- 18 Nisan 2013
- 670
- 239
- 123
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.581
gece yazışmışsınız baya bizde öyle vakit bulsak gelirdik benim kociş geldimi birşeyle uğraşmamı sevmiyor birde haberi yok kk üyeliğimden olsa neder bilmem :)
çokk geçmiş olsun canım....olsun artık tedbirimizi alırız takdir Allah tan...önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkvardır heşeyde bir hayır
Kazandibi nide merak ediyorum gelmedi
evet canım haklısın öyle tabi.. benim doktorum hamilelik öncesinde aspirine gerek yok dedi şu an sadece folik asit kullanıyorum
mrhb buarada...benim koçişin haberi var ama pek memnun değil ona zaman kalımıyor yaa...evet gece sohbet ettik ben koişi yatırdım hastaydısohbeti çok güzel hamilin sevdim çok...
evet ya bende meraktayım:18::18::18:
benim son gebeliğim ağustosta sonlanmıştı sonrasında biraz ara verdik şimdi 2 aydır istiyoruz bakalım daha batıma var ama böyle düşük yapanların falan sonradan hamile kalmakta zorlandığını okudukça umutsuzluğa kapılıyorum
valla canım bana kullan asprin dedi ben folbiol kullanıyorum bide günde bir.....hayırlısı yaa nasip bakalım bat 6 inşallah olmam...senin???
aynen canım ben de çok merak ettim ne zaman gelecek acaba sen epeydir buradasın sanırım gelmedi demekki gelir inşallah güzel haberlerini verir
valla canım bana kullan asprin dedi ben folbiol kullanıyorum bide günde bir.....hayırlısı yaa nasip bakalım bat 6 inşallah olmam...senin???
aspirin niye kullanıyorsunuz nasıl etkisi var anlamadım cnm
Hayırlı haberlerle gelir ins ayağını sürür belki
Hayırlı haberlerle gelir ins ayağını sürür belki
Kan sulandırıcı canım
benim tam günü belli olmuyo tatlım ama aynen benim de bat 5-6-7 falan.. inşallah olmayız Allah hayırlı sağlıklı kuzucuklar versin inş bize :) bu arada benim gebelikler 1 yıl içinde oldu hep o zmn çok folbiol kullanmıştım baya depoladım yani o yüzden doktorum o çok yüksek gelir artık sana dedi şu an folidoce kuulanıyorum
Aminn...inşallah buay (MAYIS)bolbolbol hamişlibiay olur hepimiz için
aspirin kanı sulandırıyor cnm bizde kan pıhtılaşması olduğu için kullanmamızda yarar var ben daha önceki gebeliğimde önlem olarak kullanmıştım o zmn pıhtılaşmayı bilmiyoduk ama yine de gitti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?