- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.381
arkadaşlar aranıza ben de yeni katıldım.Benim son adet tarihim 29 marttı.internetten ovulasyon tarihime baktım.yaklaşık 30 günde bir adet döngüm ve tahmini yumurtlama tarihi 14 nisan yazıyordu.12-13 ve 14 nisanda deneme yaptık ve tahmini diğer adetim 28 nisanda ama 17 nisanda yani tahmini adet günüme 11 gün kala göğüslerim şişmeye acımaya başladı.karnıma kramplar giriyor aralıklı.aslında bu normal adet beliritleri belki ama bu belirtiler bu kadar erken baslamıyordu.normalde 3-4 gün kala olan şeyler 11 gün kala başladı.şuan hala alt karnım ağrıyor şiş bacaklarım çok ağrıyor sanki heran adet olacakmışım gibi ama tahmini 28 nisanda olucam şuan bile başlasa erkenken ben 5-6 gündür böyleyim.eczaneden test aldım ama hamilelik yok.acaba hamile miyim?buna benzer şeyi yaşayıp hamile kalan var mı?
şaşkın oluyosun ruyadamıyım dıyosun eşime dedim cimcik at bana ruyadamıyım diye
canım ilk önce hoşgeldn aramızaaaümüdünü kırmak istemem ama bunları ben hep yaşadm bu ayda yaşadm... psikolojik yanii... göğüslerim şişiyodu karnım adet olacakmış gibi ağrıyodu bacaklarım ağryodu kramp giriyodu karnıma... batışmalar oluodu.. yani kafamıza çok taktğmızdan oluo şekerim... rabbim tabi hayırlısını versin yanii.. inşallah hamile olursun ama heveslnme pek canım... üzülmeni istemem.. akışına bırakk...[/QUO
haklısın galiba ne diyeyim hayırlısı olsun hakkımızda işte insan istediği için merek ediyor ve bekliyor...
Rabbim bizide gorrrr. Hazinende çok allahım.
Canım test için cooooooook erken adet belirtileri gebelik belirtileri birbirine benziyor ve günün geçmeden bilemeyiz yada adet yaklaşınca erken gebelik testi al yap eğer sonuç seni üzmeyecekse
ins canim test yaptim ikinci silik cikti
canım başıma gelmedi hiç ben hep yalancı regl göüyorum yani haplarla . ilaç kullanmadan regl olmuyorum yani belirtilerin regl öncesi belirtilere benziyor
amin tatlım dua ile yer gök dua ile rabbim isterse taşın ustunde ot bitiriyo
Ayyyy kıyamam yaaaa taze annisimiz
Rabbim bizide gorrrr. Hazinende çok allahım.
erken gebelik testi nedir?bizim eczaneden aldığımız test ne.biraz acıklar mısınız hangı marka nerden alınır?
Hayırlı olsun canım benım ıkıncı cızgı olusmus cok sevındım gercekten guzel haberlerını bende beklıyorum darısı dıger bacıların basına ınsallah amın
kızzz meltert meltemm hoşgeldn kız nereerdesn senn özledm seniiiiiibu arada rose seninle tanışmamıştkkk nerelisin falan filan anlatır mısıınnnnn ben ilknurrr
canım benim ya annemi olcam ben şimdi
ahhhhh ahhhh hemde ne ahhhhaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
arkadaşım ne ilacı içerek adet oluyosun ismi ney
Ins ikiz olur kiss tabi anne olcan artık kendi melegineyelek orersin
saol canım ilk defa ikinci cizgiyi silikde olsa gorduk cok şukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?