- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.561
acaba hamiş misin ?uyku halleri filan ama pkoda halsizlik yapıyor bilmem
Cnmm dün konuşmadık kendinden bahseder misin tatlım
Mrhb canım ben ağrıdayım 2 düşüğüm var 3 için çalışıyoruzbeklenen ama istenmeyen bat 6 mayıs:18::18:
Inssss ama sanmıyorum canım normalde hicccccc uyumam gündüz
Hayırlısı canım ins bu kez sağlıkla kucağına alırsın düşüklerin araştırildi mi canım bende konyaliyim 9 aydır uğraşıyoruz ama hic olmadı daha bata 3 gün var
inşallah hamilesindir canımm bi test yapsana bak merak ettim şimdi:26::26:
ben aslen Boluluyum eşimin görevi için burdayız 2 yıllık evliyim 1 yıldır uğraşıyoruz sonucunda 2 düşük var...sebebi genetik ve trambofoli testi yaptırdım kromozomlarda bi sorun yok ama kan pıhtılaşması varmışhergün 1 coraspin 100 içiyorum hamile kalıncada hergün iğne olacam...
Pazar gün yaptım ama çıkmadı canım ovu testi hamileikende pozitif oluyormuş bu sabah da onu yaptım negatif
Kan pıhtılaşması o kadar çoğaldı ki ama anne olmana engel değil canım
Ağzından bal damlıyorİnşallah canım Rabbim ol derse hiçbirşey engel olmaz bakalım 6 mayısı beklicemm...senin için de hayırlısı neyse o olsun belki de bir sürpriz olurinşaallah....
Ağzından bal damlıyor::2: :
ben aslen Boluluyum eşimin görevi için burdayız 2 yıllık evliyim 1 yıldır uğraşıyoruz sonucunda 2 düşük var...sebebi genetik ve trambofoli testi yaptırdım kromozomlarda bi sorun yok ama kan pıhtılaşması varmışhergün 1 coraspin 100 içiyorum hamile kalıncada hergün iğne olacam...
cnm ben de aynı senin durumundayım 2 yıllık evliyim ve 1 düşük 1 de boş gebelik geçirdim bende de kan pıhtılaşması çıktıkeşke daha önceden öğrenebilseydik de bebişlerimizi kurtarma şansımız olsaydı...
İnşaallah gerçek olur...
cnm ben de aynı senin durumundayım 2 yıllık evliyim ve 1 düşük 1 de boş gebelik geçirdim bende de kan pıhtılaşması çıktıkeşke daha önceden öğrenebilseydik de bebişlerimizi kurtarma şansımız olsaydı...
Kazandibi nide merak ediyorum gelmedi
ben de 5.5buçuk yıl önce düşük yaptım bir kere bir daha olmadı 6 yıllık evliyim malesef pkoluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?