fazla takma kafana bak artık yalnız değilsin gariiiiiiiii
saol bacım allah razı olsun ben çıkıyom benim goncam geldi
şöyle anlatim gıcım burası çok küçük bir şehir ama ben alışmışım büyük şehirde yaşamaya falan yemek yeme olayları falan bir tabaktan yiyorlardı mesela bendede huy var yani tiksinyorm bende titizlik takııntı var yanii.. ilk zamanlar çokkkk zorlandm daha yeni yeni onlar bana ayak uydurdu yokksa ben ayak uydııramam yanii. sonra hep arkamdan laf dedikodu yüzüme gülüp arkamdan konuştlar... ayy daha çokkk şeyy
:26::26::26::26::26:
önemli degil arda çok arkadaşın var canım bende cıkcam birazdan ...
hamilim sen burdasinn
onla sohbet etmistimmmm
onla sohbet etmistimmmm
dizimi izledim geldimm ilknurunda kocası geldii öle işte
biliyom canım senin yatma saatin değil mi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?