- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.161
hahaha karıya bak 9 dogurcak nerdeyse bir tane yeter sana doktora niye gitmion çok salıksın he gitsene kızım bi görünsene istinmu bu cocugu istemionmu sende haaa kızıcam ama smdi kendin için yapıon bu cocugu kocan icin degil senin evladın senin parcan sen tasıcan içinde ii düşün öyle karar ver bebem
6 aydır gidiyorum pko var bende yavrum yumurta geliştiriciler kullanıyorum
anlıyorum yawrum seni rahim filmi çektirdinmi doktoruna bi sorsana ne dicek bunun için
doru gız hep erteliyom doktoru yaaaaaaaaaaa
anlıyorum yawrum seni rahim filmi çektirdinmi doktoruna bi sorsana ne dicek bunun için
git git valla bak gidin hatta psikolojık çok takarsan kafaya bu bebe işini tüpler kendini kasıomus yada agdette sıkıntı yaşıosun işte öyle seyler bişey kaybetmezsin git bi görün tatlım yaw
sezerimmmmmmm face nolduuuuuuuuuu
bu arada sütü kaynattım içine ekmekle paynir koydum yiom bebe paparası yaptım hahaha sular kesilmiş yaw akşama gelcekmiş pöfff
bu arada sütü kaynattım içine ekmekle paynir koydum yiom bebe paparası yaptım hahaha sular kesilmiş yaw akşama gelcekmiş pöfff
unuttum kız du acım msn sifemi unutmusum kendmide unutcam artık yeni açmam lazım du onla ugrasım ben bi
Hamislik boyle bisey olsa gerek
koşuyom tutmayın gariiiiiiiiiiiiiii
cektirmedim canım bakalım regl olcam iki gun sonra o zaman gidicez sorayim bi ama çok korkuyorum çok acı veriyo diyorlar ins regl olmamda gerek kalmaz
Hamislik boyle bisey olsa gerek
Kosss gosss geç kalma anacimmm
Ins giz olmam iki gun var regle
yok kız ne acıması ben yaptırdım hiç bişey anlamıon inan bana agdet agrın varya onun yarısı gibi bişey sıvı veriolar sadece bişey yapmıyolarki az sision hehehe güven bana valla canım çok tatlıdır benim ben diom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?