- Konu Sahibi ilknurum28
-
insallah bidaha aynı olayı yaşamazsın canım çok dikkat isteyen bi durum allah tez zamanda bir avlat nasip eder insallah fazla kafana takarsan daha kötü olursun herseyin hayırlısı ...
Aminn cümlemize İnşallah!!
Ben bugünlük çıkıyorum kısmetse yarın görüşürüz.
tamam canım güle güle
insallah bidaha aynı olayı yaşamazsın canım çok dikkat isteyen bi durum allah tez zamanda bir avlat nasip eder insallah fazla kafana takarsan daha kötü olursun herseyin hayırlısı ...
Aminn cümlemize İnşallah!!
Ben bugünlük çıkıyorum kısmetse yarın görüşürüz.
tm ismihan sultann yine gel beklerzz yaniii
İyiyim guzularim çamaşır yemek bide yenge geldi kahveye giremedim garii
tm ismihan sultann yine gel beklerzz yaniii
gız bana yazdı işte biz burda iyiyiz bırakıp oraya gelirsek olmaz didim oda bırakın demiyorum arada uğrayın dertleselim dedi
gız bana yazdı işte biz burda iyiyiz bırakıp oraya gelirsek olmaz didim oda bırakın demiyorum arada uğrayın dertleselim dedi
gız alo alo
ohh ohhh afiyet bal şeker olsunnn
gız bu didem bizsiz kahve içmiş küselim mi[/QUOTE
hımmmmm olabilr asıldaaaa
ama yok oyokkk gııcııı küsmeyelim bensevdm didemimiii oyy diem didem didem dideeemmm sensiz nerelere gideeemmmmm
ilknurummmmmmmmmmmmmm
dikkatlice ineyimmmm malumm hala griibmmmm :2::2::2::2:
Kusmeyin amaaaa :)) bu arada daha hastalanamadim göbeğim kocaman şistiii:)))
yokkk hamilim ben gitmem oradaki insanların yazdıuklarını unutamam ben biriside yazmış bi topiğe geldiler topiğimiz dağıtıp gittiler hiç büyümeyecekler falan ne bu yaa ne bu bunu yazan aslında ne olduğunu aynanın karşısına geç.p bi baksa .. herneyse ben o ortamda bulunmak istemyorm... dertleşilcek 2 kişi vardır gerisi boşşş.....gız alo alo
gız bu didem bizsiz kahve içmiş küselim mi[/QUOTE
hımmmmm olabilr asıldaaaa
ama yok oyokkk gııcııı küsmeyelim bensevdm didemimiii oyy diem didem didem dideeemmm sensiz nerelere gideeemmmmm
gız nasım geldi gari gördün mü
hoşgeldin gariiiiiiiiii yavaş gız çarpma topiğimize20:
Kusmeyin amaaaa :)) bu arada daha hastalanamadim göbeğim kocaman şistiii:)))
yokkk hamilim ben gitmem oradaki insanların yazdıuklarını unutamam ben biriside yazmış bi topiğe geldiler topiğimiz dağıtıp gittiler hiç büyümeyecekler falan ne bu yaa ne bu bunu yazan aslında ne olduğunu aynanın karşısına geç.p bi baksa .. herneyse ben o ortamda bulunmak istemyorm... dertleşilcek 2 kişi vardır gerisi boşşş.....
hadi ya ben görmedim o yazılanları hala konuşuyolar yaniiiiiiiiiii helal olsun...
didemim ayy galiba sen hamilesnnnnyarındı senin günün dimi
hadi ya ben görmedim o yazılanları hala konuşuyolar yaniiiiiiiiiii helal olsun...
nerdee moreee:
benim bilmediğm bişey mi olmuşşş :44::44::44::44::44::44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?