Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

kızlar ya deli olmak içten değil kociş pcyi istiyor bu adam beni deli edecekkkkkkkk gariiiiiiiiiiiiiiişimdilik çıkıyorum ne güzel siz kaynatın bakalım gariiiiiii öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiii

Nazcim iki gündür kotuyummm dun ve bugün mide bulantisindan uyandım içim dışıma çıktı yaaa ben çok feci usuttum yadaaaaaaaaa
Hic bisey yiyemiyom iki gundur yatis

ya kuşum geçmiş olsun dikkat etsene anacım gariiiiiii kendini sıcak tutbuarada eşim beni yiyecek gibi bakıyorben kaçar kuşummmmmm

gızz bacımmm nasılsn ii misinn anam özledime ben siziii oyyyyy gl bi öpim bacımmmm gızz o ziv ziv diil riv riivvvvvvv:64 naptnz bakm benszzz.ayy ben çok sıkıldım yaa vakit geçmedi krize girdim inan yaniiiiii
ay çok sıkıcıydı gizzzzz iyi ki geldin mucukssss ohhh missss haydin horonaa

ya kuşum geçmiş olsun dikkat etsene anacım gariiiiiii kendini sıcak tutbuarada eşim beni yiyecek gibi bakıyorben kaçar kuşummmmmm

Totom hastalıktan kurulmadı gariiii tm yine gel öptüm

Nazcim iki gündür kotuyummm dun ve bugün mide bulantisindan uyandım içim dışıma çıktı yaaa ben çok feci usuttum yadaaaaaaaaa
Hic bisey yiyemiyom iki gundur yatis

gızz bacımm aman haa dikkat et naane limon iç bacım geçmiş olsun.... öle bebek vardır falan die düşünme oluruna bırak bacım.. ben öle yaptm valla daha düşnmcem... olursa olur....

gızz bacımm aman haa dikkat et naane limon iç bacım geçmiş olsun.... öle bebek vardır falan die düşünme oluruna bırak bacım.. ben öle yaptm valla daha düşnmcem... olursa olur....
sagol anacim oluruna bırakamıyorum canım iki aydır igne yiyorum yıpratıcı oluyor haliyle

sagol anacim oluruna bırakamıyorum canım iki aydır igne yiyorum yıpratıcı oluyor haliyle

anladm gonyalımm amaaa takma yinede.. ben 10 aydır olmuo yanii... nese aman üzülmek yokk yola devvaaaammm gülüyoruz eğlenyoruz başka konularda konuşuyoruz bebeği kafaya takmyoruzz sloganımız buuuuuuuuşekercanım benimm... sen öle ağır falan kaldırma dikkat et kendine emi

catlatma ignesimi oldun canim ins hamissindir agir bi is yapma
Geçen ay ovitrelle oldum canım ama olmadı bu ay serophene ve gonalf kullandım
Ay hic dikkat etmem kis öyle şeylere dr aramam gerekiyo hangi gün gelelim diye ama içimden gelmiyo dr gitmek korkuyorum artik
D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…