Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

adet duzensizligi 8 ayda bir olma kıllanma kilo daha saymama gerek varmı

sağol canım yok anladım bende de kilo fazlalığı var, tüğlenme , meme ucu akıntısı,adet düüzensizliği, v.s bir sürü şey sebep oluyor bu hastalık

yok canım benim sorun ben sıkılmam bendede oyle ilacsız adet gec goruyodum sıkma canını bak ben hamile kaldım hiç uzulme bende omur boyu ilac içicem

yok canım benim sorun ben sıkılmam bendede oyle ilacsız adet gec goruyodum sıkma canını bak ben hamile kaldım hiç uzulme bende omur boyu ilac içicem

desteğin için minnettarım sağol hepinize buraya üye oldum olalı bana iyi geldiniz inanır mısınız bilmiyorum ama gözlerim doldu . sağol teşekkürler destekleriniz için

adet duzensizligi oldugu için bekledim kesin yoktur dedim belirtide yoktu

hmm anladım gerçi iyi olmuş belki yeni olduğu için o zaman gitsen düşük çıkacaktı sende yok diye üzülecektin boşyere her işte bir hayır varmış ee kociş naptı ayyy nasıl sevinmiştir babacık dimi

desteğin için minnettarım sağol hepinize buraya üye oldum olalı bana iyi geldiniz inanır mısınız bilmiyorum ama gözlerim doldu . sağol teşekkürler destekleriniz için

canım benim sen hiç uzulme ben kendimden umudu kesmiştim artık cunku tup bebekte yarım klamıstı benim yumurta toplayamamıstı ve cocugun bidaha olmıycak demişdi bana ama oldu ve hiç bi doktor kabul etmedi oyle tedavi şekli yok dediler dusun yani sen hiç sıkma canını hayatı akısına bırak

gittim kan verdim zaten doktor kesin vardır dedi sonuc cıktı doktor baktı bize eyvah kesin gene yok derken doktor tatlımı isterim hamilesin dedi ve sonra anlattı işte ilac verdi muayene etmedi etmeyelim dedi
bende isterim tatliiiiiiiiiiii

aynen bende fazla bekleyemiyorum o kadar ayagımı indirdiğim an ne var yok çıkıyor sabah olsa da aynı rahmim küçük acaba ondan mı durmyor anlamadım vallahi
Canım ayaklarını indirince hemen kalkma ayağa ayağını yavaşça indir öyle bekle yada uyu sonra kalkar duş alırsın rahimle alakasi yoook canım hepsi içinde kalmaz zaten ne yaparsan yap
ne adeti geçmiş 11 gün beklemiş he mi:??ben dayanamam aaa.....helal valla
Beklemiş canım dün biz ısrar eğince test yaptı

Sende sağol canım burda hepimiz kardeşiz derdimiz ortak

adet duzensizligi oldugu için bekledim kesin yoktur dedim belirtide yoktu

bazılarında olmayabiliyor canım şaşırıyo insan ummadık anda gelir dedik geldi bak görüyor musun Allah büyük canım endine dikkat et stresten uzak durr bol bol dinlen artık bol su içmeyi de unutma şekerim soğan kürünü nasıl yaptın anlatır mısın bende yapmaya çalışacagım gerekirse burnumu kapatıp içerim ne yapayım

evet cok sevindi agladı ve sabahdan beri kac kere aradı sakın kalkma yerinden iş yapma diye zaten adetim gecti 2 gunu test yaptım 040 cıkmıstı yani negatifti o yuzden de benim yaptırasım yoktu meyerse gec dollenmeymiş

Çocuğun olmayacak diyen dr lara kapak olsun canım

hicran Sende sağol canım burda hepimiz kardeşiz derdimiz ortak[/QUOTE]
sağol canım desteğin iiçinn

evet cok sevindi agladı ve sabahdan beri kac kere aradı sakın kalkma yerinden iş yapma diye zaten adetim gecti 2 gunu test yaptım 040 cıkmıstı yani negatifti o yuzden de benim yaptırasım yoktu meyerse gec dollenmeymiş

rabbim ol deyince oluyor canım imkansız die birşey yoook

2 bardak içme suyunu bi kapa koy kaynat kaynayınca orta boy soganı dorde bol içine at agzını kapat 5 dk kaynat ılıyınca iç cok kotu kokmuyo desem :26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…