Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

ben kaçarr kızlar gece gelicem umarım burda olursunuz...hamilde olur oo seyret cümbüşü

evet inanamıyorum bende keşke midem bulansa belirtim olsa olur belki rabbim sana da yasatır inş ben inanıyorum

inşallah canım ama hicrana da söyledim sen bende önce hamiş kalcan dedim benim durumum zor canım bir seneyi bulur benim durumum bana öyle geliyor bir kaç saat evvel bir soru sormuştum ama görmedin sanırım canım soğan kürünü kaç gün içiyorsun ben regl dönemindeyim 2. günündeyin nezamn başlayım canım

gormedim kusura bakma kuzum ben adet doneminde içmedim ama tam emin olmamakla adetin 7. günü başlanıyor 15 gün içiliyor ama pcos agır sa 21 gün içiliyor ben adet gormemiştim goriyim diye içtim ama o sırada doktor ilac verdi ibrahim saracoglu sitesine bi bak orda tam yazıyo

kemençemiun sapuni gülle donataAğumda hülle donatacağum alacağum başaka yar seveceğum başka yar sei çatlatacağumda seni çatlatacağuummmmmmmmmmm uyyyyyy uşaklaaarrrrrrr napaysunuzzzzzzzzz

önemli değil canım sağol yazdığın için bakarım . pazar günü başlarım ozaman

benim ççıkmam gerek yemek yapacagım daha kendine iyi bak taze anniş yarın görüşürüz inşallh akşam gelirim ben inş.iyi haberlerle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…