- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.401
duphaston kullanıyordum bıraktım başka iyi bir doktora gittim iki ay regl olmadım iki ilaç verdi içtim bitti regl oldum bugün yarından sonra tahlil için gideceğim ona göre pko tedavisine başlayacağız canım
Cok sanslısın canım maşallah nazar degmesın sıze kendıne cok dıkkat et ılk uc ay aman dıyım sana agır kaldırma belını bırkını sıcak tut he :))
Ben tup bebekle hamile kaldım ama içimde ukteydı test yapmak hehe kanda hamılelık cıktı ama ben genede yaptım testı hehehe
duphaston hamilelikte bile zarar vermiyo gebe kala biliyosun yani
Bende kullandın canım zararlı değilmiş hatta bebiş in tutunmasını sağlıyormuş
kuzuuuummm geçmiştekileri okuyodum anca gördüm yazdığını :) napim tatlım gündüz işte oluyorum o yüzden fazla yazamıyorum girdiğimde de geçmişi okumak bayaa zaman alıyo ztnbi de açıktan üni okuyorum da sınavlar yaklaştı ona hazırlanıyorum falan... öyle işte. sen neler yapıosun ben de çoookk özlediimm
aynen canım bende kullanmıştım doktor oyle demişti
hamilesiniz dimi kac aylık oldu rabbim tamamına erdirsin inş
Bende kullandın canım zararlı değilmiş hatta bebiş in tutunmasını sağlıyormuş
Bu ay klomen mi kullandın canım yumurta takibi yaptirdin mi
Evet canım ıkız kızlarım olucak 4,5 aylık olduk teyzesı tsk ederız burası ınsallah hamiş kaynıcak amınnnnn ınsallah
Gündüz pko yu nasil yencez diyordunklomen ve pregnyl igne yaptırdım
evet zararı yok faydası var gebeyken bile veriyor doktor şimdiden folik aside başla istersen canım kazandb sezer sen içiyor musun folik asid faydası çok biliyorsunuzdur klomen kullandığımm zamanlarda kalırım diye doktor vermişti ama kalamaınca bırakmıştım
bacımm sen ne sınavına giryosnnn.... bende napm aynı yaa 2 gündür giremedm zaten ... internetşm yoktu ondan öncede bi olay oldu işte okumuşsndur.. öle işte bacım evdeyim işte ev işi falan... uğraşyorm
klomen ve pregnyl igne yaptırdım
Gündüz pko yu nasil yencez diyordun
Şimdi durum ne gördün mu sen yendin şura bize
bana hiç iğne vermediler klomenle duphaston verildi neden vermediler acaba zamanında iğneyi anlamiş değilim
bana hiç iğne vermediler klomenle duphaston verildi neden vermediler acaba zamanında iğneyi anlamiş değilim
aman ya rabbim hemde ikiz sen nerden katılıyosun canım teyzemi oldum ben şimdi ya aglamak istiyorum cok duygulandım
evet bak pcoyu yendim vede agır vakaydım ben siz hiç korkmayın sizide yakında duycaz hamiş diye ve toplu olarak halay cekcez teyteytetey
Gündüz pko yu nasil yencez diyordun
Şimdi durum ne gördün mu sen yendin şura bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?