Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

benimde oyle oldu canım elimi koyunca bile pıt pıt atıyodu sanki kasıklarım yumurtan calışıyo ondan kusum

inşallah bakalım canım ya o zaman buakşamı boş geçemeyeyim adamı uyumadan yakalayayımbianda kaybolursam kızmayın dönmeye çalışırım tamam mı canlar

inşallah bakalım canım ya o zaman buakşamı boş geçemeyeyim adamı uyumadan yakalayayımbianda kaybolursam kızmayın dönmeye çalışırım tamam mı canlar

sen sakın kalkma bugun yaparsanız yat kalkma yumurtluyosan tutar yarında gorusuruz farketmez :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

tamam gızzzzzz ama sen bugün koçişle çok ilgilen

dimi öyle yapayım barii

sen sakın kalkma bugun yaparsanız yat kalkma yumurtluyosan tutar yarında gorusuruz farketmez :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

evet gidersem gelemem herhalde canım artık yarın görüşürüz çokk öptüm sizi k i b

eehh o zaman bana müsaade yarın gece buluşalım yine tamam mibeni özleyin anacım byee byyyeeeeöptüm hepinizi ççookk çookkk

dimi öyle yapayım barii

evet gidersem gelemem herhalde canım artık yarın görüşürüz çokk öptüm sizi k i b

sende kib stres yapma sanki bugun evlendin gibi dusun cocuk için yapmıyoruz gibi dusun kasma kendini doktor bana oyle demişti:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…