- 18 Nisan 2013
- 670
- 239
- 123
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.681
evet cok sevindi agladı ve sabahdan beri kac kere aradı sakın kalkma yerinden iş yapma diye zaten adetim gecti 2 gunu test yaptım 040 cıkmıstı yani negatifti o yuzden de benim yaptırasım yoktu meyerse gec dollenmeymiş
2 bardak içme suyunu bi kapa koy kaynat kaynayınca orta boy soganı dorde bol içine at agzını kapat 5 dk kaynat ılıyınca iç cok kotu kokmuyo desem :26::26::26::26::26::26:
aynen ama kızlar bişey diycem onu unuttum ben bana vandan bi kök geldi ben onu da içtim
bence de kapak olsun ben olsam o doktora giderim hani olmuyordu derdim bak oldu hamileyim derdim kapıyı çarpar dönerdim hep öyle doktorlar yüzünden olmuyor zzaten sinir şeylerr
2 bardak içme suyunu bi kapa koy kaynat kaynayınca orta boy soganı dorde bol içine at agzını kapat 5 dk kaynat ılıyınca iç cok kotu kokmuyo desem :26::26::26::26::26::26:
Doğururken öğrenirdi artikimmiyi ki ısrar etmişsiniz bak yoksa gobişinde bebişi olduğunu bilmicekti......
aynısını doktorumda dedi ve tanıyomus da zaten ben dedi karnın buyusun rsmini çekip gostercem dedi
Ne kökü canım ismi ne onuda mi kaynatın
Doğururken öğrenirdi artikimm
8 ay olmuyormuş ya
Doğururken öğrenirdi artikimm
8 ay olmuyormuş ya
sağol canım desteğin iiçinn
öğrenme şansın var mu acaba canım yadaismini bilmiyomki vanda yetişiyomus bi dagın tepesinde kaynatıyosun içiyosun adetliyken 3 ay boyunca 3. ayın sonunda geebe kalıyomussun ama 2. ayımda kaldım
Gul kız gül taze annisssssgız guldurme beni
Bu gittiğin dr prof mu canım
Rosecim sira bizdeeeeeeeee+2:
öğrenme şansın var mu acaba canım yada
Gul kız gül taze annisssss
demekki mertebe önemli değil canım biraz da insanlık lazım imkansız denir mi hicdeyil ama prof gittim mustafa bahceci duymussunuzdur belki tup bebk doktoru oyle deyince o da cok sinirlendi hatta seni ben tedavi ederim derken ark ben bi bakıyım dedi sonra ark tedavi etti işte
KIZLAARRR ben kocişin yanına gidiyorum seslendi belki çocuk yaparızgece girerim yine görüşürüz öptüm sizi çookk :38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?