- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #4.961
gız yeme cıkcak geri nası olsa
benimde oyle oldu canım elimi koyunca bile pıt pıt atıyodu sanki kasıklarım yumurtan calışıyo ondan kusum
anammm yandık gızzz agrı için sıcak su torbası koy karnına gariiiii:26::26::26::26::26:
anammm yandık gızzz agrı için sıcak su torbası koy karnına gariiiii:26::26::26::26::26:
ay sorma eşim mahvetti beni zaten onu ye bunu ye evı doldurdu bi gorsen gordukce midem bulanıyo
benimde oyle oldu canım elimi koyunca bile pıt pıt atıyodu sanki kasıklarım yumurtan calışıyo ondan kusum
sıcak su torpasımı kız düşürtcen bebegimi şimdi dovcem kacma gel buraya
anam gız yandın desene evde pazar var
inşallah bakalım canım ya o zaman buakşamı boş geçemeyeyim adamı uyumadan yakalayayımbianda kaybolursam kızmayın dönmeye çalışırım tamam mı canlar
inşallah bakalım canım ya o zaman buakşamı boş geçemeyeyim adamı uyumadan yakalayayımbianda kaybolursam kızmayın dönmeye çalışırım tamam mı canlar
evet salı pazarı var gel sana da veriyim
ana gız bilmiyodum ama agrı için ben hep sıcak tutuyommmmmm özürdilerim
tamam gızzzzzz ama sen bugün koçişle çok ilgilen
sen sakın kalkma bugun yaparsanız yat kalkma yumurtluyosan tutar yarında gorusuruz farketmez :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
sen sakın kalkma bugun yaparsanız yat kalkma yumurtluyosan tutar yarında gorusuruz farketmez :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
dimi öyle yapayım barii
evet gidersem gelemem herhalde canım artık yarın görüşürüz çokk öptüm sizi k i b
yok anam kalsın sen çok ye gızzzz
hamileyken konmaz normaldede koymak iyi deyil ya kaldıysan dusuncesiyle aklında olsun saka takıldım canım
anam yiyemem gel birlikte yiyelim
dimi öyle yapayım barii
evet gidersem gelemem herhalde canım artık yarın görüşürüz çokk öptüm sizi k i b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?