- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.181
selam kuşum nasılsın bakem hoşgeldin buaradaaaaaaaa
hb bakem iyi beya senden nbr
hoşbuldum şekeriiimm.. sende hoşgeldinn... nasılsn ii mşsinm nerden geldin adın ne bacımmmmmmmmm
Hg gariiiii haydim horona zivvv zivv zivvv da zivvv zivvvvv zivvv
Nazcim iki gündür kotuyummm dun ve bugün mide bulantisindan uyandım içim dışıma çıktı yaaa ben çok feci usuttum yadaaaaaaaaa
Hic bisey yiyemiyom iki gundur yatis
kuşum trakya şivesini çok sverim kız nerelisinnnnn
kuşum trakya şivesini çok sverim kız nerelisinnnnn
ay çok sıkıcıydı gizzzzz iyi ki geldin mucukssss ohhh missss haydin horonaagızz bacımmm nasılsn ii misinn anam özledime ben siziii oyyyyy gl bi öpim bacımmmmgızz o ziv ziv diil riv riivvvvvvv :64 naptnz bakm benszzz.ayy ben çok sıkıldım yaa vakit geçmedi krize girdim inan yaniiiiii
ya kuşum geçmiş olsun dikkat etsene anacım gariiiiiii kendini sıcak tutbuarada eşim beni yiyecek gibi bakıyor ben kaçar kuşummmmmm
iyi sen nasilsin istanbuldan geldim dereleri tepeleri asa asa geldim cok yoruldum
tekrar hoşgeldn bacımm.... bende napm iiyim vallaaa. bebek yapyodk öle işte artık düşnmyorm valla olursa olur... sen düşnyonmuu
Nazcim iki gündür kotuyummm dun ve bugün mide bulantisindan uyandım içim dışıma çıktı yaaa ben çok feci usuttum yadaaaaaaaaa
Hic bisey yiyemiyom iki gundur yatis
dusunuyom sekerim ama olmuyo ins olur bakem dua et test yapcam ins cikar
sagol anacim oluruna bırakamıyorum canım iki aydır igne yiyorum yıpratıcı oluyor haliylegızz bacımm aman haa dikkat et naane limon iç bacım geçmiş olsun.... öle bebek vardır falan die düşünme oluruna bırak bacım.. ben öle yaptm valla daha düşnmcem... olursa olur....
ne zaman yapcn gızzzzgünün mü geçti anam inş tutmuştr bacım hadi hayırlısı
sagol anacim oluruna bırakamıyorum canım iki aydır igne yiyorum yıpratıcı oluyor haliyle
sagol anacim oluruna bırakamıyorum canım iki aydır igne yiyorum yıpratıcı oluyor haliyle
11gun gecti catlatma ignesi yaptirdim karnim cok agriyo ins tutmustur
Geçen ay ovitrelle oldum canım ama olmadı bu ay serophene ve gonalf kullandımcatlatma ignesimi oldun canim ins hamissindir agir bi is yapma
Ay hic dikkat etmem kis öyle şeylere dr aramam gerekiyo hangi gün gelelim diye ama içimden gelmiyo dr gitmek korkuyorum artikanladm gonyalımm amaaa takma yinede.. ben 10 aydır olmuo yanii... nese aman üzülmek yokk yola devvaaaammmgülüyoruz eğlenyoruz başka konularda konuşuyoruz bebeği kafaya takmyoruzz sloganımız buuuuuuuu şekercanım benimm... sen öle ağır falan kaldırma dikkat et kendine emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?