Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

yoookkk ben beren saat e benziyom yandan yemiş kilo almışı ama ciddi kaynanamda eşimde benzetir hıh

vaaaoovvvvvvvnam bereniimmmmmmmm gızz hamilll ben kime benzyom gızzz facedeki resmime baktnmı gız bacı gıcııııııııııııııııı bu arada benim sesimde güzel yaneeeeee

vaaaoovvvvvvvnam bereniimmmmmmmm gızz hamilll ben kime benzyom gızzz facedeki resmime baktnmı gız bacı gıcııııııııııııııııı bu arada benim sesimde güzel yaneeeeee

canım benim facem yok ben buraya üye oldum bi başka işim olmaz sevmem pc yi...ama dur tahminde bulunayım sen Türkan Şoray kadar güzelsindir yookk yookk bence sen eşsizsin.....

anam bu ilknurum da kendini öve öve bitiremedi gariiiii a a sıcak bastı pencere açın gızlarrrrrr.....anam senarka sıradakiler dizisi var ya orda kıvırcık saçlı kıza benziyon hani gamzenin yakın arkadası olan

anam vara sende beni benzete benzete tanmadğm kişiye benzettm haaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…