Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

duphaston hamilelikte bile zarar vermiyo gebe kala biliyosun yani

hamilesiniz dimi kac aylık oldu rabbim tamamına erdirsin inş

bacımm sen ne sınavına giryosnnn.... bende napm aynı yaa 2 gündür giremedm zaten ... internetşm yoktu ondan öncede bi olay oldu işte okumuşsndur.. öle işte bacım evdeyim işte ev işi falan... uğraşyorm

Bende kullandın canım zararlı değilmiş hatta bebiş in tutunmasını sağlıyormuş

evet zararı yok faydası var gebeyken bile veriyor doktor şimdiden folik aside başla istersen canım kazandb sezer sen içiyor musun folik asid faydası çok biliyorsunuzdur klomen kullandığımm zamanlarda kalırım diye doktor vermişti ama kalamaınca bırakmıştım

Ilk 3 ay kullandım bebem ben sonra bıraktırıo doktor d vıtamını verıyor 5 aylık oluncada kan tahlılı yapıolar ne eksıkse takvıyelıolar bakalım saglık oca cagırcakmıs gıdınce yaptırıcam hepsını ıgne olcam ıykk hehe üç ay totoma ıpne yedımde gormek ıstemıom ıgne hehehe

evet tatlım okudum ya maalesef neyse boşverelim o kötü konuları :) açıköğretimde kamu yönetimi okuyorum cnm ben

aman ya rabbim hemde ikiz sen nerden katılıyosun canım teyzemi oldum ben şimdi ya aglamak istiyorum cok duygulandım

Ist tatlım ben ıkız kız burada herkes kardes gbı oluyor bırbırıne dert ortagı sırdas oluyor dogal olarakta teyze adayları hehehe aglama aglama moral lazım sana sakın uzulmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…