Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

cok guzel ve degişik bi duydu ilerledikce daha cok anlıycam galiba anlatırım size aşama aşama gezmeye gitmissin bugun nereye gittin gezginci seni dovcem seni ben

gız annemle o magza senin bu mmağza benim dolandık ordanda teyzeme gittik gızzzzz ....kafa dağıttım gariiiii gelmeyin üzerime ateş ederimmmmm

ay anam kıyamam ya topiğe hamilelik takvimi yap gız hadi hamişimiz oldu gariiiiiii

gızz ben yapamadm onu yavvvv ağzıına davun çıksın tablonunnefret olsuna gız yapamadm bi türlü beeeeebilmim gız bi ara ayarlarm artık ayşrmr sordum bol bebiş topiğindeki yazdı bana ama o da unutmuş yaneeeeee

olsun gız bacım verirsine anam takma herif seni beğeniyumu tm sıkıntıu yokkkkkkkk

sağolsun beğenir ama ben begenmiyom bu işin bide hamileliği var beni bi hayal et ooooo:14rejim yapcam ama bebek için uğrasıyoz diye şey etmedim hele bi olsun da doğurayım zayıflıcam kararlıyım...

sağolsun beğenir ama ben begenmiyom bu işin bide hamileliği var beni bi hayal et ooooo:14rejim yapcam ama bebek için uğrasıyoz diye şey etmedim hele bi olsun da doğurayım zayıflıcam kararlıyım...

bacım zatıflarsn bak benim bi arkadaşım var her pazartesi rejime başlardı salı bitiridiiiii gaynanamda kilolu oturduğu yerden zayıflamaya çalişiyu garıııııı yani diyeceğm kararlı olduktan sonram sıkıntı yok yavru ceylaaaaannnnnnn

gız yemişim kararını ye anam ye canbogazdan gelir gariiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…