Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

evet cok sevindi agladı ve sabahdan beri kac kere aradı sakın kalkma yerinden iş yapma diye zaten adetim gecti 2 gunu test yaptım 040 cıkmıstı yani negatifti o yuzden de benim yaptırasım yoktu meyerse gec dollenmeymiş

canım yaaduygulandım neyse sen dikkat et fazla yorma kendini yükseğe uzanma falan filan işte...tekrar hayırlı uğurlu olsun...

bence de kapak olsun ben olsam o doktora giderim hani olmuyordu derdim bak oldu hamileyim derdim kapıyı çarpar dönerdim hep öyle doktorlar yüzünden olmuyor zzaten sinir şeylerr

aynısını doktorumda dedi ve tanıyomus da zaten ben dedi karnın buyusun rsmini çekip gostercem dedi

2 bardak içme suyunu bi kapa koy kaynat kaynayınca orta boy soganı dorde bol içine at agzını kapat 5 dk kaynat ılıyınca iç cok kotu kokmuyo desem :26::26::26::26::26::26:

ben regl 2. günündeyim şuan ne zaman içeyim onu kaçgün iççem canım

sağol canım desteğin iiçinn

Rosecim sira bizdeeeeeeeee +2:[/QUOTE]

evet canım hayırlısı ama sn benden önce hamiş kalacaksın bence bu dediğimi unutma benim pek umudum yok bir sene boyunca bizim tek taraflı değil sorun eşimin spremleri az harekli çünkü canım .

KIZLAARRR ben kocişin yanına gidiyorum seslendi belki çocuk yaparız gece girerim yine görüşürüz öptüm sizi çookk:38

Rosecim sira bizdeeeeeeeee +2:

evet canım hayırlısı ama sn benden önce hamiş kalacaksın bence bu dediğimi unutma benim pek umudum yok bir sene boyunca bizim tek taraflı değil sorun eşimin spremleri az harekli çünkü canım . [/QUOTE]

Caksir tozunu denedin mi kocan için

deyil ama prof gittim mustafa bahceci duymussunuzdur belki tup bebk doktoru oyle deyince o da cok sinirlendi hatta seni ben tedavi ederim derken ark ben bi bakıyım dedi sonra ark tedavi etti işte
demekki mertebe önemli değil canım biraz da insanlık lazım imkansız denir mi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…