Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

yumurtan kendiliginden catlamıstır belki yada catlıyodur catlıyomu

çatlayıp çatlamamasıyla ilgili birşey denmedi hiç o zamanlar sorunumun sadece kilo olduğunu söylediler zayıflayınca hamiş kalırsın demişlerdi ama olmadı sonra eşime test yaptılar sorunun iki taraflı olduğuna karar verildi aşılama dediler şimdi başka doktora gittim oda umutlu bilmiyorum zaman ne gösterir arkadaşlar

ist neresindensin ben de ist dan hangi doktora gittin tup bebekte

Avrupa yakasındayım canım ben besıktasta ıst tup bebek merkezınde yaptılar ama doktorum oradan ayrıldı bu ıslerde emrıyologlar onemlı onlar ış bıtırıcı sukurler olsun ılk denememızde hatta tek saglam olan ıkı yumurtam tuttu kenardada hıc yumurtam yok hehehe benım tuplerım pertıngen de hehehe kapalı yumurtamda azdı ondan canım

hımm.nasl kız o bölüm bende şimdi tercih yapcm bu sene o bölümü düşnyorm .. önü açık mı nasıl yanii

ben ztn şu an çalışıyorum tatlım sadece üniv. mezunu olmak ve kademe ilerlemesi için okuyorum ama çok zor bi bölüm ama iyi bi bölüm aslında kaymakam bile olabiliyosun da benim ztn mesleğim olduğu için tam bilmiyorum iş imkanlarını. niye kamu yönetimi seçtim onu da bilmiyorum işletme falan daha kolaymış ama neyse 1 senem kaldı ztn

ne güzeellll bitiyomuşş...ne işinde çalşyosn sen canım.. yahu ben ne bölüm seçcem hala karar veremedm yaaaaaaa:26::26::26::26:

pkonun hangi belirtileri vardı sende yazar mısın merak ettim bana pko sendromu dendi ömür boyu kalacakmış ende doktor kabullen dedi bana sadece bu durumu en hafife alacagız dedi

O nerden cıktı yawru kusum benım

burdaki kızlara diorumkafaya takmayın die ama valla beninm dayanacak gücüm kalmadı galiba....bu memlekettende sıkıldm.. bi an önce gitmek istyorm burdanda.. bebeğimi istyorum ama olmuıo... offf ne oldu bana bilmtyorm yaaa....depresyona girdm sanırım...

ohh ne güzel valla memure hanımmmmm senin bebek işleri ne oldu yahu be unuttum haaa ...

en son senle aynı gün adet olduk işte :) çalışmalar devam ediyo ama kısmet tatlım zaten 2 ay oldu isteyeli bakalım hayırlısı olsun bu ara şu ateş ölçme konusuna merak saldım o yöntemi deniyorum bakalım

galiba bende tüp bebek yaptırcam.....

Kıyamam sana ben canım benım olur yawrum benım bebende olur guzel memleketede gıdersın uzulme saglıgın olsun yeterkı tup bebekte yaparsın me var bunda baskasının bebesı degılya senın beben uzulme kuzucum benım gıt bı doktora gorun olmuyosada dert etme dedıgın tup yaparsın uzuldugun seyr bak anan baban kocan sen sagol yeterkı bebekım benım kıyamam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…