Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

ben 3 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım benim adet cok duzensiz 8 ayda bir kendiliginden adet oluyorum 3 yıl boyunca tup denedik tedavi yarıda kesildi sonra 1 sene bekledim sonrada en son klomen pregnyl catlatma ignesi oldum ve gebeyim

Canım ekstra hic bisey yapmadın mi birde ilişkiden sonra ayaklarını dikip bekledin mi duşunu ne zaman aldın

anladım canım benim ki doğuştan varmış . bu benle ömür boyu kalacakmış sadece tedaviyle hafifletilecekmiş bende senin gibi adetim çok düzensiz ilaç içmesem aylarcaaa olmuyorum .bana pko sendromlsun dedi kortum o an tansiyon 14 e 9 çıktı valla ama aşacagız inşallah tedavin ne kadar sürdü canım pko tedavin bende kiloda var kilon iyimiydi caım sorularımızla sıkmayalım seni

etmezmiyim hepinize ediyorum sen teşfik etmeseydin bende daha bekliycektim cok saol ya allah razı olsun hepinizden

Sendende razı olsun ins değerlerin katlanarak artar sonra kesesini görürsün sonra pit pitlariii sonra sağlıkla kucağına alırsın insss hayırlı evlat olur inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…