Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

yaa gacılar be bu yumurtlama döneminde kasık ağrısı ve ora var ya hani orda iğne batması gibi şeyler olur mu sancı şeklinde:26::26: benim şuan öyle yumurtluyom mu ne gıtgıtgıt gıdaakkkk

yaa gacılar be bu yumurtlama döneminde kasık ağrısı ve ora var ya hani orda iğne batması gibi şeyler olur mu sancı şeklinde:26::26: benim şuan öyle yumurtluyom mu ne gıtgıtgıt gıdaakkkk

oluyo gızzzz böle batma gibi yumutluyon galiba anammmmmm kız bana ordan 2 çift sarılı lütfen

benimde oyle oldu canım elimi koyunca bile pıt pıt atıyodu sanki kasıklarım yumurtan calışıyo ondan kusum

yumurtlyon demekki bacım oluo öle batmalar falannn bendede olmuştu geçen ay ama bu ay hiçbişi olmadısadece akıntı o kadar halada yumurtlyorm hadi gel gıdaklayalım gıozzzz gıd gıd gıdaaaaaakkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…