- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.921
yoookkk ben beren saat e benziyom yandan yemiş kilo almışıama ciddi kaynanamda eşimde benzetir hıh
aynen pardon ama 1 saatir cıkartıyorum zaten:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
can bogazdan da gider
yoookkk ben beren saat e benziyom yandan yemiş kilo almışıama ciddi kaynanamda eşimde benzetir hıh
ona göre ayağınızı denk alın gariiiiiii
oohhh oohhh iyi iyi bebeğinin seninle olduğunun belirtisi keşke bizimde bulansa yaaa
gızzzz fatmagülün suçu ne gariiiiiiiiidurummm[/QUOT
bi suçu yoktur masum o gızzz
oohhh oohhh iyi iyi bebeğinin seninle olduğunun belirtisi keşke bizimde bulansa yaaa
vaaaoovvvvvvvnam bereniimmmmmmmm gızz hamilll ben kime benzyom gızzz facedeki resmime baktnmı gız bacı gıcııııııııııııııııı bu arada benim sesimde güzel yaneeeeee
vaaaoovvvvvvvnam bereniimmmmmmmm gızz hamilll ben kime benzyom gızzz facedeki resmime baktnmı gız bacı gıcııııııııııııııııı bu arada benim sesimde güzel yaneeeeee
gız kazandbim dayak buldun kaç yemek buldun dal gariiiii
kızlar haydi halaya midem bulanıyo cok fena darısı sizin basnıza
gız durumm sakın üzlme haa habu hamil vara adamı öldryo bağırmaktan vallaa. dün akşam bana demedğini bırakmadı moralim bozuk dieeeoohhh oohhh iyi iyi bebeğinin seninle olduğunun belirtisi keşke bizimde bulansa yaaa
kızlar haydi halaya midem bulanıyo cok fena darısı sizin basnıza
herseyin zamanı var gız bizimde olcak insallah gariiii sabır
gızzzz fatmagülün suçu ne gariiiiiiiiidurummm[/QUOT
bi suçu yoktur masum o gızzz
gız korurmuşta bereni anam gız seni çok sevdim ha a a a a
anam bu ilknurum da kendini öve öve bitiremedi gariiiii a a sıcak bastı pencere açın gızlarrrrrr.....anam senarka sıradakiler dizisi var ya orda kıvırcık saçlı kıza benziyon hani gamzenin yakın arkadası olan
sabreden derviş muradına ermiş hamilim
evet gız durum doru sölüyo bacım.. bulantının olması ii yanii. uyyyy uşağuummmmmmbak bacım tuzlu bişiler ye kazndbm tuz bastırır bulantını çubuk kreker yiyodum ben hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?