- Konu Sahibi ilknurum28
-
gız önceden belli olan arkadaşlarda var teste ama en iyisi beklemek yinede ..kaç gün var
hoşgeldm cnm... ilk önce başın saolsun .geçmiş olsun... ne tedavisi gördn pekii?
gız alo alo aynur ses ver.....
ayıca şu an sana çok kızdım ben aynır deilim ilknur um[/QUOT
kız cok pardon hep ilknurum derdim azından aynur cıktı afettttttttttttt
Tedavi dediği klomen-ovitrelle iğne sadece herşey normalmiş de benim yaşım fazla, geç evlendim ne yapayım. Yumurtalıkları çalıştıralım fazla yumurta olsun dedi. Ama ilaçlar dokunuyorum kendimi kötü hissediyorum. Adetim evlendiğimden beri 27. ve 28 günde oluyor. o yüzden dün test yaptım 28.gün diye negatif. Bugün hala bişey yok umarım bebek vardır.
Ya geç evlenmek güzel de tek kötü yönü hamile kalmak zorlaşıyor. İnşallah hamilesinizdir. Ben şimdi hamile kalabilir miyim diye değil de, kalırsam yine düşük olur mu diye korkuyorum ki bu da ileri yaşın getirisi maalesef.
senin düşmüş müydü yoksa kalbi mi durmuştu??? benim bebeğin kalbi durmuştu... ama şçle bişrşey en azından bi tedavi sürecin var o yüzden içini raaht tut derm bendede öle bi korku var mesela eşimin ailesinden herkesn düüşüğü olmuş maşall düşün görümcemin bu 6. bebeği öldü daha geçen gün... diğer yandan benim ailemimde ise böle birşey yok herkes maşallah doğurmuş yaniiio yüzden biraz bendede var korku ama yinede rahat olmaya çalşyorm sende öle yap istersen ismihan sultan
Ya geç evlenmek güzel de tek kötü yönü hamile kalmak zorlaşıyor. İnşallah hamilesinizdir. Ben şimdi hamile kalabilir miyim diye değil de, kalırsam yine düşük olur mu diye korkuyorum ki bu da ileri yaşın getirisi maalesef.
hoşgeldnn şekeriimm gıcıııııı
Tedavi dediği klomen-ovitrelle iğne sadece herşey normalmiş de benim yaşım fazla, geç evlendim ne yapayım. Yumurtalıkları çalıştıralım fazla yumurta olsun dedi. Ama ilaçlar dokunuyor kendimi kötü hissediyorum. Adetim evlendiğimden beri 27. ve 28 günde oluyor. o yüzden dün test yaptım 28.gün diye negatif. Bugün hala bişey yok umarım bebek vardır.
gız yeni arkadaşlar gelmiş hemen topiği boş bırakmaya gelmiyo hemen kaynatıyonuz ben yokken gariiiiiiiiii
ismi hanım hoşgeldin gariiiiiiiiii
hee kaynattııkkkkende geldn hep beraber kaynatalımmm
gız cimbom arkadaş nerde gariiiiiiiiiiii
hee kaynattııkkkkende geldn hep beraber kaynatalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?