Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

kızzz meltert meltemm hoşgeldn kız nereerdesn senn özledm seniiiiii bu arada rose seninle tanışmamıştkkk nerelisin falan filan anlatır mısıınnnnn ben ilknurrr

canım başıma gelmedi hiç ben hep yalancı regl göüyorum yani haplarla . ilaç kullanmadan regl olmuyorum yani belirtilerin regl öncesi belirtilere benziyor

izmirliyim canım 6 yıllık evliyim ilk yıl düşük yaptım o zamandn beri bebişim olmuyor benimde malesef yarından sonra doktora gitçem pkoluyum tedaviye bşlayacağız böyle işte.

Canım test için cooooooook erken adet belirtileri gebelik belirtileri birbirine benziyor ve günün geçmeden bilemeyiz yada adet yaklaşınca erken gebelik testi al yap eğer sonuç seni üzmeyecekse

erken gebelik testi nedir?bizim eczaneden aldığımız test ne.biraz acıklar mısınız hangı marka nerden alınır?

kızzz meltert meltemm hoşgeldn kız nereerdesn senn özledm seniiiiii bu arada rose seninle tanışmamıştkkk nerelisin falan filan anlatır mısıınnnnn ben ilknurrr

kuzuuuummm geçmiştekileri okuyodum anca gördüm yazdığını :) napim tatlım gündüz işte oluyorum o yüzden fazla yazamıyorum girdiğimde de geçmişi okumak bayaa zaman alıyo ztn bi de açıktan üni okuyorum da sınavlar yaklaştı ona hazırlanıyorum falan... öyle işte. sen neler yapıosun ben de çoookk özlediimm

arkadaşım ne ilacı içerek adet oluyosun ismi ney

duphaston kullanıyordum bıraktım başka iyi bir doktora gittim iki ay regl olmadım iki ilaç verdi içtim bitti regl oldum bugün yarından sonra tahlil için gideceğim ona göre pko tedavisine başlayacağız canım

saol canım ilk defa ikinci cizgiyi silikde olsa gorduk cok şukur

Cok sanslısın canım maşallah nazar degmesın sıze kendıne cok dıkkat et ılk uc ay aman dıyım sana agır kaldırma belını bırkını sıcak tut he :))
Ben tup bebekle hamile kaldım ama içimde ukteydı test yapmak hehe kanda hamılelık cıktı ama ben genede yaptım testı hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…