- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.941
anam vara sende beni benzete benzete tanmadğm kişiye benzettm haaaaaaa
anam yok bacım ne yesem geri cıkıyo niye gece boyle oldum ya benim bildigim sabah olurdu bulantı ya
anam yok bacım ne yesem geri cıkıyo niye gece boyle oldum ya benim bildigim sabah olurdu bulantı ya
gız korurmuşta bereni anam gız seni çok sevdim ha a a a a
he gızz çokk seviyom beğeniyom beren saat i bende sevdim seni can
bacım olur öle farketmyo sen doktoruna gidince söle bunu ama hep tuzlu ye gıcı çubuk kraker al hep ondan yee...
kazandibime katılıyom gariiii aynen ama bide şu var sabreden derviş muradına eremedenn gebeermiş diolar gız
he gızz çokk seviyom beğeniyom beren saat i bende sevdim seni can
gız boşver berende kimmiş hıııııııhhhh benim durum 1 numara gariiiiiiii
gız yaz google la arkasıradakiler diye orda kıvırcık caçlı gız var ayny sen
gız guldurdun beni gece gece sen cok yasa emiii
bacım olur öle farketmyo sen doktoruna gidince söle bunu ama hep tuzlu ye gıcı çubuk kraker al hep ondan yee...
hee gız harbi benziyu haaaaaaa aaaaaaaaabende kıvırcığımmmm aaaaaaaaaaaaa
tamam canım yerim birazdan saol
gız seninki yaramaz olcak rahat bırakmıyo gariiiiii
hee gız harbi benziyu haaaaaaa aaaaaaaaabende kıvırcığımmmm aaaaaaaaaaaaa ama ben daha güzelim hııhhhhhhhh
yaa gacılar be bu yumurtlama döneminde kasık ağrısı ve ora var ya hani orda iğne batması gibi şeyler olur mu sancı şeklinde:26::26: benim şuan öyle yumurtluyom mu ne gıtgıtgıt gıdaakkkk
yaa gacılar be bu yumurtlama döneminde kasık ağrısı ve ora var ya hani orda iğne batması gibi şeyler olur mu sancı şeklinde:26::26: benim şuan öyle yumurtluyom mu ne gıtgıtgıt gıdaakkkk
galiba cok karnım agrıdı zaten halen de agrıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?