Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

anaaaaaaaane zaman düşük tehlikesi geçrdn kız haberim yok hiiççç çok geçmiş olsunkız bacım öle bişi varsa ayağa kalkma hiiçç aman sakın haaaaa uzun süre ayakta kalma bacımmmmm

Canım ilk sayfada iwanttonun ismini kaldır kendisi öyle dedi kaldırsın yazmıştı sende yoktun hic gerek yoook yani

Canım ilk sayfada iwanttonun ismini kaldır kendisi öyle dedi kaldırsın yazmıştı sende yoktun hic gerek yoook yani

no panik no gerginlikkkk öpşün bakimmmmbende öpimm

Bebem benı tanıdın sen bılıon hamılın olayında neler dedım kadına bazen bu ınsanlar delırtıyo benı bılmıs tavırlarıyla bırı bısey dıyor dınle yok anam bıldıgını okucaklar gene ben cahıl bı ınsan degılım ama nıyeyse bana bısey bılmıomusum gbı davranıyolar ben onlar gbı nette fınk atmadım hastalıgımı ogrenınce bıne bın kattım bı dunya paralar doktum kutuphaneden cıkmadım ankaraları almanyaları aradım prof fax cektım ben yardım etmeye calışıyorum onlara gerı tepıyolar bundan sonra agzımı acmam zaten bı sen bı hamıl muhatabım artık me hallerı varsa gorsunler banne dusunende kabahat zaten

İyidir canım bı bakiyim dedim bizim kızlara sen nasılsın gariiiiii nerelerdesin

burdayım gız bacım dün akşam öle çıktım vallaaaa... girmedm daha topiğe ... gız anam bu topic çok oyalıo gız insanı geçenlerde internet hakkım bitmişti anam gafayı sıyıracaktm evde vakit geçmek bilmedi gızzz sizleride çookkk özledimmmmmmuyy keşke hep bi apartmanda olsak gıı ne ii olur haaaaaa mahalleli bizim apartmanı çatlaklar apartmanı koyardı herhaldeeeeben bekarken bizim apartmanaın adı çatlaklar apartmanıydıdaaaaaa

Ciddi mi gizzzzx aman yarabbim

Giz bende üye olalı ev işlerim hero aksıyor yetisturemiyorum ayrılamıyorum topikten

anaaaaaaaane zaman düşük tehlikesi geçrdn kız haberim yok hiiççç çok geçmiş olsunkız bacım öle bişi varsa ayağa kalkma hiiçç aman sakın haaaaa uzun süre ayakta kalma bacımmmmm

Ikı ay oldu bacım yaw cok kan geldı cok uzuldum bılıomusun uzuntuden oldu ama gectı doktor agır kaldırma yeter dedı yawas yawas yemek yapabılırsın dedı ole supurge felan utu yasak esim yapıo sag olsun cok acı cektım bebeklerım ıcın yapmam zaten ıs

Ciddi mi gizzzzx aman yarabbim

Giz bende üye olalı ev işlerim hero aksıyor yetisturemiyorum ayrılamıyorum topikten

aman ya rabbiimm ooo lalaaaaaaa he gızzz aslında geçen günlerde internet yokken ii oldu aslında az eve barka baktm anam bakyodm ama habu andır inernet bağımlılık yapyodu banaaaa nese artıkk yahu sen napn bakm ne alemdesn

Amann iki gündür ot gibiydim bugün iyiyim bea aynı canım iste ne olsun hamili de çok özledim(( senide nerlerde bu gaciiii

Sinir şeyler neyse hic açmayalım o konuyu geek seni opimmm mi mucukkkkkk ohh misssss :2:

he gız misişim valla öpp benii öp bende seni çpimmanam du saa bi olay anlatim ben egzotik ormantik herifim vara .. dün gece onun için süslendim tmmı ben herif beklyum nese bu beni aradı gelim die geldi anası babaannesindeydi gece onu aldı geldi ha bana gitmeden dediki dışarı çıkcaz dedi içecek bişiler almış tm dedim.. ben dahada fazla süslendm anam herif anasını getirdi demedinmi anne sende gel istersen die... anasıda dünden razı zati o da geldi eyy allahım gafayı sıyıracaktm yaaa ben herif için süslendm herif le başnaşa kalamadık ormantik bir gece geçirdk arabanım içinde gaynanam herifim ve bennnn oo aman allahımmmm offff çok berbat bi geceydi nese aanam herif aldıklarını içyo ben içemedm hepten sıyırdm gafayı nese eve geldik yemek yicez herif anasını çağırdı anne gel yemek yiyelim die yani 3 ümüz baş başa yemekte yedik ölece yattık vallaaaaa ooofffffffffffffff

Gizzzzz yatağa da mi geldi yoksa piskopat gaciiiii
Gece gece coj güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…