Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız hani çıkmıştın açıksın hala

hemen çıktm gıcım bilmyorm kiiii:26::26: ayyy ahh ah senin bu bacn hasta olduuuu ateşlendm valla hiç ateşlennmemiştm bu yaşıma geldm hatırkamyorm yanii küçükken olmuştr tabii:26::26::26: nerdesn sen bundan sonra yoklama saati yapcm herkesçikler o saate gelcek o kadaarrrrr dermişim tabi ama aslında olabilirde yanii

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. .

saaol canım tşk ederm bugün bi tuhafm yaa ben haytaımda atellendğmi bilmem .. biraz önce bi ablaml konştm o da ben hamilyken ateşlendm meğer hamilymişi dio belki olabilir fslsn diyince sevindirik oldum azıcık

kıx ben geldim gariiiiiiiiiii

bu arada hamil im riyamda seni gördüm yaaaa:26::26:güyaa senmişsin sarılıyoruz falaannn :26::26::26:farklı bi rüyaydıı ilginççç:26:

kız daha birbirimizin resmini bile bilmiyoz nası görcen beni rüyanda allah iyiliğini versin gecmiş ollsun canım noldu ki niye ateşlisin rüyanda beni gördün diyemi

kız cimbom yeni arkadaş mı...:26::26::26::26::26::26::26::26:

kız daha birbirimizin resmini bile bilmiyoz nası görcen beni rüyanda allah iyiliğini versin gecmiş ollsun canım noldu ki niye ateşlisin rüyanda beni gördün diyemi

hee ateşimi çıkardnnn bilmyorm gıcıı ama hayatmda ilk def ateşlendğimi bilyorm yani küçüklğmde atelşlenmişimdr ama anlamadm gitti:26::26::26:hayır soğukta kaldm falan desem öle soğuktada kalmadm havalar güzel ev sıcak:26::26::26:ilginç:26:

gız sen test yaptın mı yap hemen koş belirtilerde etş basmasıda var gariiiiiiiiiiii

gız alıştık birbirimize ondan görmüşündür.....

gız sen test yaptın mı yap hemen koş belirtilerde etş basmasıda var gariiiiiiiiiiii

yok gız korkyorm artk negatif çıkacak die 6 günüm var daha az daha geçsn hem ehemn çıkmaz bence:26::26:bide sabah 8 e gelyo ssaat allahım bi ahararet bi ateş bacaklarm kollarm yanıyo dokndğm zaman içten içe bi titreme o yanmayla 3 bardak su içtim yaa aç karnına bide büyük bardakla yani o derece nese yattm anam bu seferde soğuk soğuk ter boşalttm sonra bi üşümee ya rabbim neydi o öyle grip falanda deilim ama halsizim

gız alo alo aynur ses ver.....

Ben de evliliğimin 20. ayındayım, 9. ayımda gebe kalmayı başardım ama 8 hafta biteceği gece kaybettim bebeğimi .O gün bugündür korunmadık, Kasım ve Aralık ayında Dr. gittim tedaviye başlayalım dedi. Baktım ilaçlar kanımı pıhtılaştırıyor, bıraktım tedaviyi. Bugün 29. günüm, dün eşimden gizli test yaptım negatif çıktı, ama içimde öyle bir his var ki : HAMİLESİN diyor bana..

gız önceden belli olan arkadaşlarda var teste ama en iyisi beklemek yinede ..kaç gün var

geçmiş olsun canım hoşgeldin çok üzüldüm ..ama doktor tedavi ye gerek var dediyse vardır bi bildiği sen dikkat et kendine adetin geçiktimi test yaptın yoksa varmı zamanı bu arada ben hamil....

hoşgeldm cnm... ilk önce başın saolsun .geçmiş olsun... ne tedavisi gördn pekii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…