Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gece yazışmışsınız baya bizde öyle vakit bulsak gelirdik benim kociş geldimi birşeyle uğraşmamı sevmiyor birde haberi yok kk üyeliğimden olsa neder bilmem :)

mrhb buarada...benim koçişin haberi var ama pek memnun değil ona zaman kalımıyor yaa...evet gece sohbet ettik ben koişi yatırdım hastaydısohbeti çok güzel hamilin sevdim çok...

evet canım haklısın öyle tabi.. benim doktorum hamilelik öncesinde aspirine gerek yok dedi şu an sadece folik asit kullanıyorum

valla canım bana kullan asprin dedi ben folbiol kullanıyorum bide günde bir.....hayırlısı yaa nasip bakalım bat 6 inşallah olmam...senin???

mrhb buarada...benim koçişin haberi var ama pek memnun değil ona zaman kalımıyor yaa...evet gece sohbet ettik ben koişi yatırdım hastaydısohbeti çok güzel hamilin sevdim çok...

geçmiş olsun . umarım tanışırız hamille bakalım :)

çok geçmiş olsun hiç umutsuzluğa kapılma stres yapma birlikte aşacaz bunları inş...sonrada hamiş haberleri vercez bol bol

valla canım bana kullan asprin dedi ben folbiol kullanıyorum bide günde bir.....hayırlısı yaa nasip bakalım bat 6 inşallah olmam...senin???

benim tam günü belli olmuyo tatlım ama aynen benim de bat 5-6-7 falan.. inşallah olmayız Allah hayırlı sağlıklı kuzucuklar versin inş bize :) bu arada benim gebelikler 1 yıl içinde oldu hep o zmn çok folbiol kullanmıştım baya depoladım yani o yüzden doktorum o çok yüksek gelir artık sana dedi şu an folidoce kuulanıyorum

Aminn...inşallah buay (MAYIS)bolbolbol hamişli biay olur hepimiz için

ben bir yemek yiyeyim çok acıktım hemen gelcemm kaybolmayın biyere sakın....

Son düzenleme:

üzüldüm canım . ALLAH hakkımızda hayırlısını versin arkadaşlar bizleri rabbim sınıyor sabretmeliyiz dua etmeliyiz yapacagımız en iyi şey bu çünkü morelleri yüksek tutmak, zellikle olmuyor diye isyan etmemek mühim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…