- Konu Sahibi ilknurum28
-
gız hani çıkmıştın açıksın hala
galiba kiscede benim gibi gec kalktigi icin öyle demistirrr
cıkcam sen yat dinlen canım gecmesin daha fazla saatin iyi geceler
artık bende tünaydın diimmmhatunlarrımmm gıcılarımm slm herkesee ayy bn çok hastaym yaa hayatım boyunca ateşim çıkmamıştı bugün ateşim var bn böle bişi görmedm bu sabah 8 e gelyodu uyandm ayy yanyorm ateş basyo falan bacaklarıma doknyorm yanyo ateş gibi ama içten içe titreme meğer ateşim çıkmış o hararetle ç karnına 3 bardak su içtim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. .
saaol canım tşk ederm bugün bi tuhafm yaa ben haytaımda atellendğmi bilmem .. biraz önce bi ablaml konştm o da ben hamilyken ateşlendm meğer hamilymişi dio belki olabilir fslsn diyince sevindirik oldum azıcık
bu arada hamil im riyamda seni gördüm yaaaa:26::26:güyaa senmişsin sarılıyoruz falaannn :26::26::26:farklı bi rüyaydıı ilginççç:26:
artık bende tünaydın diimmmhatunlarrımmm gıcılarımm slm herkesee ayy bn çok hastaym yaa hayatım boyunca ateşim çıkmamıştı bugün ateşim var bn böle bişi görmedm bu sabah 8 e gelyodu uyandm ayy yanyorm ateş basyo falan bacaklarıma doknyorm yanyo ateş gibi ama içten içe titreme meğer ateşim çıkmış o hararetle ç karnına 3 bardak su içtim
hoşgeldn şekermm nasılsn bakm
kız daha birbirimizin resmini bile bilmiyoz nası görcen beni rüyanda allah iyiliğini versin gecmiş ollsun canım noldu ki niye ateşlisin rüyanda beni gördün diyemi
hee ateşimi çıkardnnnbilmyorm gıcıı ama hayatmda ilk def ateşlendğimi bilyorm yani küçüklğmde atelşlenmişimdr ama anlamadm gitti:26::26::26:hayır soğukta kaldm falan desem öle soğuktada kalmadm havalar güzel ev sıcak:26::26::26:ilginç:26:
kız daha birbirimizin resmini bile bilmiyoz nası görcen beni rüyanda allah iyiliğini versin gecmiş ollsun canım noldu ki niye ateşlisin rüyanda beni gördün diyemi
gız sen test yaptın mı yap hemen koş belirtilerde etş basmasıda var gariiiiiiiiiiii
hee ateşimi çıkardnnnbilmyorm gıcıı ama hayatmda ilk def ateşlendğimi bilyorm yani küçüklğmde atelşlenmişimdr ama anlamadm gitti:26::26::26:hayır soğukta kaldm falan desem öle soğuktada kalmadm havalar güzel ev sıcak:26::26::26:ilginç:26:
gız alıştık birbirimize ondan görmüşündür.....
yok gız korkyorm artk negatif çıkacak die 6 günüm var daha az daha geçsn hem ehemn çıkmaz bence:26::26:bide sabah 8 e gelyo ssaat allahım bi ahararet bi ateş bacaklarm kollarm yanıyo dokndğm zaman içten içe bi titreme o yanmayla 3 bardak su içtim yaa aç karnına bide büyük bardakla yani o derece nese yattm anam bu seferde soğuk soğuk ter boşalttm sonra bi üşümee ya rabbim neydi o öyle grip falanda deilim ama halsizim
Ben de evliliğimin 20. ayındayım, 9. ayımda gebe kalmayı başardım ama 8 hafta biteceği gece kaybettim bebeğimi .O gün bugündür korunmadık, Kasım ve Aralık ayında Dr. gittim tedaviye başlayalım dedi. Baktım ilaçlar kanımı pıhtılaştırıyor, bıraktım tedaviyi. Bugün 29. günüm, dün eşimden gizli test yaptım negatif çıktı, ama içimde öyle bir his var ki : HAMİLESİN diyor bana..
Ben de evliliğimin 20. ayındayım, 9. ayımda gebe kalmayı başardım ama 8 hafta biteceği gece kaybettim bebeğimi .O gün bugündür korunmadık, Kasım ve Aralık ayında Dr. gittim tedaviye başlayalım dedi. Baktım ilaçlar kanımı pıhtılaştırıyor, bıraktım tedaviyi. Bugün 29. günüm, dün eşimden gizli test yaptım negatif çıktı, ama içimde öyle bir his var ki : HAMİLESİN diyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?