- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.901
cok guzel ve degişik bi duydu ilerledikce daha cok anlıycam galiba anlatırım size aşama aşama gezmeye gitmissin bugun nereye gittin gezginci seni dovcem seni ben
ay anam kıyamam ya topiğe hamilelik takvimi yap gız hadi hamişimiz oldu gariiiiiii
olsun gız bacım verirsine anam takma herif seni beğeniyumu tm sıkıntıu yokkkkkkkk
noldu gısgandınmııııııııııııısaanneeee bildğm ajanslar var yaneeeee saanaeeeee gısganç gısgançççççççç
ilknurum öle diyosa doğrudur okadarrrrrr
yaa bendende ne manken olur yaabüyük beden mankenn sen çalışıyormusun canım
sağolsun beğenir ama ben begenmiyom bu işin bide hamileliği var beni bi hayal et ooooo:14rejim yapcam ama bebek için uğrasıyoz diye şey etmedim hele bi olsun da doğurayım zayıflıcam kararlıyım...
gız canım sakız cektı dur bende patlatıyımbariii
gız annemle o magza senin bu mmağza benim dolandık ordanda teyzeme gittik gızzzzz ....kafa dağıttım gariiiii gelmeyin üzerime ateş ederimmmmm
gız olmaz mı adriana limayı gecersin gariiii
bacım zatıflarsnbak benim bi arkadaşım var her pazartesi rejime başlardı salı bitiridiiiii gaynanamda kilolu oturduğu yerden zayıflamaya çalişiyu garıııııı yani diyeceğm kararlı olduktan sonram sıkıntı yok yavru ceylaaaaannnnnnn
olmadı şimdi bu ilknurumgız senin ajanslar anca domates güzeli secer gariiiii
aayyy sağol adrıana lima da kimmiş
gız yemişim kararını ye anam ye canbogazdan gelir gariiiiii
hee tabi yaaa zamanındaaa daha 2sene önce mankenlik ajanslarından aranyodm nabeeerrrrrrr
gızlar yemek falan konuşmayın kazandibim hamiş valla ona göre
anam delirdi bizimki kendini polis zanetti galiba
he gı oda kim tanımıyom artık duru lima varrrr
yeme gızz bacım yeme anam yürü yarım saat falan az ben evde spor yapyom valaa 1.66 boyum 56 kiloyum bendee habu halimkle sende yap bacımmm... spor herşeyn başı habu hamilde şişsinnnn
gız yemişim kararını ye anam ye canbogazdan gelir gariiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?