- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.661
adet duzensizligi 8 ayda bir olma kıllanma kilo daha saymama gerek varmı
anladım canım benim ki doğuştan varmış . bu benle ömür boyu kalacakmış sadece tedaviyle hafifletilecekmiş bende senin gibi adetim çok düzensiz ilaç içmesem aylarcaaa olmuyorum .bana pko sendromlsun dedi kortum o an tansiyon 14 e 9 çıktı valla ama aşacagız inşallah tedavin ne kadar sürdü canım pko tedavin bende kiloda var kilon iyimiydi caım sorularımızla sıkmayalım seni
Stres cooooooook cooooooook önemli canım zaten ama ne mümkün. Hayret ediyorum zaten 11 gün beklemişsinbelki canım bide bu ay olmıycak dıyodum kendi kendime hiç inanarak yapmadım yani demekki stres yapmadım belkide
Hastanede neler oldu nasıl öğrendiniz kocan ne tepki verdi anlat canım
Ben bir saat bekleyebiliyorum canım nasıl uyudun öyle
Stres cooooooook cooooooook önemli canım zaten ama ne mümkün. Hayret ediyorum zaten 11 gün beklemişsin
yok canım benim sorun ben sıkılmam bendede oyle ilacsız adet gec goruyodum sıkma canını bak ben hamile kaldım hiç uzulme bende omur boyu ilac içicem
ne adeti geçmiş 11 gün beklemiş he mi:??ben dayanamam aaa.....helal valla
adet duzensizligi oldugu için bekledim kesin yoktur dedim belirtide yoktu
desteğin için minnettarım sağol hepinize buraya üye oldum olalı bana iyi geldiniz inanır mısınız bilmiyorum ama gözlerim doldu . sağol teşekkürler destekleriniz için
bende isterim tatliiiiiiiiiiiigittim kan verdim zaten doktor kesin vardır dedi sonuc cıktı doktor baktı bize eyvah kesin gene yok derken doktor tatlımı isterim hamilesin dedi ve sonra anlattı işte ilac verdi muayene etmedi etmeyelim dedi
Canım ayaklarını indirince hemen kalkma ayağa ayağını yavaşça indir öyle bekle yada uyu sonra kalkar duş alırsın rahimle alakasi yoook canım hepsi içinde kalmaz zaten ne yaparsan yapaynen bende fazla bekleyemiyorum o kadar ayagımı indirdiğim an ne var yok çıkıyor sabah olsa da aynı rahmim küçük acaba ondan mı durmyor anlamadım vallahi
Beklemiş canım dün biz ısrar eğince test yaptıne adeti geçmiş 11 gün beklemiş he mi:??ben dayanamam aaa.....helal valla
desteğin için minnettarım sağol hepinize buraya üye oldum olalı bana iyi geldiniz inanır mısınız bilmiyorum ama gözlerim doldu . sağol teşekkürler destekleriniz için
adet duzensizligi oldugu için bekledim kesin yoktur dedim belirtide yoktu
hmm anladım gerçi iyi olmuş belki yeni olduğu için o zaman gitsen düşük çıkacaktı sende yok diye üzülecektin boşyere her işte bir hayır varmış ee kociş naptı ayyy nasıl sevinmiştir babacık dimi
canım benim sen hiç uzulme ben kendimden umudu kesmiştim artık cunku tup bebekte yarım klamıstı benim yumurta toplayamamıstı ve cocugun bidaha olmıycak demişdi bana ama oldu ve hiç bi doktor kabul etmedi oyle tedavi şekli yok dediler dusun yani sen hiç sıkma canını hayatı akısına bırak
evet cok sevindi agladı ve sabahdan beri kac kere aradı sakın kalkma yerinden iş yapma diye zaten adetim gecti 2 gunu test yaptım 040 cıkmıstı yani negatifti o yuzden de benim yaptırasım yoktu meyerse gec dollenmeymiş
2 bardak içme suyunu bi kapa koy kaynat kaynayınca orta boy soganı dorde bol içine at agzını kapat 5 dk kaynat ılıyınca iç cok kotu kokmuyo desem :26::26::26::26::26::26:bazılarında olmayabiliyor canım şaşırıyo insan ummadık anda gelir dedik geldi bak görüyor musun Allah büyük canım endine dikkat et stresten uzak durr bol bol dinlen artık bol su içmeyi de unutma şekerim soğan kürünü nasıl yaptın anlatır mısın bende yapmaya çalışacagım gerekirse burnumu kapatıp içerim ne yapayım
sağol canım desteğin iiçinn[/QUOTE]hicran Sende sağol canım burda hepimiz kardeşiz derdimiz ortak
rabbim ol deyince oluyor canım imkansız die birşey yoook
Çocuğun olmayacak diyen dr lara kapak olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?