Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Tedavi dediği klomen-ovitrelle iğne sadece herşey normalmiş de benim yaşım fazla, geç evlendim ne yapayım. Yumurtalıkları çalıştıralım fazla yumurta olsun dedi. Ama ilaçlar dokunuyor kendimi kötü hissediyorum. Adetim evlendiğimden beri 27. ve 28 günde oluyor. o yüzden dün test yaptım 28.gün diye negatif. Bugün hala bişey yok umarım bebek vardır.

Son düzenleme:

bende 19. ayımdaym evliliğimin.. ama erken evlendmm şu eşim karşıma çıkmasaydı biraz daha geç evlenmek isterdmm nesee inşallah hamiledrsnn ismihan sultann... idrar da hemen çıkmıyo yaa bendede öle oldu ilk gebeliğimde 4 gün geçmişti yine çıkmamıştı 2 gün falan bekle kan ver sonra bence en iisi o ... ama inşallah hamiledrsnn hamileyizdr hamiledirlerrr

Ya geç evlenmek güzel de tek kötü yönü hamile kalmak zorlaşıyor. İnşallah hamilesinizdir. Ben şimdi hamile kalabilir miyim diye değil de, kalırsam yine düşük olur mu diye korkuyorum ki bu da ileri yaşın getirisi maalesef.

senin düşmüş müydü yoksa kalbi mi durmuştu??? benim bebeğin kalbi durmuştu... ama şçle bişrşey en azından bi tedavi sürecin var o yüzden içini raaht tut derm bendede öle bi korku var mesela eşimin ailesinden herkesn düüşüğü olmuş maşall düşün görümcemin bu 6. bebeği öldü daha geçen gün... diğer yandan benim ailemimde ise böle birşey yok herkes maşallah doğurmuş yaniii o yüzden biraz bendede var korku ama yinede rahat olmaya çalşyorm sende öle yap istersen ismihan sultan

gız geldim....

insallah bidaha aynı olayı yaşamazsın canım çok dikkat isteyen bi durum allah tez zamanda bir avlat nasip eder insallah fazla kafana takarsan daha kötü olursun herseyin hayırlısı ...

ismi hanım hoşgeldin gariiiiiiiiii

kafana tkmıcaksın hersey olacağına varır sıkılma arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…