- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.761
benim kociş 10.00 da gelecek canım az biraz daha kalabilirim sen geldin diye yoksa çıkacaktım vallahi ben buralardaydım
he gızz çok neşeli biri hamilll kesin seviçten çıldıracak
anladım canım seni ben hemen yetiştim sana yardıma
hamil geç geliyor o yüzden göremem artık yarın doktordan gelince okurum canım ayyy ne güzel bir can taşıyorsun içinde şuan :)
ben kaçarr kızlargece gelicem umarım burda olursunuz...hamilde olur oo seyret cümbüşü
evet inanamıyorum bende keşke midem bulansa belirtim olsa olur belki rabbim sana da yasatır inş ben inanıyorum
tamam canım kacta gircen bende geliyim
inşallah canım ama hicrana da söyledim sen bende önce hamiş kalcan dedim benim durumum zor canım bir seneyi bulur benim durumum bana öyle geliyor bir kaç saat evvel bir soru sormuştum ama görmedin sanırım canım soğan kürünü kaç gün içiyorsun ben regl dönemindeyim 2. günündeyin nezamn başlayım canım
çıktı duruasil canım yazını göremedi sanırım neyse gece buluşursunuz artık kaynatırsınız biraz
kemençemiun sapuni gülle donataAğumda hülle donatacağum alacağum başaka yar seveceğum başka yar sei çatlatacağumda seni çatlatacağuummmmmmmmmmm uyyyyyy uşaklaaarrrrrrr napaysunuzzzzzzzzz
sende gel guzel oluyo gece
canım kocişin haberi yok buraya üye olduğumu ibilmiyor geceleri gelemem ben canım size iyi kaynatmalar
gormedim kusura bakma kuzum ben adet doneminde içmedim ama tam emin olmamakla adetin 7. günü başlanıyor 15 gün içiliyor ama pcos agır sa 21 gün içiliyor ben adet gormemiştim goriyim diye içtim ama o sırada doktor ilac verdi ibrahim saracoglu sitesine bi bak orda tam yazıyo
şekercanlarr ben şu tablo işini halletmeye çalşcam sonra topiğe girerim emiii öptm sizleriiii
saol sekerim bilse bişey dermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?