Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

amana aman haydi horona kızlar iyi sen nahapıyon gız nerelerdeydin

gızz bacım napm dün gafam bozuktu valla deprestona girmiştim özlem beni çıkarttı depresondan gız dövecektinerdeyse beniiiiaaaaaaaaaaaaaa sen naptn şekerim tahili yaptrdınmı geçmişi okumadm hadi hesap lütfenn bizim hamil gibi dim du

Yahu yawru kuslarım benım yumurtalık kıstıyle rahımdekı kıst aynı sey ostrojen hormonu nereye yapısırsa orada buyuyor sız neden anlamıyorsunuz kı farklı dııp duruonuz pko nun ne oldugunun sı farkında degılsınız galba yada sız catlayamamıs yumurtayla pkoyu karıstırıyorsunuz yahu bı arastırın allah askına hastalıgınızın ne oldugunu bıle bılmıyosunuz

ne oldu kiiiiiiiiiiiiii ben fransız kaldııımmmmmmm

bosver canim kapatalim bu konuyu

ne oldu kiiiiiiiiiiiiii ben fransız kaldııımmmmmmm

Sorma tatlım ya benle ıddalasıyolar onların yumurtalık kıstlerı ıyı huyluymus benımkıler kotu pko dıyolar bıde adına sadece yumurta kesesınde olurmus bendede var dıyorum yok o baska dıyolar bu hastalık adına neler yaptım bı bılseler neler arastırdım dudakları ucuklucakta yardım etmeye calısıom bıldıklerını okuyokar gene

no panik no gerginlikkkk öpşün bakimmmmbende öpimm

tamam sen haklısın bacım oldumu bu arada iddalasmadık sadece soyledik şekerim

beğenyorum tabi şekercanımmmmm gel seni bi öpimmmmmgızz bebişler nasıl iilermiii uyy onlarıda öpimmm

Iyıyız sukur olsun canım ne olsun buyumeye calısıolar bugun ev ısı yaptım dusuk tehlıkesınden sonra ev ısıne el surmemıstım annemde gıttı yapabıldım ama hehehe yemek yaptım ozlemısım yapmayı hehe

bu arada biz pco demiyoz doktorlar dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…