- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.781
amana aman haydi horona kızlar iyi sen nahapıyon gız nerelerdeydin
kolay gelsin canım yarın görüşürüz ben çıkarım birazdan yemek yapacagım daha
kızlar nereye kayboldunuz yahuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gızz bacım napm dün gafam bozuktu valla deprestona girmiştim özlem beni çıkarttı depresondan gız dövecektinerdeyse beniiiiaaaaaaaaaaaaaasen naptn şekerim tahili yaptrdınmı geçmişi okumadm hadi hesap lütfenn bizim hamil gibi dim du
Yahu yawru kuslarım benım yumurtalık kıstıyle rahımdekı kıst aynı sey ostrojen hormonu nereye yapısırsa orada buyuyor sız neden anlamıyorsunuz kı farklı dııp duruonuz pko nun ne oldugunun sı farkında degılsınız galba yada sız catlayamamıs yumurtayla pkoyu karıstırıyorsunuz yahu bı arastırın allah askına hastalıgınızın ne oldugunu bıle bılmıyosunuz
Yahu yawru kuslarım benım yumurtalık kıstıyle rahımdekı kıst aynı sey ostrojen hormonu nereye yapısırsa orada buyuyor sız neden anlamıyorsunuz kı farklı dııp duruonuz pko nun ne oldugunun sı farkında degılsınız galba yada sız catlayamamıs yumurtayla pkoyu karıstırıyorsunuz yahu bı arastırın allah askına hastalıgınızın ne oldugunu bıle bılmıyosunuz
yaptirdim canim hamisim
Benı begenmıomusun
uyyyy anaaammmmm gız bacım ciddenmi gızzzzz anamm hamile var aramızda uşaklaaarrrrrrrrayy canımm rabbim sağlıklı bi şekilde doğurmanı nasip etsin inşallaaahhhhhhhh pekii sağlığı nasıl gelişimi gördnmü kız nalatsana gıcıııı
ne oldu kiiiiiiiiiiiiii ben fransız kaldııımmmmmmm
89 cıktı kanda daha cok yeni tatlım
Sorma tatlım ya benle ıddalasıyolar onların yumurtalık kıstlerı ıyı huyluymus benımkıler kotu pko dıyolar bıde adına sadece yumurta kesesınde olurmus bendede var dıyorum yok o baska dıyolar bu hastalık adına neler yaptım bı bılseler neler arastırdım dudakları ucuklucakta yardım etmeye calısıom bıldıklerını okuyokar gene
Sorma tatlım ya benle ıddalasıyolar onların yumurtalık kıstlerı ıyı huyluymus benımkıler kotu pko dıyolar bıde adına sadece yumurta kesesınde olurmus bendede var dıyorum yok o baska dıyolar bu hastalık adına neler yaptım bı bılseler neler arastırdım dudakları ucuklucakta yardım etmeye calısıom bıldıklerını okuyokar gene
uyyy minnak yeğenimmmmmm beimmmmpekii ilaç falan verdimi folbiol falann
beğenyorum tabi şekercanımmmmm gel seni bi öpimmmmmgızz bebişler nasıl iilermiii uyy onlarıda öpimmm
verdi folik asit verdi 1 hafata sonra gene bakcak kanda yukseliyomu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?