- 18 Nisan 2013
- 670
- 239
- 123
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.541
yaş kompleksi yaşlandık anacımm sen şimdi hayatının baharındasın anlamazsın....ne derler ben sen gibi olamam da sen ben gibi olursun:))klasik koca karı lafı iice psikopata bağladım galiba:))
anammmmm gız eşin biliyomu kk ya üye oldugunu gariiiii
biliyor canım bilmez mi habersiz iş yapmam ben zaten normalde pc de işim olmazdı buraya üye olduktan sonra kalkmıyom başından ona zaman kalmıyor ya ona gıcık oluyor o...
seninki hastaymış uyumuştur bile gızzzz
çoktan uyudu da sağı solu belli olmaz birazdan gelir...buarada 27 yaşındayım ben yaaa 28 değil bak iice gocattın benii:))
çoktan uyudu da sağı solu belli olmaz birazdan gelir...buarada 27 yaşındayım ben yaaa 28 değil bak iice gocattın benii:))
anam gız elim kaymış pardon gariiiiiii
canım sohbetini çook sevdim benle ilgilendiğin için çok sağol ama bana müsaade yarın mesai var geç kalırda uyandıramazsam benimkini öldürür beni valla kusura bakma emi yarın görüşmek üzere çççoookkk öptümm gariii:))
Üzümle dicem ama çok zor canım ins önümüzdeki ayKızlar malesef kırmızılar geldi bu ayda olmadı
Kızlar malesef kırmızılar geldi bu ayda olmadı
burada da kimse kalmamış aaaaaaaa hicrannn nasılsın görüşmeyeli :)
Cnmmm su an çok sinirliyim ben gündüz uyuyan biri değilim az önce feci uykum geldi ama yan daireden o kadar ses geliyor ki mümküm değil uyumak beynimi tirmaliyor sesler
Kızlar malesef kırmızılar geldi bu ayda olmadı
sevmiyorum ya kadinda sürekli bagiriyor çocuklarda sürekli kavga ediyor sesler o kadar net geliyor ki ne konustuklarini duyuyorumkapıyı tıklasaydın :) işiniz uzun mu diye sorsaydın canım ona göre uyuyacagım deseydin .
Cnmm dün konuşmadık kendinden bahseder misin tatlımHayırlısı olsun canım üzülme bidaha ki aya inşallah...
yarın yoğunum canım bir ara fırsat bulursam gelirim akşama doğru yarın sabah 8.30 da doktora gideceğim kan vereceğim aç karnına öğledn sonra alacağım sonucu doktora göstercem oradanda saat 3 te diyetisyenden randevu aldım oraya geçeceğim canım hayırlısı içimde bir sıkıntı varya hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?