Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

yaş kompleksi yaşlandık anacımm sen şimdi hayatının baharındasın anlamazsın....ne derler ben sen gibi olamam da sen ben gibi olursun:))klasik koca karı lafı iice psikopata bağladım galiba:))

gız allah iyiliğini versin ya sen ne tatısın gariiiiii pskobat durum benimm....ama 28 genç daha gızzzzz öle deme şimdiden atasözlerine alışma birz daha geç olsun yasın ondan sona konuşursun gariiiiii

biliyor canım bilmez mi habersiz iş yapmam ben zaten normalde pc de işim olmazdı buraya üye olduktan sonra kalkmıyom başından ona zaman kalmıyor ya ona gıcık oluyor o...

aynen gız ilgi istiyolar simdi bende bagımlı oldum benle ilgilen diyo ......mesela kk dan bişi ögreniyom sölüyom kkkdan ögrendin demi diyo

çoktan uyudu da sağı solu belli olmaz birazdan gelir...buarada 27 yaşındayım ben yaaa 28 değil bak iice gocattın benii:))

he gı bu koçişlere belli olmuyo gariii.beni bişiler yazarken görüyo ne buluyonuz bukadar konuşcak anlamıyom diyo ....sen anlamazsın diyom bende gariiiiii

anam gız elim kaymış pardon gariiiiiii

canım sohbetini çook sevdim benle ilgilendiğin için çok sağol ama bana müsaade yarın mesai var geç kalırda uyandıramazsam benimkini öldürür beni valla kusura bakma emi yarın görüşmek üzere çççoookkk öptümm gariii:))

bende gızzzzzzz herzaman beklerim gari genelde gece oluyom iyi geceler gariiiiiii

burada da kimse kalmamış aaaaaaaa hicrannn nasılsın görüşmeyeli :)

Cnmmm su an çok sinirliyim ben gündüz uyuyan biri değilim az önce feci uykum geldi ama yan daireden o kadar ses geliyor ki mümküm değil uyumak beynimi tirmaliyor sesler

kapıyı tıklasaydın :) işiniz uzun mu diye sorsaydın canım ona göre uyuyacagım deseydin .

acaba hamiş misin ?uyku halleri filan ama pkoda halsizlik yapıyor bilmem

yarın yoğunum canım bir ara fırsat bulursam gelirim akşama doğru yarın sabah 8.30 da doktora gideceğim kan vereceğim aç karnına öğledn sonra alacağım sonucu doktora göstercem oradanda saat 3 te diyetisyenden randevu aldım oraya geçeceğim canım hayırlısı içimde bir sıkıntı varya hayırlısı

kapıyı tıklasaydın :) işiniz uzun mu diye sorsaydın canım ona göre uyuyacagım deseydin .
sevmiyorum ya kadinda sürekli bagiriyor çocuklarda sürekli kavga ediyor sesler o kadar net geliyor ki ne konustuklarini duyuyorum

Hayırlısı olsun canım üzülme bidaha ki aya inşallah...
Cnmm dün konuşmadık kendinden bahseder misin tatlım

Hakkında hayırlısı olsun canım yarin güzel haberler bekliyorum senden yeni baslangiclar güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…