- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.421
Ist tatlım ben ıkız kız burada herkes kardes gbı oluyor bırbırıne dert ortagı sırdas oluyor dogal olarakta teyze adayları hehehe aglama aglama moral lazım sana sakın uzulmek yok
vallahi öyle haklısın konuşuyorduk zaman şte herşeyin ilacı canım
yumurtan kendiliginden catlamıstır belki yada catlıyodur catlıyomu
evet tatlım okudum ya maalesef neyse boşverelim o kötü konuları :) açıköğretimde kamu yönetimi okuyorum cnm ben
ist neresindensin ben de ist dan hangi doktora gittin tup bebekte
Rabbim bizede sabır versin sonra meleklerimizi göndersin en kursa zamanda ins
hımm.nasl kız o bölüm bende şimdi tercih yapcm bu sene o bölümü düşnyorm .. önü açık mı nasıl yanii
ben ztn şu an çalışıyorum tatlım sadece üniv. mezunu olmak ve kademe ilerlemesi için okuyorum ama çok zor bi bölümama iyi bi bölüm aslında kaymakam bile olabiliyosun da benim ztn mesleğim olduğu için tam bilmiyorum iş imkanlarını. niye kamu yönetimi seçtim onu da bilmiyorum işletme falan daha kolaymış ama neyse 1 senem kaldı ztn
ne güzeellll bitiyomuşş...ne işinde çalşyosn sen canım.. yahu ben ne bölüm seçcem hala karar veremedm yaaaaaaa:26::26::26::26:
galiba bende tüp bebek yaptırcam.....
devlet memuruyum tatlım lisede yazı işlerinde çalışıyorum :)
Kis ne oldu ne tüpü gariiiiigaliba bende tüp bebek yaptırcam.....
O nerden cıktı yawru kusum benım
ohh ne güzel valla memure hanımmmmm senin bebek işleri ne oldu yahu be unuttum haaa ...
burdaki kızlara diorumkafaya takmayın die ama valla beninm dayanacak gücüm kalmadı galiba....bu memlekettende sıkıldm.. bi an önce gitmek istyorm burdanda.. bebeğimi istyorum ama olmuıo... offf ne oldu bana bilmtyorm yaaa....depresyona girdm sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?