- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.641
Gel anammm gel kazan dibine kalsa test falan yapmayacaktı çocuk doğarken anlardı hamis olduğunu ah ah;64:
Geç döllenme olmuş canım catlatma iğnesinden bir hafta sonra falan olmuş yanlış hesaplamadiysammdaha cok yeniymiş 89 cıktı 2 haftalık falan
gız guldurdun beni allah iyiligini versin
Çok büyük umut oldun şimdi bi kaç soru sorabilir miyim ilaçlar dışında bisey yaptın mi kur silkeletme enjektör gibi
eveeetttt canım herşeyden önce ilk üç ay dikkat et.folik asidine başla dokorunun sözüünüü dinle canım herşey yolunda geçer artık sen anne adayı değil annesin taze anneee anne oldun sen annnee gel cimcikleyim seni gerek var mı ?:)sennde pkoluydun kaç ay sürdü tedavin neler kullandın ne yaptın bize biraz anlatırmısın lütfennn
kesinlikle haklısın hicran biraz mümkünse yoralım arkadaşımızı sorularımızla oda isterse tabiiii
Çok büyük umut oldun şimdi bi kaç soru sorabilir miyim ilaçlar dışında bisey yaptın mi kur silkeletme enjektör gibi
ben 3 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım benim adet cok duzensiz 8 ayda bir kendiliginden adet oluyorum 3 yıl boyunca tup denedik tedavi yarıda kesildi sonra 1 sene bekledim sonrada en son klomen pregnyl catlatma ignesi oldum ve gebeyim
Canım çok dua et bize lütfen
yok sekerim yamadım gecen ay 10 gun sogan suyu içtim o kadar sor tabi cevaplarım
agır pkoluyum dedin biraz açar mısın canım
ben 3 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım benim adet cok duzensiz 8 ayda bir kendiliginden adet oluyorum 3 yıl boyunca tup denedik tedavi yarıda kesildi sonra 1 sene bekledim sonrada en son klomen pregnyl catlatma ignesi oldum ve gebeyim
etmezmiyim hepinize ediyorum sen teşfik etmeseydin bende daha bekliycektim cok saol ya allah razı olsun hepinizden
kesinlikle haklısın hicran biraz mümkünse yoralım arkadaşımızı sorularımızla oda isterse tabiiii
adet duzensizligi 8 ayda bir olma kıllanma kilo daha saymama gerek varmı
Canım ekstra hic bisey yapmadın mi birde ilişkiden sonra ayaklarını dikip bekledin mi duşunu ne zaman aldın
aaaa isterim tabiyki sorun ama gec yazarsam kusura bakmayın tel dede gorusuyorum cunku mujde veriyorum
Ah ah bu soğan suyu rahmi çok iyi hazırlıyor temizliyor ama ben içemedim belki o vesile oldu
ayaklarım tepede uyudum sabah ezanından once kalkdım dus aldım namaz kıldım dua ettim yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?