Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Cnmm dün konuşmadık kendinden bahseder misin tatlım

Mrhb canım ben ağrıdayım 2 düşüğüm var 3 için çalışıyoruzbeklenen ama istenmeyen bat 6 mayıs:18::18:

Son düzenleme:
Cnmm dün konuşmadık kendinden bahseder misin tatlım

Mrhb canım ben ağrıdayım 2 düşüğüm var 3 için çalışıyoruzbeklenen ama istenmeyen bat 6 mayıs:18::18:

Hayırlısı canım ins bu kez sağlıkla kucağına alırsın düşüklerin araştırildi mi canım bende konyaliyim 9 aydır uğraşıyoruz ama hic olmadı daha bata 3 gün var

Hayırlısı canım ins bu kez sağlıkla kucağına alırsın düşüklerin araştırildi mi canım bende konyaliyim 9 aydır uğraşıyoruz ama hic olmadı daha bata 3 gün var

ben aslen Boluluyum eşimin görevi için burdayız 2 yıllık evliyim 1 yıldır uğraşıyoruz sonucunda 2 düşük var...sebebi genetik ve trambofoli testi yaptırdım kromozomlarda bi sorun yok ama kan pıhtılaşması varmışhergün 1 coraspin 100 içiyorum hamile kalıncada hergün iğne olacam...

kan testi yaptırdın mı canım sonucun ne çıktı:26::26:inşaallah dilediğin gibi güzel bir sonuç çıkar...bizi de haberdar et emii:??

inşallah hamilesindir canımm bi test yapsana bak merak ettim şimdi:26::26:

Pazar gün yaptım ama çıkmadı canım ovu testi hamileikende pozitif oluyormuş bu sabah da onu yaptım negatif

Kan pıhtılaşması o kadar çoğaldı ki ama anne olmana engel değil canım

Pazar gün yaptım ama çıkmadı canım ovu testi hamileikende pozitif oluyormuş bu sabah da onu yaptım negatif

Kan pıhtılaşması o kadar çoğaldı ki ama anne olmana engel değil canım

İnşallah canım Rabbim ol derse hiçbirşey engel olmaz bakalım 6 mayısı beklicemm...senin için de hayırlısı neyse o olsun belki de bir sürpriz olurinşaallah....

Hakkında hayırlısı olsun canım yarin güzel haberler bekliyorum senden yeni baslangiclar güzeldir[/QUOTE]

canım kociş geldi yemege yemek yedik yeni kusura bakma hemen çıkmam gerekti. şimdi konuşuyorduk yarın yoğunmuş canım diyetisyen işini haftaya erteledik mecbur ama sabah gitçm bakalım nyse ne yapayım hayır deme gibi şansım yok

gıızzz gece bekçisi nerdesin hee doğru sen gece kuşuydun demiineyse gece görüşürüz gariii

gece 1 1.30 da giriyor gece kuşu gündüz yok çalışıyor herhalde tanışmak nasip olmadı bir türlü memleketlimle

cnm ben de aynı senin durumundayım 2 yıllık evliyim ve 1 düşük 1 de boş gebelik geçirdim bende de kan pıhtılaşması çıktı keşke daha önceden öğrenebilseydik de bebişlerimizi kurtarma şansımız olsaydı...

gece yazışmışsınız baya bizde öyle vakit bulsak gelirdik benim kociş geldimi birşeyle uğraşmamı sevmiyor birde haberi yok kk üyeliğimden olsa neder bilmem :)

ben de 5.5buçuk yıl önce düşük yaptım bir kere bir daha olmadı 6 yıllık evliyim malesef pkoluyum

çokk geçmiş olsun canım....olsun artık tedbirimizi alırız takdir Allah tan...önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkvardır heşeyde bir hayır

ben de 5.5buçuk yıl önce düşük yaptım bir kere bir daha olmadı 6 yıllık evliyim malesef pkoluyum

benim son gebeliğim ağustosta sonlanmıştı sonrasında biraz ara verdik şimdi 2 aydır istiyoruz bakalım daha batıma var ama böyle düşük yapanların falan sonradan hamile kalmakta zorlandığını okudukça umutsuzluğa kapılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…