- Konu Sahibi ilknurum28
-
cimbom arkadaş bi baktı giti gıcıı sohbet edemedkk
gelene kapımız acık gariiiii napalım daha yeniyiz bak gör bisirü arkadasımız olcak gariiiiii
evet gıcıı olcek tabiii gel çay içelm :122:
evet gıcıı olcek tabiii gel çay içelm :122:
gız yazının şeklini nası degiştiriyon yapamadım ben:26::26::26::26::26::26:
bak şekerim şeklini yazı yazdğn yerin yukarı spol tarafında B yazan yer var B ye baıp içine yazarsan kalın yazyoyanındakilerde farklı tabi rengi içinde A yazan yerden renk seçimi yapyosn yazyossuuuunnnn
[/B olmuyo gızzzzzz
[][/B olmuyo gızzzzzz
[kızzzzzzzzzzzzzzz oldumu]
bak o iki B nin arasına yazacaksn sen yazdıkça o en sondaki B sürekli iletler yani bir tane B başta diğeri sonda olacak hadi bakm yap
gız simdi oldu galiba oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy[/QUO
anladınm gızzzzzzzzzz oh beeeeeeeeeeee
gız simdi oldu galiba alkışş hamilimeeeee[/I]
saaol canım tşk ederm bugün bi tuhafm yaa ben haytaımda atellendğmi bilmem .. biraz önce bi ablaml konştm o da ben hamilyken ateşlendm meğer hamilymişi dio belki olabilir fslsn diyince sevindirik oldum azıcık
gız simdi oldu galiba alkışş hamilimeeeee[/I]
ilknurum sana özele msj yazcam bekle beni
İnşallah canım yaa
hoşgeldn didemim nasılsnnnbakk kızz haimilimmm bak bide yukarı sol tarafta A yazan yer varya bacım oaraya tıkla direk eğik falan yazabilyosn renk değştrbliyosnn
hoşgeldn didemim nasılsnnnbakk kızz haimilimmm bak bide yukarı sol tarafta A yazan yer varya bacım oaraya tıkla direk eğik falan yazabilyosn renk değştrbliyosnn
insallah bidaha aynı olayı yaşamazsın canım çok dikkat isteyen bi durum allah tez zamanda bir avlat nasip eder insallah fazla kafana takarsan daha kötü olursun herseyin hayırlısı ...
Aminn cümlemize İnşallah!!
Ben bugünlük çıkıyorum kısmetse yarın görüşürüz.
İyiyim guzularim çamaşır yemek bide yenge geldi kahveye giremedim garii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?